Ewusek Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ja sie zgadzam :-) wystawilam wczoraj kilka przedmiotow na Bazarku i cala sume ze sprzedazy przeznacze na Kliffka :-) Quote
izulkabu Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Mimo że masz już DT to do góry, niech Cię ktoś wypatrzy :) Quote
Beata25 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Hey! Chciałam się podzielić ze wszystkimi dobrą wiadomością- Kliffek znalazł swój prawdziwy DOM !!!:multi: :multi: :multi: Dałam ogłoszenie odnośnie naszego przystojniaczka i zgłosiło się 5 osób zainteresowanych adopcją. Wczoraj wybrałam (moim zdaniem) najlepszy domek. W piątek Kliffek jedzie do nowej Pani !!! Bedzie mieszkał w Falenicy w domu z ogrodem z dwiema starszymi(ok 50-tki) psiarami :-) Pani od razu przypadła mi do gustu, Kliffowi także- przywitał ją podając łapke i całując wdzięcznie :-) Kliffek będzie cały czas z jedną z Pań, gdyż ta nie pracuje i może poświęcić mu maximum swego czasu. Jestem bardzo szczęśliwa, że nam wszystkim udało mu się pomóc !!!!!!!:multi: :multi: :multi: :lol: :lol: :lol: Quote
Asior Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 jejkuu czyli cuda się jednak zdarzają :) zaczynam wierzyć w ludzi :) Quote
ewatr Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ale dobrze :lol: Kliffciu obys był szczesliwy :multi: Quote
fona Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Wszystko sie odmienilo tak szybko, tak nieslychanie szybko - oby to nie byl sen! hurra! Quote
izulkabu Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Suuuuuuper prezent na święta :))) Klifciu bądź szczęśliwy u boku nowej Pani, zasłużyłeś na to po tym wszystkim co złego Cię spotkało, proszę go ode mnie pomiziać ;) Quote
Diegula Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Super!!!Może ktoś z pozostałych chętnych weżmie jednegoz psiaków które nadal potrzebują i szukają domku np. tego psiaka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35466 Quote
AśkaK Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 WSPANIALE!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :loveu: Kliffek na Święta będzie w swoim nowym domu!!!:multi: Beatka, masz szczęśliwą rękę słowo daję, 5 zainteresowanych w tak krótkim czasie!:crazyeye: :multi: :loveu: Dostałam nowe foteczki od Ciebie, suuuper, wstawię za pare minut!:p A co, niech wszyscy popatrzą sobie na Kliffka zanim się wyprowadzi.:loveu: Quote
patch75 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 obserwuje caly czas watek Klifforda i musze przyznac ze bardzo sie ciesze:multi: nalezy sie chlopakowi:cool1: Quote
BeataA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Diegula']Super!!!Może ktoś z pozostałych chętnych weżmie jednegoz psiaków które nadal potrzebują i szukają domku np. tego psiaka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35466 Diegula -napisz do Beaty priva, bo tak na forum to info o ludziach nie bardzo chyba... Super, bardzo się cieszę, że Klifkowi sie udało!!! To mogę już zmienić tytuł jego tematu, który założyłam na innym forum - prawda? Quote
Beata25 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Kliffcio dzis spał ze mna, hi hi wskoczył mi do łóżeczka, bo Pana nie było (w pracy na trzeciej zmianie). Ale to jest pieszczoch:) Mam nadzieje ze AsiaK niedługo wklei jego fotki zobaczycie, jaki smieszny :-) Quote
Diegula Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Beata25 wczoraj na priva wysłałam ci wiadomość czy ją dostałaś? moje gg 7841225 Buziaczki dla pieszczocha! Quote
ewatr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Beata25 napisał(a):Kliffcio dzis spał ze mna, hi hi wskoczył mi do łóżeczka, bo Pana nie było (w pracy na trzeciej zmianie). Ale to jest pieszczoch:) Mam nadzieje ze AsiaK niedługo wklei jego fotki zobaczycie, jaki smieszny :-) to czekamy na zdjecia pieszczoszka ;) Quote
