t_kasiek Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 a gdzie sie podzial link i zdjecia tej chudziny ??? znowu zniknęly :( Quote
t_kasiek Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 o tym dobku mówilam !!!! [URL]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1204[/URL] [IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/41434310.jpg[/IMG] [IMG]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/tmpimg/41434308.jpg[/IMG] Quote
karusiap Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Asior a moze ta z linku od majafaja??ma 3 lata ale jest w Krakowie wiec mozna by zapoznac psy... Quote
Anashar Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 A ja z prosba do Kasi - jutro planuje skonczyc szablon i bede wrzucal pokolei dobki do adopcji. Te w nowym domu i za TM tez mi wyslesz? No i do adopcji mam dopiero 11 sztuk, czekam na reszte ;) Quote
Asior Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 [quote name='karusiap']Asior a moze ta z linku od majafaja??ma 3 lata ale jest w Krakowie wiec mozna by zapoznac psy...[/QUOTE] ale Karola pisałam, ze to musi być pies, bo suki suka nie zaakceptuje raczej...... Quote
aisaK Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Już nawet nic nie piszę, bo i tak to zaraz zniknie!!! Quote
lila138 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 czy nikt nie szuka dobermana młodego...chłopaka około roku zycia biega w Brwinowie od 2tygodni bez opieki z kolczatka...??? Quote
Anashar Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Wszystko znika :shake: Halbina trafnie spotrzegla - jesli chcecie zobaczyc te znikniete posty, wejdzcie w menu odpowiedzi zaawansowanej ;) Pod okienkiem pojawia sie te posty. Quote
Vika_Bari Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Podnosiłam dzis kilka razy i na stronie333 było chyba ze 2 moje posty a teraz ich nie ma! Kto wie o co chodzi? Quote
Anashar Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Mysle, ze strona moze juz ujrzec swiatlo dzienne ;) [URL]http://nadzieja-dobermana.dog.pl/[/URL] Zaraz zabieram sie za wrzucanie dobkow tam :) Mam nadzieje, ze Wam sie spodoba;) Quote
V.Wrocław Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 dziewczyny,potrzebuje wszystkich wiadomosci na temat tego bidy z lodzi,jak znosi jazde autem,jak odnosi sie do innych psiakow,czy jest lagodny itd,chcialabym wraz ze swoja sunia i babatem podjechac do lodzi z nasza sunia dobciem,jezeli zaakceptowalaby go to zabieramy go do naszego domu,uwazajcie moja sprawe za bardzo pilna,bo jechalibysmy w sobote juz po psiaka do lodzi,aha i chcielibysmy aby nam ktos w lodzi pomogl w sprawdzeniu reakcji psiakow na siebie. Quote
aisaK Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 V.Wrocław- my niestety wiemy tylko tyle :( że pies ma straszliwą depresję. :( Maciek-BRAWO!!! strona mi się bardzo podoba! Boję się tylko o jedno, że adres jest inny...Mamy już przecież plakaty ze starym adresem... W tekscie jest trzy drobniutkie błedy: W b.r. kwietniu kilka psiaków znalazło wspaniałe i kochające domy. Niestety codziennie wpływają zgłoszenia kolejnych [B]ONków [/B]do adopcji, których jest coraz więcej. Czy kiedyś ludzie w końcu zaprzestaną bezzensownego rozmnażania psów? Czy doczekamy dnia, w którym schroniska nie będą potrzebne? Liczę na to, że tak. Dlatego [B]wysterrylizuj [/B]swoje zwierzę. Nie przyczyniaj się do bezzensownego rozmnażania ich. W [B]szhcorniskach[/B] czeka na Ciebie tyle psów! Pamiętaj, że każdy szczeniak jaki przyjdzie na świat odbiera szansę porzuconemu psu ze schroniska. To od Ciebie zależy ich los. Brakuje też zakładki W NIEMCZECH, chyba, że bedziemy je traktowac jako psy w nowym domu. Tak jak psy w hotelikach i psy w domu tymczasowym...Jak sądzicie? Poza tym sliczna szata, taka spokojna...życzliwa. Trzeba wziąśc się za te ulotki, być może będę na wystawie psów w Krosnie 13 maja i mogłabym trochę poroznosić. Quote
dzodzo Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 szkoda ze plakaty do nie jeszcze nie dotraly, bo 5-6 maj bede na światowej wystawie w Łodzi.Co do łodzkiej dobeczki z depresją chyba najlepiej będzie skontaktować się z dziewczynami z dogo , które pracują w łodzkim schronisku-one na pewno pomogą!!o ile dobrze pamietam to jest dziewczyna o nicku:julia.zuzanna. Quote
Anashar Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Kasiu - news przekopiowany ze strony ONkowej jako przykładowy, wiec nim się nie przejmuj ;) Zakładkę w Niemczech mogę dorobić jeśli tylko chcecie. No i co do adresu - to podmienienie go to żaden problem ;) Ten tez tylko roboczy :) Na plakatach jest nadzieja-dobermana.pl ? ps. strona w operze i ff zaczyna się rozjeżdzać(przez css) ale już nad tym pracuje, i niedługo we wszystkim będzie prawidłowo działać;) Quote
t_kasiek Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=9764"]V.Wrocław[/URL] - może zadzwoń do schroniska....może tam wiedzą coś więcej....szkoda by było, żeby domek przepadł :( Quote
karusiap Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 kto z Lodzi pomoze V.Wroclaw???bardzo pilne..tego psa trzeba zabierac!!! Quote
Vika_Bari Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Podnosze nasze bidy. Mamy ich bardzo dużo do adopcji! Quote
Vika_Bari Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Podnosze nasze bidy. Mamy ich bardzo dużo do adopcji! Quote
Recommended Posts