Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przejżałam wątek i ostatecznie nie wiem jakie macie dalsze plany z leczeniem Biga. Przyłączam sie do stanowiska Mili co do dr Wrzoska (mój pies chodzi po cięzkim paralizu) a Klinika wrocławska odpowiedziała mi, że nie mieli jeszcze takiego przypadku i obawiali sie zmienić mu poprostu opatrunek pooperacyjny. Brno -Czechy - cieszy sie ogromnym powodzeniem neurologicznym, są niedrodzy, problem tylko w transporcie. Poza tym Grudziąc dr Mederski ponoć jest super, wątek Czarusia, który ledwo stał na łapach teraz chodzi, dogomaniaczka Secia miała kontakt z doktorem Mederskim ( ponoć wspaniały lekarz,czarusia pozostawił na leczenie wraz z rehabilitacją u siebie w klinice i wziął za to grosze- ale to trzeba by było skontaktować się ze Secią)

Posted

Docha, tak jak mogłaś przeczytać, Big ma trafić do dra Słodkiego w Bydgoszczy. :)
Rzecz się na razie rozbija o brak miejsca w Bydgoszczy na czas rehabilitacji.
Ale cały czas szukamy.

Jak Big będzie u Furciaczek, to pewnie pojedzie na wizytę do dra i wtedy będzie wiadomo, czy potrzebne są jeszcze jakieś badania.

Posted

Allu-dziekuję za numer konta-widzę że robisz za opiekunke wirtualna Biga:) Internet mnie wyrzuca i nie mam czasu ani możliwosci łażić po stronach i szukać bo mnie wyrzuca-dlatego prosiłam prowadzących o PW.....dobrze że jest ciocia Alla;)
pieniądze przelane- prosze potwierdzić na bazarze wpłyniecie pieniedzy (426zł) żeby mod mógł go zamknąć a ja żebym wiedziała że doszło.

link do wątku http://www.dogomania.pl/threads/213177-ZAKOŃCZONY-rozliczam-dla-doga-do-26.sierpnia?p=17474451#post17474451

Posted

W tym tygodniu jeszcze raz pojade do Sremu, ale najpierw szukam sposobu na obciecie kosztow transportu.
W calym tym zamieszaniu wczorajszym nie pofocilam. Wyglada znacznie lepiej jak na pierwszych zdieciach, przytyl i wyglada jak dog. Piekny i dumny, spokojny i dostojny stateczny Pan Dog:loveu: Ma problemy z chodzeniem ale sobie radzi, chetnie dosc chodzi, nawet po schodach sam zszedl i wszedl. Cudny pies:loveu:

Posted

zasiadam do rozliczen wplat, beda za 10 minut :)
jeszcze nie mamy dokładnego rachunku za BIGa bo nadal siedzi w Sremie, a kazdy dzień to jakas kwota. Jak tylko wyjedzie, wkleimy rozliczenie
wydatkow.

Posted

ja pierdziu, podczas pisania tego posta explorer 4 razy zamknął mi kartę, chyba mam wirusa... no nic, do pięciu razy sztuka.

A więc :)

16.08 Magda W 20zl

18.08 Malgorzata Z 100,73 zl

19.08 Alla 100zl

22.08 Maryna 20zl

31.08 bazarek Alli 680zl

13.09 Alla 200zl

14.09 bazarek Norel 426 zl

razem: 1546,73 zl :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Alla, jesteś wielka !!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Bo Alla to dobry duch jest!!:-))Nie tylko dla Biga
Bardzo chcialabym zobaczyc jak teraz Biguś wygląda:-))
Nieustannie trzymam za wreszcie szczęsliwy transport do Furciaczek