Beata25 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Diegula odpisałam Ci wczoraj na gg, nie doszło? Słuchajcie, odkąd napisałam na dogo, że było 5 zainteresowanych Kliffciem, to wszyscy zaczęli mnie zasypywać mailami, żebym zaproponowała im inne psiaki. Ok tak zrobie, ale chętnych psiaków jest kilka albo kilkanaście razy więcej niż te 4 osoby które zostały. Mimo szczerych chęci nie mogę pomóc wszystkim. Zrozumcie mnie :shake: . Pytacie też czy nie mogłabym wziąść psiaka na tymczas, już mam drugiego w domu-poza Kliffciem, przedwczoraj go znalazlam wracając wieczorem z pracy, i w kolejce czekają jeszcze dwa psiaki od p. Joanny. Także proszę wszystkich o zrozumienie.... Acha i jeszcze jedno, piszecie że mam szczęśliwą rękę bo znalazłam tak szybko domek dla Kliffcia.Nic podobnego- po prostu zrobiłam ponad 100 ogłoszeń Kliffciowi i porozklejałam je w okolicy (przystanki, sklepy, słupy itd), dałam też kilka ogłoszeń w necie i tak to wszystko wyszło :) Quote
AśkaK Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Już wklejam foteczki, już wklejam!:p Darujcie, nie dość że na uczelni gnębią nas strasznie przed Świętami, to jeszcze wczoraj zdjęcia nie chciały się ładować i w końcu dałam za wygraną.:roll: Fotki sa świetne, Beata zrobiłaś z Kliffka najweselszego psa na świecie!:loveu: :lol: No sami popatrzcie!:lol: Ciasteczkowy psiotfór.:lol: Zobacz, zjadłem wszystko, aaa!:evil_lol: Ciocia Beatka jest taka ładna, że aż się zawstydziłem.:lol: Ale mi dobrze...Niech ta chwila trwa!:p Chwile z kosteczką też są przyjemne.:loveu: I na koniec oko do wszystkich cioteczek dogomaniaczek.:loveu: Quote
izulkabu Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Boskie :) Proszę ode mnie pomiziać Klifcia :) Quote
Asior Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Beata25']Diegula odpisałam Ci wczoraj na gg, nie doszło? Słuchajcie, odkąd napisałam na dogo, że było 5 zainteresowanych Kliffciem, to wszyscy zaczęli mnie zasypywać mailami, żebym zaproponowała im inne psiaki. Beatko nie zapomnij o biednym Pomponie ze schronu :( http://www.allegro.pl/item151319843_krzyk_rozpaczy_czy_pompon_ma_szanse_na_zycie_.html tu sprawa jest pilna :( albo zagłodzona sunia... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34821 DT ma tylko do jutra a potem hmmmm niewiadomo ma wrócić do pana który ją znalazał ale tam nie ma warunków, Pan ma bardzo zazdrosnego rotka :( bierze sunie na chwile bo nie chce żeby trafiła do schronu :( Quote
Beata25 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Asior']Beatko nie zapomnij o biednym Pomponie ze schronu :( http://www.allegro.pl/item151319843_krzyk_rozpaczy_czy_pompon_ma_szanse_na_zycie_.html tu sprawa jest pilna :( albo zagłodzona sunia... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34821 DT ma tylko do jutra a potem hmmmm niewiadomo ma wrócić do pana który ją znalazał ale tam nie ma warunków, Pan ma bardzo zazdrosnego rotka :( bierze sunie na chwile bo nie chce żeby trafiła do schronu :( Asior, nie macie na miejscu nikogo kto zająłby sie Pomponem??? Poszukajcie, porozwieszajcie ogłoszenia. Szukanie na dogo to strata czasu, tu kazdy ma po kilka zwierzat w domu :( Quote
Asior Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 nikt nie chce Pompona:placz: ogłoszenia wieszane od dawna :placz: juz nie wiemy co robić...... Quote
Beata25 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dziewczyny do skutku trzeba, wieszac, pytac znajomych, wchodzic oknem gdzie drzwiami nas wyganiają, no niestety taka to niewdzięczna rola :( ja oczywiscie bede miala na uwadze Pompona. Quote
Recommended Posts