Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy możecie potwierdzić wpłyniecie kasy na moim bazarze zeby go moza było w końcu zamknać? Podawałam wcześniej linka wraz z prosba;)

ps.Veticus to nie klinika, tylko zwykła lecznica dla zwierzat, nie szafujmy klinikami choć to ładniej brzmi...wiem bo wysyłam im zakupy ode mnie i mam dokładne dane i adres firmy;)

Mizianki dla Biga!!!

Posted

GOSIEK1 napisał(a):
furciaczek bardzo Cię proszę jak będziesz po Biga sprawdź na ile on może chodzić po schodach. Może będzie domek w Bydgoszczy ,będzie miał do pokonania 23 stopnie lub 8 . Muszę wiedzieć czy sobie poradzi.

Jutro zapytam w lecznicy, mam nadzieje ze bedzie OK.

Posted

Norel napisał(a):
Czy możecie potwierdzić wpłyniecie kasy na moim bazarze zeby go moza było w końcu zamknać? Podawałam wcześniej linka wraz z prosba;)

ps.Veticus to nie klinika, tylko zwykła lecznica dla zwierzat, nie szafujmy klinikami choć to ładniej brzmi...wiem bo wysyłam im zakupy ode mnie i mam dokładne dane i adres firmy;)

Mizianki dla Biga!!!

zaraz potwierdze.

co do slowa klinika - pomylka zrodzila sie stad, ze nie widze roznicy miedzy klinika wet, a lecznica ;)

Posted

Jutro o 5 ruszam po Bigusia, przelewami to sie pozniej bedziemy martwic ;)
Fotorelacja gwarantowana.

Jesli nie znajdzie sie DT w Bydgoszczy to czy trzeba z nim tam podjechac na jakas dodatkowa diagnostyke czy cos?
Ala a ja myslalam ze Ty gdzies w oklocach Byggoszczy...cos mi sie popitolilo najwyrazniej hmm

Posted

Jutro dziewczyny sprawdzają dom, a właściwie dwa.
Trzymajcie kciuki!

Jeżeli się nie znajdzie, to dobrze byłoby podjechać do Słodkiego, żeby go zobaczył i powiedział jaką diagnostykę jeszcze zrobić.
Zresztą, tak jak rozmawiałyśmy, a ja gadałam z Gonią.

Posted

furciaczek napisał(a):
Jutro o 5 ruszam po Bigusia, przelewami to sie pozniej bedziemy martwic ;)
Fotorelacja gwarantowana.

Jesli nie znajdzie sie DT w Bydgoszczy to czy trzeba z nim tam podjechac na jakas dodatkowa diagnostyke czy cos?
Ala a ja myslalam ze Ty gdzies w oklocach Byggoszczy...cos mi sie popitolilo najwyrazniej hmm

Gdybym była z okolic Bydgoszczy, to Biguś już byłby u mnie. Jestem zza Białegostoku. Czekamy na fotorelację! Kosztami transprotu martwić się nie trzeba, czekam tylko na dane do przelewu i dokładny koszt.

Posted

Bigulec w podrozy bezproblemowy, spal jak dzieciak. Dopiero pod koniec drogi zaczal sie krecic.
Jak wysiadl to...hmmm no cos na ksztalt doziej glupawy ale w ograniczonym wydaniu ze wzgledu na niesprawnosc ale widac ze duza przestrzen, trawa i wiejskie powietrze sprawily mu ogromna radoche.
Psisko ze wzgledu na leki srednio kontaktowe takie, chociaz to pewnie i dozia godnosc przemawia...co sie tam bedzie spoufalal z obcymi. Jedynie przez ta chwile po wyjsciu z auta widac bylo ze jednak cos go tam obchodzi i interesuje. Pogoda okropna wiec potem wrzuce jakies fotasy na spiocha z domu:p