AgaG Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 handzia napisał(a):Aguś, możesz do mnie wysłać zdjęcia:) Jak czytam Twoje wpisy dziękuję Bogu, że zesłał Cię nam, a zwłaszcza Pomponowi...Jestem pewna, że nigdzie nie miałby tak dobrze...:) dziś padam, ale jutro postaram się wysłac fotki :) Quote
AgaG Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 poszły fotki do Ciebie handziu, to, na którym ma łapkę obandażowaną, było robione po drugiej narkozie fgdy miał ząbki wyrywane, moja wetka mu zostawiła wenflon, gdyby cos sie działo na jeden dzień. A na innych widać, jak kocha spać i jeść. Na tych w kuchni juz się nie może doczekać miseczki :) hmm a je na kazde swoje żądanie :):loveu::loveu: Quote
marra Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 A to głodomor z tego Pompona, byleby się to nie skończyło dla niego źle. Quote
werenn Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 jak się zmieni w kulkę, to nie będzie się go nosić tylko toczyć ;-P Quote
handzia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Zdjęcia Pomponika :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
AgaG Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 werenn napisał(a):jest boski z tą uśmiechniętą mordką Moje cudo słodkie:loveu: dziś było ze mną u wetki na kontroli. szwy na dziąsłach się powoli rozpuszczają i w buzi wszystko już dobrze. Pytałam jeszcze, czemu Pompon trochę się drapie po brzuchu i łapce. Małgosia mówi, że wygląda jej to na alergię i żebym leków dla niego nie chowała w kulakach z pasztetu, tylko w kulkach z mielonego mięsa, więc spróbuję tak robić. Pomponik coraz bardziej lubi spacery, cieszy się nimi, obwąchuje okolice i oczywiście z zamiłowaniem obsikuje koła samochodów. Zdjecia nie oddają niestety, z jakim urokiem drepcze, a raczej truchcikiem się posuwa, a uszka mu się wtedY trzęsą. handziu dziekuję za wstawienie zdjęć. :loveu: Quote
handzia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Aga, przyjemność po mojej stronie. Chciałaś, żebym wstawiła zdjęcia Daisy na jej wątek, możesz podać link? Quote
AgaG Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 handzia napisał(a):Aga, przyjemność po mojej stronie. Chciałaś, żebym wstawiła zdjęcia Daisy na jej wątek, możesz podać link? mam Daisunię w swoim profilu: O mnie:) oto link: http://www.dogomania.pl/threads/208306-Ma%C5%82a-DAISY-z-MIECLA-po-6-latach-w-schronisku-MA-CUDOWNY-DOMEK!!! Quote
KasiaKia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 O tak, jest piękny! Wprawdzie przybrał ciałka, dzięki czemu wygląda na bardzo zdrowego, ale to i tak jest miniaturka :) Bardzo ufny do ludzi, nie boi się - widać, że jest mu po prostu dobrze :) Quote
marra Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Ale fajny ten Pompon :) i te oczka mimo że nie widzą to jednak takie wpatrzone :) kochane i grube maleństwo :) Swoją drogą strasznie duż tego jedzenia dostaje czy mi się zdaje ? :D albo to może moja psica tak mało je ;) Quote
AgaG Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 marra napisał(a):Ale fajny ten Pompon :) i te oczka mimo że nie widzą to jednak takie wpatrzone :) kochane i grube maleństwo :) Swoją drogą strasznie duż tego jedzenia dostaje czy mi się zdaje ? :D albo to może moja psica tak mało je ;) No dużo dostaje :) ale co ja mam zrobić, jak on kocha jeść i szczeka głośno mówiąc mi:" zjadłbym jeszcze coś i to już!" :evil_lol:pewnie pierwszy raz w życiu je, ile chce. Wczoraj wróciliśmy do kurczaków, bo indyk mielony ze względu na jakieś dodatki E, stabilizatorów itd, mógł go alergizować. I chyba tak było, bo po kurczaku gotowanym dziś się nie drapie, choć leki mu podałam w kulkach z pasztetu, (tak jest mi najwygodniej) Trochę usiłowałam się dziś wyspać, wszystkie psy wlazły do sypialni z wyjątkiem Kropki, która zasnęła w pontoniku leżącym w kuchni. Nie nastawiłam budzika na 4 rano, jak to teraz robię ze względu na sikanie Pompona, no i nasiusiał w przedpokoju, a potem musiał wygonić jakoś Zahira z jego pontonu, bo gdy się obudziłam, biedny Zahirek spał przy naszym łóżku w malutkim pontoniku Pompona, a Pompon w wielkim pontonisku Zahira. Za jakiś czas porobię zdjęcia Pomponika na spacerze, to zobaczycie, jak świetnie sobie radzi i jak kocha obwąchiwać rzeczywistość. Cieszę się, bo on naprawdę dobrze sie czuje, jest wesoły i spokojny i coraz bardziej przytulasty. Łazi za mną i łazi, chce, bym go wciąż głaskała, no ale ponieważ duuuzo śpi, to znajduję jeszcze czas na coś innego:loveu: Quote
ala123 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Cioteczki,wstawiam link do artykułu w naszym lokalnym Tygodniku Zamojskim dotyczący wyroku za znęcanie się, a następnie odcięcie głów szczeniakom;tekst nie jest cały ale wiadomo o co chodzi. Skomentujcie proszę,to może redakcja widząc zainteresowanie tematem ,zechce pociągnąć go dalej,może napiszą coś o sterylizacji. Ja zadzwonię do dziennikarki,która to pisała,tylko skomentujcie http://www.tygodnikzamojski.pl/artyk...i.html#comment Quote
kudlataja Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Witam, jaki wesoły pyszczek:). Piesek nie do poznania. Pozdrawiam Quote
kudlataja Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 P.S Pozdrowienia i podziękowania również od Krysi, która zabrała Pomponika spod tego mostu. Quote
handzia Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 kudlataja napisał(a):P.S Pozdrowienia i podziękowania również od Krysi, która zabrała Pomponika spod tego mostu. Krysia na początku się martwiła, czy aby Pompon w dobre ręce trafił ;). A Pompon trafił najlepiej pod słońcem :) Quote
AgaG Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='kudlataja']P.S Pozdrowienia i podziękowania również od Krysi, która zabrała Pomponika spod tego mostu.[/QUOT Dziękują za pozdrowienia, no i za pieska przede wszystkim:loveu:. Pomponik jest cudownym, przemiłym, teraz już bardzo ufnym przytulakiem. To wielka radość patrzeć na to, jak dobrze się czuje i cieszy życiem. Quote
AgaG Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 marra napisał(a):A co z jego adopcją ? Słuszne pytanie :) ja cały czas czekam na formularz adopcyjny, ze przyjdzie pocztą, ze może handzia znajdzie czas mi go wysłać. Quote
handzia Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 AgaG napisał(a):Słuszne pytanie :) ja cały czas czekam na formularz adopcyjny, ze przyjdzie pocztą, ze może handzia znajdzie czas mi go wysłać. Kochana, przyznam się szczerze, że nie wysyłałam jeszcze czegoś podobnego. Jestem pewna, że Pompon ma się u Ciebie dobrze. Ale jeśli chcesz to wyślę Ci formularz :) Nie ma sprawy :) Quote
Recommended Posts