BeataJ Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 aisaK napisał(a):A bywa na naszym wątku? Jakoś nie znana mi osoba...;) No, ale przecież nie muszę znac wszystkich. Na watku Gromika ale dala mu linka tu tez. \Beata Quote
aisaK Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Czy to jest Anashar? Maciek? Tak bardzo się ukrywa i nie pisze nic na temat swoich pięknych prac? O ten.... Quote
BeataJ Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 aisaK napisał(a):Czy to jest Anashar? Maciek? Tak bardzo się ukrywa i nie pisze nic na temat swoich pięknych prac? O ten.... Bingo :-) Beata Quote
aisaK Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Maciek, więc proszę cie oficjalnie na pozwolenie wykorzystania którejś z twoich prac dobermanich (narysowany doberman) do tła na kartkę pocztową- widokówkę. I na przekazanie kilku prac do sprzedania na allegro, na nasze dobeczki, co ty na to? I dlaczego się nie odzywałeś, jak ja się tak do Beaty produkowałam :roll: Quote
Anashar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 To nie o mnie chodzi :eviltong: Ale pomoc proponowalem kilka stron wczesniej ;) [quote name='Anashar']No to ja w sumie tez moglbym sprobowac cos narysowac :lol: Kiedys bylem w tym nawet dobry (probka prac - http://anashar.4.pl ) Quote
aisaK Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Anashar napisał(a):To nie o mnie chodzi :eviltong: Ale pomoc proponowalem kilka stron wczesniej ;) Widzisz, umknęło mi to, wybacz...To teraz cię proszę o pomoc!!! Bardzo, bardzo cie proszę! Quote
Anashar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 aisaK napisał(a):Widzisz, umknęło mi to, wybacz...To teraz cię proszę o pomoc!!! Bardzo, bardzo cie proszę! To moge cos skrobnac, ale dopiero w piatek bo inaczej nie wyrobie:( Quote
aisaK Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 A masz jakąs swoją straszą pracę, którą można wykorzystać na kartkę? Jesli nie, to cierpliwie poczekamy i ja będe ci bardzo wdzieczna...:D Quote
karusiap Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Asior napisał(a):wiedziałam, to moja wina...mogłam jej odradzać dobka....ta panna jak zobaczyła Wenus, to postanowiła że chce dobka :( Wtedy poszły dwie dobki... :( Wiedziałam..... nie pasowała mi od początku :( to moja wina ...... Asiorek glupoty ludzkiej nie da sie przewidziec...nie moglas jej zabronic...jeszcze znajdziemy Ursie wspanialy dom-zobaczysz;) Quote
t_kasiek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Asiorku - karusiap mówi dokładnie to samo co ja...czyli coś w tym jest :D Psinka znajdzie domek, na który zasługuje....widocznie ta Pani nie była "tą jej przeznaczoną" opiekunką :) Quote
Anashar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 aisaK napisał(a):A masz jakąs swoją straszą pracę, którą można wykorzystać na kartkę? Jesli nie, to cierpliwie poczekamy i ja będe ci bardzo wdzieczna...:D Ale to by musialabyc dobkowa? :razz: Quote
aisaK Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Anashar napisał(a):Ale to by musialabyc dobkowa? :razz: Raczej tak, bo to kartki dobkowe będą :cool3: No nic, poczekam cierpliwie....;) Quote
Anashar Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 aisaK napisał(a):Raczej tak, bo to kartki dobkowe będą :cool3: No nic, poczekam cierpliwie....;) A jakies specjalne wymagania co do pozy etc.? :evil_lol: Quote
BeataJ Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Anashar napisał(a):To nie o mnie chodzi :eviltong: Ale pomoc proponowalem kilka stron wczesniej ;) Ups...nie o Ciebie? To nie z Toba gadalam na PW na forum Akagery? Nick dosc nietypowy wiec myslalam, ze to Ty. Beata Quote
aisaK Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Anashar napisał(a):A jakies specjalne wymagania co do pozy etc.? :evil_lol: Nie, Maciek, nie ma wymagań. Przynajmniej ja nie mam :evil_lol: Żeby tylko był dobuś, moim zdaniem najlepiej głowa dobusia. Ale może dziewczyny mają inne pomysły??? ;) Quote
Dea Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Chyba głowa taka z półprofilu, i mały kawałek torsu... I żeby robił wrażenie uśmiechniętego:lol: To moja wizja...;) Quote
aisaK Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dea napisał(a):Chyba głowa taka z półprofilu, i mały kawałek torsu... I żeby robił wrażenie uśmiechniętego:lol: To moja wizja...;) Taka miałam na myśli :lol: ;) Quote
Asior Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 karusiap napisał(a):Asiorek glupoty ludzkiej nie da sie przewidziec...nie moglas jej zabronic...jeszcze znajdziemy Ursie wspanialy dom-zobaczysz;) ehhh ale ja od poczatku Ci pisałam, pamiętasz, ze tego domku nie jestem pewna :( Wenus byłam pewna, ale Ursy własnie nie, ta panna od początku było widać,z ę nie nadaje się dla dobków :( Quote
Rybc!a Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Dzisiaj napiszę, czy elbląska dobka jest w schronisku! Quote
dzodzo Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 a ja mam dobre poranne wiadomosci:) brażowy dobuś Tulip z CZęstochowy pojechal do nowego domu do Katowic, mozna go przenieść do "szcęśliwców" na stronce:loveu: Quote
BeataJ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 dzodzo napisał(a):a ja mam dobre poranne wiadomosci:) brażowy dobuś Tulip z CZęstochowy pojechal do nowego domu do Katowic, mozna go przenieść do "szcęśliwców" na stronce:loveu: Pieknie!!!! Tylko dobrych wiesc nam dzis trzeba! Beata Quote
aisaK Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 To super, Dzodzo... Mi też dzisiaj tylko dobre wieści potrzebne, proszę... Quote
BeataJ Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Wprowadzilam lekkie zmieny w pierwszym poscie watku. Ktos ma inne pomysly - dajcie znac. Beata Quote
aisaK Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 BeataJ napisał(a):Wprowadzilam lekkie zmieny w pierwszym poscie watku. Ktos ma inne pomysly - dajcie znac. Beata Mi się podoba... Quote
zasadzkas Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Zaprosiłam do pomocy Woo, umie fajne grafiki, tylko trzeba wymyśleć, jak to wykorzystać. Mam też jeden pomysł, zobaczymy. Muszę lecieć na razie. Quote
Recommended Posts