Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
:( Jedyne BDT jakie teraz przychodzi mi na myśl to Crys. Nie wiem jaką ma teraz sytuację ....może warto było by zapytać ?

Jest już trochę deklaracji - 245 zł - tak więc DT nie musi być całkiem bezpłatny. Tylko domowy, bo pies nie nadaje się do budy.

Posted

Dzięki za podpowiedź, Marticzko!

Dzisiaj Misiek był w lepszym nastroju, nawet poszczekał ciut na mnie zza krat, a potem dał się zabrać na spacerek.
Chodzi na takich sztywnych troszkę łapkach, pewnie z braku ruchu. I taki spokojniutki jest jest biedaczek. Pochodziliśmy sobie pół godzinki, wyczesałam niunia. Patrzył tak na mnie spokojnie, nie ma w nim radości...

Zaraz wstawię więcej fotek.

Posted

Misio, zapadł mi głęboko w serce. Bardzo się cieszę Zosiu, ze wzięłaś go dziś na spacer. Piszesz, ze nie ma w nim radości, że jest bardzo spokojny. Ja myśle, że ma wielkiego doła. Tak bym chciała, zeby mógł zamieszkać w jakimś fajnym DT, ale nie na dworze, tylko w domku, blisko człowieka.

Posted

[quote name='Havanka']A może Dif? Tylko to woj. świętokrzyskie.

DIF to województwo mazowieckie:evil_lol: i niestety nie ma miejsca.
Poza tym Miś jest za duży do naszego hoteliku. Przyjmujemy psiaki do wagi 20 kg, nie więcej.

Skontaktujcie się z Astaroth. Ona ma fajny hotel z domkami dla psiaków z tym, że też woj. mazowieckie. Niedaleko nas w Brzezinach:

http://www.dogiland.pl/

Jest tanio i dobrze;)

W "łódzkim" jest hotelik u ajlii, przecudowne miejsce dla psów i też w domu. Polecam!

Posted

DIF;18298157[B napisał(a):
]DIF to województwo mazowieckie:evil_lol: i niestety nie ma miejsca.
Poza tym Miś jest za duży do naszego hoteliku. Przyjmujemy psiaki do wagi 20 kg, nie więcej.

Skontaktujcie się z Astaroth. Ona ma fajny hotel z domkami dla psiaków z tym, że też woj. mazowieckie. Niedaleko nas w Brzezinach:

http://www.dogiland.pl/

Jest tanio i dobrze;)

W "łódzkim" jest hotelik u ajlii, przecudowne miejsce dla psów i też w domu. Polecam!

Sorry, Dif. Dlaczego miałam zakodowane, że to świętokrzyskie? Nie wiem.

Posted

Dzięki DIF za odpowiedź!

LILUtosi napisał(a):
Dogiland wygląda fajnie- te domki to fajny pomysł. No i oboje są wykształceni w tym kierunku. Czy stawki dla dogomaniackie psy są niższe?

Tylko czy w tych domkach są także ludzie?...
Zadałam im pytanie o stawki.
I czekamy, czekamy na lepsze życie dla Misia w Nowym Roku. Rex pojechał dzisiaj do domku, może Misiowi też się uda!

Posted

Bo już się zaczęłam zastanawiać czy to nie dysplazja połączona ze starczym zwyrodnieniem stawów. Męczę koleżanke żeby wzięła Miśka na dt ale jak zwykle chłop się nie zgadza:angryy: