BeataJ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [CENTER][COLOR=seagreen]Na tym watku mozesz znalezc informacje o dobermanach potrzebujacych pomocy oraz informacje w jaki sposob mozesz pomoc nam ratowac te piekne psy.[/COLOR] [COLOR=#2e8b57][B]ZAPRASZAMY DO WSPOLPRACY![/B][/COLOR] [COLOR=#2e8b57][B]SZUKAMY SPONSORA - TWOJA REKLAMA MOZE BYC NA NASZEJ STRONIE[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=red][SIZE=3][B]AKTUALNIE NOWYCH DOMKOW SZUKAMY DLA TYCH DOBERMANOW:[/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [CENTER][URL="http://www.nadzieja-dobermana.pl/"]www.nadzieja-dobermana.pl[/URL][/CENTER] [CENTER]Mozesz nam pomoc finasowo wplacajac pieniadze na konto:[/CENTER] [FONT=Arial][SIZE=2] Getinbank: 39 1560 0013 2367 0569 2079 0003 Fundacja S.O.S. dla Zwierząt Chorzów - Maciejkowice ul. Antoniów 1 41-503 NIP: 629-237-46-72[/SIZE][/FONT] [CENTER]Na konto wplacajcie nawet najmniejsze kwoty. Przydadza sie.[/CENTER] [CENTER][CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645"][U][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/URL][/CENTER] [COLOR=red][B]DAJMY IM SZANSE NA NOWE ZYCIE![/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][IMG]http://mioll.fretki.org.pl/upload/pliki/f-462efd0a9e09f.JPG[/IMG][/CENTER] Quote
zasadzkas Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Jezu, ta ostatnia mordka zapyziała jaka biedna... Jak mogę pomóc? Mogę coś wpłacić, jak będzie potrzeba. Nie wiem, co jeszcze? Beata, pisz. Kurdę, jak przyjdzie mróz to po niej. Quote
BeataJ Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Zasadzkas - ta ostatnia faktycznie najbiedniejsza. Na razie kasy nie wplacaj, bo nie wiem na ile dogadam sie z kierownictwem. Chcemy z Sandra zrobic tak, aby dobki byly obok siebie w boksach, wtedy latwo i szybko je znajdziemy. Teraz trzeba domkow przed zima im szukac! Beata Quote
BeataJ Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 aisaK - nie wiem czy widzial, nie bylo sie dzis kogo zapytac. Jednak, dobrze wiemy, ze te kupy nie leza tam jeden dzien tylko znacznie dluzej :-( Licze na odzew ze strony schroniska. A jak nie to za tydzien znow tam bedziemy z Sandra! Beata Quote
BeataJ Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Hop do gory! Niedlugo znow Was odwiedze! Beata Quote
BeataJ Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Podnosze dobeczki! Caly czas czekam na kontakt ze schroniska, bez zgody kierownictwa niewiele bede mogla pomoc. Ale wierze, ze sie odezwa! Trzymajcie sie dobeczki! Beata Quote
BeataJ Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Tymczas bylby idealnym rozwiazaniem dla tych bidakow. Ja szybciej jak w sobote/niedziele ich nie odwiedze. Beata Quote
Lulka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 sprobujcie nawiazac kontakt z [URL]http://www.dobermann-hilfe.de/[/URL] najlepiej przez xxxx52 z dogomani, moze beda mogli jakos pomoc koszmar jakis :placz: Quote
florida_blue Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ta ostatnia strasznie biedniutka - i te koopy :-o Quote
Mido Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Hopsia dobki na 1 stronke.Co te ludziska maja do biednych dobkow ze je porzucaja? To sa kochane pieski! Quote
Mido Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Dobki do domkow a nie przesiadywac po schronach:cool3: Quote
Sandra Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Jak będziemy tam w weekend z Beata to postaramy sie dowiedziec jak najwiecej o nich. Quote
Mido Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Hop hop domki gdzie wy ? Domki koniec zabawy w berka:cool3: Quote
Ambra Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 TRAGEDIA - SłóW JUZ MI BRAKUJE....POMYSłóW... Przecież te psy sie nadaja do szybkiego leczenia - co one dostaja do jedzenia? Na dogo jest juz tyle dobków ze nie jestem w stanie ich spamietać! w Polsce prtzydałaby sie taka organizacja pomocy dobkom!:-( Quote
Lulka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 podalam przeciez osobe do kontaktu, trzeba do niej napisac i przedstwaic sprawe ;) Quote
netti1 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 witam,ja poproszę o kontakt do tej osoby,czy ona interesuje sie wyłacznie dobermanami???w schronisku umiera z tęsknoty staruszek amstaf oddany przez swojegopana,moze to dla niego jakas szansa?? Quote
andzia69 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 netti - zrób zdjęcie astowi i daj go na mój wątek! no i dobcie - do domów!!! Quote
andzia69 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 właśnie - zróbcie im taki wątek jak ja założyłam astom czy lewkonia dla dalmasiów~!!! Zawsze łatwiej podnieśc jeden niż szukać po dogo innych wątków... Choc astowego watku nikt nie przebije w ilości psów potrzebujących:placz::placz::placz: Quote
supergoga Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Dzięki za podesłanie linka. Dobcie na betonie, ja sobie nawet tego wyobrazic nie mogę - ale tak bywa. Kolejne niegdys modne psy, teraz zapełniają schrony. Jednak nasz gatunek to bydlactwo jest straszne. Dobki do góry - w wątku ogólnym można byłoby aktualizowac pierwszy post i łatwiej byłoby poszukac i sprawdzić co się dzieje. Może tez jakąś aukcję im zrobić, npp. zbiorczą dla dobków - allegro czy inne portale. Quote
Karilka Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Równiesz dziękuję za wiadomość.:) Macie swietny pomysł aby trzymać się razem dobermaniacy! Ten wspólny wątek i wspólne allegro dla dobków też mi sie podoba. Dobki na betonie...:placz::placz::placz: One mają taką króciutką sierść a tu zima:shake:... podbijam tylko:( Quote
dzodzo Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 pomysł z wspolnym watkiem dobry, dołaczam sie do grona miłosników dobków-jest ich tyle, Nikolas z zyrardowa, te z gdanska, Max z łęczycy-wciąz pojawiaja sie nowe na dogo...problem tylko w tym gdzie i jak znaleźc im domki? Quote
lothia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 może założyć puszkę na AFN dla dobciów w potrzebie, tak jak mają boseromaniacy? Quote
mama_Dorota Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Vika_Bari przyjść kazała, Więc się mama zameldowała! Przyszła podnieść śliczne dobki, Żeby się znalazły domki! I co, może być? :evil_lol: Quote
Recommended Posts