Maryna Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Tez ciągle trzymam,okropnie się czuję,że nie jestem w stanie w żaden konstruktywny sposób pomóc Quote
Magolek Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='Maryna']Tez ciągle trzymam,okropnie się czuję,że nie jestem w stanie w żaden konstruktywny sposób pomóc[/QUOTE] Ta bezsilność jest najgorsza. Też ciągle myślę o nim. Quote
MiliVanili Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Chłopak jest w sytuacji podbramkowej :( Quote
conceited Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Chłopak w poniedziałek jedzie do pdt u forumowej Furciaczek :) Quote
Magolek Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 O, to będą razem z Tajgą u Furciaczka. Tam będzie bezpieczny i będzie miał dobrą opiekę. :) Quote
Maryna Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 To bardzo dobra wiadomośc!!:-))Nie znam osobiście Furciaczek,ale widzę efekty jej pracy z psami i zaangażowanie.Big będzie zaopiekowany:-)) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Wróciłam. Będę robić następny bazarek dla Bigusia. Bardzo proszę o potwierdzenie przelewu, który zrobiłam już 2 tygodnie temu dla Biga na wątku bazarku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213142-KONIEC-Srebro-złoto-dla-dożka-który-tak-bardzo-chce-żyć-Mr.-Biga.-FGZ.-25.08./page20[/URL] Quote
MiliVanili Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Dobra wiadomość, oby teraz było już tylko lepiej Quote
ania z poznania Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Allu, czy zobaczymy Twoje piękności na bazarku fotograficznym :razz:? Quote
Alla Chrzanowska Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='ania z poznania']Allu, czy zobaczymy Twoje piękności na bazarku fotograficznym :razz:?[/QUOTE] Będę szukać czegoś odpowiedniego. Ale jutro. Dziś wróciłam po 10 dniowej nieobecności i nie wiem w co wsadzić łapy... Quote
conceited Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Potwierdzam wpłatę w wysokości 680zł z dnia 31.08.2011 od Alli :) dziękujemy. Przy okazji... tymczas kosztuje 400zł za miesiąc, rachunek w klinice ponad 2 tyś, gdyby ktoś chciał się dorzucić...zapraszamy. Quote
Alla Chrzanowska Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='conceited']Potwierdzam wpłatę w wysokości 680zł z dnia 31.08.2011 od Alli :) dziękujemy. Przy okazji... tymczas kosztuje 400zł za miesiąc, rachunek w klinice ponad 2 tyś, gdyby ktoś chciał się dorzucić...zapraszamy.[/QUOTE] Chodzi o to, żeby potwierdzić wpłatę na wątku bazarkowym [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213142-Srebro-złoto-i-inne-dla-dożka-który-tak-bardzo-chce-żyć-Mr.-Biga.-FGZ.-25.08[/URL]. Takie są wymogi regulaminu bazarków. Wtedy będę mogła robić następny bazarek, a mam fajne fanty... Będę kombinować następne pieniążki. Już mam obiecane 200 zł od mojej znajomej Dobrej Duszy Małgorzaty dla Biga. Jak tylko je będę miała, przeleję, pewnie w poniedziałek, bo jutro będę się widziała z Małgosią i ma mi je dać. Quote
conceited Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']Chodzi o to, żeby potwierdzić wpłatę na wątku bazarkowym [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213142-Srebro-złoto-i-inne-dla-dożka-który-tak-bardzo-chce-żyć-Mr.-Biga.-FGZ.-25.08[/URL]. Takie są wymogi regulaminu bazarków. Wtedy będę mogła robić następny bazarek, a mam fajne fanty... Będę kombinować następne pieniążki. Już mam obiecane 200 zł od mojej znajomej Dobrej Duszy Małgorzaty dla Biga. Jak tylko je będę miała, przeleję, pewnie w poniedziałek, bo jutro będę się widziała z Małgosią i ma mi je dać.[/QUOTE] ups, przepraszam. Już lecę powteirdzić w bazarku :) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Nic się nie stało. Dziękuję za potwierdzenie. Quote
Magolek Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Melduję się i ja u Bigusia. Jak tam chłopak? Quote
MiliVanili Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Też wpadłam, kiedy chłopak pojedzie na DT? Zapadły decyzje odnośnie dalszej diagnostyki? Mam nadzieję, że Biguś ma się już lepiej :) Quote
GOSIEK1 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 W Bydgoszczy ogłoszenia porozklejane, czekam na decyzje dwóch domów . Boję się że znowu nic z tego nie będzie ,no chyba że w końcu coś się ruszy:cool3: Quote
MiliVanili Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ja również, a ten płatny DT się rozmyślił? Quote
furciaczek Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Sie zamelduje na watku, nawet nie wiedzialam ze chlopak na dogo jest. Do Grudziadza czy Bydgoszczy moge go na diagnostyke dostarczyc jesli bedzie potrzeba. Quote
Alla Chrzanowska Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='furciaczek']Sie zamelduje na watku, nawet nie wiedzialam ze chlopak na dogo jest. Do Grudziadza czy Bydgoszczy moge go na diagnostyke dostarczyc jesli bedzie potrzeba.[/QUOTE] Witaj! Jak dobrze, że jesteś! Quote
Maryna Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Czyli co??Jednak Big jedzie do Furciaczek?? Quote
joaaa Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Jedzie do Fur, bo jak na razie nie ma dt w Bydgoszczy. Od Fury będzie miał blisko, jak coś się znajdzie. Quote
Alla Chrzanowska Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Dobrze, że będzie u dobrego Człowieka Quote
_Dunaj_ Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Melduję się na wątku, niestey zbyt daleko o d Bydgoszczy jestem, z dt nic nie wykombinuję, mam kolegę w Bydgoszczy ale psiarzem to on raczej nie jest Quote
Recommended Posts