Alla Chrzanowska Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 W związku z wyjazdem przelewu za bazarek dokonałam dziś nie czekając na wszystkie wpłaty. Jak pieniżąki dotrą na konto Biga proszę o potwierdzenie na wątku: http://www.dogomania.pl/threads/213142-KONIEC-Srebro-złoto-dla-dożka-który-tak-bardzo-chce-żyć-Mr.-Biga.-FGZ.-25.08./page20 Quote
Maryna Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Coś chodzę za Tobą Mili i z tym samym pytaniem Quote
conceited Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Sytuacja ustabilizowana. Tak jak pisała Gonia, zalecana konsultacja u neurologa :( Quote
MiliVanili Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Miałam urwanie głowy przez kilka dni, ale powoli wracam do życia, jak się czuje Biguś? Quote
Magolek Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dzisiaj ja za Mili łażę wszędzie i o to samo pytam. :cool3: Quote
Maryna Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Ja też .....spóźniona,ale z tym samym:-)) Quote
conceited Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Biguś czeka na jakieś decyzje. Z tego co rozumiem dt w Bydgoszczy się posypał. Wet Ciborowski sugeruje konsultacje we Wrocławiu. W obliczu braku pomysłów i wegetacji Biga w klinice myślę, że może jednak zorganizujemy transport do Wrocławia? Pytanie, jak długo ma tam siedzieć? Gosiu, wiesz? Czy to ma być tylko wizyta? Quote
joaaa Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Jest nowy dt w Bydgoszczy, ale jeszcze do sprawdzenia i dogrania. GoniaP ma się skontaktować z Gosiek1. :) Quote
conceited Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 aaaaaa, ok :) nie jestem na bieżąco w takim razie ;) Quote
Maryna Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 To bardzo się cieszę,że coś się klaruje.Trzymam ,żeby się udało:-)) Quote
MiliVanili Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 To połowa sukcesu, trzymam kciuki za DT :) a co z tą diagnostyką, będzie jechał do Wrocławia? Chcecie zrobić rezonans, tomograf czy mielografię? Quote
Magolek Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 I ja cieszę się, mając nadzieję, że coś się uda z domkiem. :) Quote
Maryna Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 MiliVanili napisał(a):To połowa sukcesu, trzymam kciuki za DT :) a co z tą diagnostyką, będzie jechał do Wrocławia? Chcecie zrobić rezonans, tomograf czy mielografię? Jak zwykle Mili pytanie mi z ust wyjęła:-)) Quote
MiliVanili Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Maryna napisał(a):Jak zwykle Mili pytanie mi z ust wyjęła:-)) coś mam wprawę ostatnio :grin: Quote
joaaa Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 No i doopa blada, dt nadal nie ma. :( Quote
conceited Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Czyli jednak. Mr Big musi zostać natychmiast zabrany z kliniki, koszt jego pobytu nas zrujnuje. Ponieważ w Polsce przyjmuje dwóch dobrych neurologów (jeden we Wrocławiu, drugi chyba w Grudziądzu), a Gosia znalazła płatny dt w Ciechocinku o ile dobrze pamiętam, szukamy transportu psa do Grudziądza na badanie, a potem do pdt. Quote
joaaa Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 W międzyczasie coś musi się znaleźć! To niemożliwe, żeby w Bydgoszczy nie było nikogo, kto chciałby mu pomóc! Quote
conceited Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 a może ktoś może pomóc w transporcie... Srem-Grudziadz-Ciechocinek. Quote
GOSIEK1 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 joaaa napisał(a):W międzyczasie coś musi się znaleźć! To niemożliwe, żeby w Bydgoszczy nie było nikogo, kto chciałby mu pomóc! Im dłużej to trwa to mam takie wrażenie, że nie ma nikogo :angryy: telefon milczy, domy się nie nadają :shake:. Jeszcze będę rozklejać ogłoszenia po Fordonie w Bydgoszczy tylko trzeba czasu którego nie ma. Quote
Maryna Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Bardzo mi przykro,że nie mogę pomóc.Nie znam nikogo w Bydgoszczy Quote
w deszczu rosnę Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 z mikrusami jest chyba łatwiej :( Quote
MiliVanili Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Również nie mogę pomóc, nawet w transporcie - jestem ze śląska. A jak chłopak się czuje? Quote
Magolek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Nie ma szczęścia chłopak, trzymam kciuki, żeby to się zmieniło. :) Quote
Recommended Posts