Norel Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Czy możecie potwierdzić wpłyniecie kasy na moim bazarze zeby go moza było w końcu zamknać? Podawałam wcześniej linka wraz z prosba;) ps.Veticus to nie klinika, tylko zwykła lecznica dla zwierzat, nie szafujmy klinikami choć to ładniej brzmi...wiem bo wysyłam im zakupy ode mnie i mam dokładne dane i adres firmy;) Mizianki dla Biga!!! Quote
_Dunaj_ Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Mizianka dla Bigusia w słoneczne, niedzielne popołudnie Quote
furciaczek Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 GOSIEK1 napisał(a):furciaczek bardzo Cię proszę jak będziesz po Biga sprawdź na ile on może chodzić po schodach. Może będzie domek w Bydgoszczy ,będzie miał do pokonania 23 stopnie lub 8 . Muszę wiedzieć czy sobie poradzi. Jutro zapytam w lecznicy, mam nadzieje ze bedzie OK. Quote
Maryna Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień ,,W,,;-)) Quote
joaaa Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Tu ma byc rehabilitowany Biguś: http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110917/BYDGOSZCZ01/449943301 Quote
conceited Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Norel napisał(a):Czy możecie potwierdzić wpłyniecie kasy na moim bazarze zeby go moza było w końcu zamknać? Podawałam wcześniej linka wraz z prosba;) ps.Veticus to nie klinika, tylko zwykła lecznica dla zwierzat, nie szafujmy klinikami choć to ładniej brzmi...wiem bo wysyłam im zakupy ode mnie i mam dokładne dane i adres firmy;) Mizianki dla Biga!!! zaraz potwierdze. co do slowa klinika - pomylka zrodzila sie stad, ze nie widze roznicy miedzy klinika wet, a lecznica ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ponawiam prośbę o dane do przelewu za transport Bigusia!!! Quote
furciaczek Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Jutro o 5 ruszam po Bigusia, przelewami to sie pozniej bedziemy martwic ;) Fotorelacja gwarantowana. Jesli nie znajdzie sie DT w Bydgoszczy to czy trzeba z nim tam podjechac na jakas dodatkowa diagnostyke czy cos? Ala a ja myslalam ze Ty gdzies w oklocach Byggoszczy...cos mi sie popitolilo najwyrazniej hmm Quote
joaaa Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Jutro dziewczyny sprawdzają dom, a właściwie dwa. Trzymajcie kciuki! Jeżeli się nie znajdzie, to dobrze byłoby podjechać do Słodkiego, żeby go zobaczył i powiedział jaką diagnostykę jeszcze zrobić. Zresztą, tak jak rozmawiałyśmy, a ja gadałam z Gonią. Quote
furciaczek Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ojjj to zaciskamy z calych sil!! Quote
Alla Chrzanowska Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 furciaczek napisał(a):Jutro o 5 ruszam po Bigusia, przelewami to sie pozniej bedziemy martwic ;) Fotorelacja gwarantowana. Jesli nie znajdzie sie DT w Bydgoszczy to czy trzeba z nim tam podjechac na jakas dodatkowa diagnostyke czy cos? Ala a ja myslalam ze Ty gdzies w oklocach Byggoszczy...cos mi sie popitolilo najwyrazniej hmm Gdybym była z okolic Bydgoszczy, to Biguś już byłby u mnie. Jestem zza Białegostoku. Czekamy na fotorelację! Kosztami transprotu martwić się nie trzeba, czekam tylko na dane do przelewu i dokładny koszt. Quote
Maryna Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ściskam z całej siły-niech już będą dobre wiadomości:-)) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Super! Super! Super! Ta wiadomość mnie uszczęśliwiła!!! Quote
_Dunaj_ Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Fajnie dobre wiadomości czytać z poniedziałku Quote
Alla Chrzanowska Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Czy wpłynęły na konto Bigusia pieniążki z bazarku fotograficznego, który wygrało moje zdjęcie? Organizatorka bazarku poinformowała, że przelew zrobiła przeszło tydzień temu. Oto link do tego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/212732-Rozśmieszający-bazarek-Głosujemy-!!!!!Kasa-do-zgarnięcia-czeka!!! Quote
furciaczek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Bigulec w podrozy bezproblemowy, spal jak dzieciak. Dopiero pod koniec drogi zaczal sie krecic. Jak wysiadl to...hmmm no cos na ksztalt doziej glupawy ale w ograniczonym wydaniu ze wzgledu na niesprawnosc ale widac ze duza przestrzen, trawa i wiejskie powietrze sprawily mu ogromna radoche. Psisko ze wzgledu na leki srednio kontaktowe takie, chociaz to pewnie i dozia godnosc przemawia...co sie tam bedzie spoufalal z obcymi. Jedynie przez ta chwile po wyjsciu z auta widac bylo ze jednak cos go tam obchodzi i interesuje. Pogoda okropna wiec potem wrzuce jakies fotasy na spiocha z domu:p Quote
Alla Chrzanowska Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Przelew za transport zlecony. Powinien być jutro na koncie. Quote
Maryna Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Wreszcie można odetchnąc:-)) Furciaczek-prosimy o częste relacje,no i fotki oczywiście:-)) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Maryna! Nawet wczoraj nie spytałam - czy z Twoich darów mogę zrobić bazarek na Biga??? Quote
Maryna Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Oczywiście!!Przecież to dog;-))i piękny,a mam nadzieję,że i zdrowy będzie:-)) Quote
furciaczek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Bigulec :) Zdiecia kiepskie bo pogoda koszmarna a w domu nie potrafie focic ;/ Czego chcesz kobieto:evil_lol: Daj mi spac:loveu: Spaceros i zieeew Quote
Recommended Posts