Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

conceited napisał(a):
U chłopaka jest ok, bardzo pozytywny stosunek do ludzi i innych psów, wet określa jego stan na stabilny. Domu mu trzeba :)

To dobre wieści. Jeśli możesz - zajrzyj na bazarek, będę wdzięczna za podnoszenie, bo dziwnym ludziem jestem, ale mam więcej czasu w dni powszednie niż w weekand...

Posted

Cóż, równie akademickie jest rozwazanie czy dobrze jest wprowadzić niedopracowana ustawe która bedzie mało realna do wyegzekwowania czy nie... Zwierzetom trzeba pomagac-ale leczy sie przyczyny a nie objawy....Zobacze co bedziecie robić z tymi setkami zwierzat odbieranych na targowiskach i ładowanych do schronów (i czy policja bedzie chciała pomagac w ich odbieraniu)..Bo mnozenia nikt nie zakazał,kastracji nie nakazał, tylko handlu zabronił....

Posted

Nie znam ustawy-nie mam czasu przysiąśc i się wczytac,ale bardzo interesuje mnie kto /jak będzie kontrolował zapisy ust.np.ten o spuszczaniu psów z łańcucha na 12 godz.
Norel,nie ma żadnych zapisów dot.kastracji??

Posted

Maryna napisał(a):
Nie znam ustawy-nie mam czasu przysiąśc i się wczytac,ale bardzo interesuje mnie kto /jak będzie kontrolował zapisy ust.np.ten o spuszczaniu psów z łańcucha na 12 godz.
Norel,nie ma żadnych zapisów dot.kastracji??

Prosimy o trzymanie się tematu BIGA !