Asior Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 jezzuu :( bida :( strasznie tak słuchac jak człowiek nie zważa na uczucia psa , niby ukochana sunia, ale nie miał wyrzutów sumienia zeby zostawić ją ehhh wyczochraj ja odemnie jak tylko będziesz miała możliwość ;) ateraz koniec offa ;) Quote
AśkaK Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 ...słodki pycholek i niewinne oczka - oto cały Kliffek.:loveu: "och nie, znowu zdjęcia, przecież wiesz że ja siem wstydzem!":lol: "no ale dla cioci Beatki jakoś się przełamię!":lol: "uśmiech dla cioci!":loveu: "nie ukrywam, że za tą sesję liczę na jakieś smakowite dywidenda...":cool3: :lol: "aaale męcząca ta sesja." "zaraz będą fotki z mojego nowego domu..." Quote
Asior Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Asia zdjęcia plus komentarz do nich bomba ;) Quote
AśkaK Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 "No i jestem tu wreszcie...":loveu: "Trochę nie wiem jeszcze, co o tym wszystkim myśleć..?" "Czy to ma być mój nowy dom..?" "...i zostanę tu już naprawdę na zawsze..?" "Całkiem miła ta pani, fajnie mnie mizia!" "Ale troszkę będę tęsknił za ciocią Beatą...":oops: "To moja nowa pani".:p "Chyba nie będę miał wiele czasu na tęsknotę, bo tyle tu nowości, tyle ciekawych rzeczy...O! Na przykłda co to jest tam?!" "Aaaa...to ta moja nowa koleżanka...Hmm, tak wygląda.:roll: :evil_lol: :lol: " "A to cała moja nowa rodzina".:loveu: "Buziaki cioteczki, dzięki że mi pomogłyście znaleźć nowy dom - a ciocia Beatka w szczególności!".:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Beata25 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Śliczny ten nasz Kliffek, jejku znow sie rozczuliłam... Quote
AśkaK Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Asior napisał(a):Asia zdjęcia plus komentarz do nich bomba ;) Fotki super, zgadzam się!!!:loveu: Beata ma oko!:loveu: Z najnowszych wieści z nowego domu: Kliffek pierwszego dnia już wpakował się swojej Pani do łóżka :lol: , dostał też śliczną grawerowaną adresówkę zakupioną za pieniążki od dogomaniackich Cioć :p :calus: Za te pieniążki został również opłacony transport Kliffka, bo p.Joanna nie ma samochodu i wiozła Kliffcia do Beaty taksówką. Zostało jeszcze pare złotych i tu pytanie p.Asi - czy zgodzicie się by resztę pieniędzy przeznaczyć na jedną z wielu bid będących pod jej opieką i leczonych..?:oops: P.Asia chciała kupić Kliffordowi karmę do nowego domu, ale nowa Pani zdecydowanie podziękowała i powiedziała, że najlepiej jeśli te pieniążki uratują innego psiaka w potrzebie.:p Quote
ewatr Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 to sie nazywa szczęśliwe zakonczenie :multi: wszystkie zdjecia bomba ale to przechodzi samo siebie i kto powiedział ze psiaki nie robią min sama bym chciała sie tak uśmiechać ...cudo Kliffciu :loveu: Quote
izulkabu Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Buziaczki dla Klifcia, sentyment do niego pozostanie :) Quote
ronja Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ta jego kolezanka wcale nie taka brzydula:eviltong: . mnie osobiście bardzo się podoba. niech Klifek tak nie wybrzydza, ważne, żeby było z nią o czym pogadać, prawda?:cool3: Quote
izulkabu Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 ronja napisał(a):ta jego kolezanka wcale nie taka brzydula:eviltong: . mnie osobiście bardzo się podoba. niech Klifek tak nie wybrzydza, ważne, żeby było z nią o czym pogadać, prawda?:cool3: Zgadzam się z Tobą :lol: Całkiem słodka koleżanka :loveu: Quote
AśkaK Posted December 27, 2006 Author Posted December 27, 2006 Prawda ronju!:evil_lol: Koleżanka na początku co prawda gadać nie chciała, raczej burczała na Kliffka, ale teraz jest już zgoda.:p Quote
fona Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Beata25, tak mi sie wydawalo, ze to Ty mialas Kliffka na tymczasie, ale łudziłam się, że nie Ty i że tu napiszę i Kliffkowi domek się zgodzi pomóc mu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2668626#post2668626 Czy ktoś ma jakiś pomysł? Help! Quote
Beata25 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Czy ktos tu jescze zaglada???:shake: Dzwonilam wlasnie do nowej wlascicielki Kliffcia. Nasz przystojniak ma juz na swoim koncie 2 pary pogryzionych kapci:razz: i spi wylacznie na kanapie. I w zaden sposob nie mozna go od tej kanapy odciagnac... O jejku a ja mowilam ze to taki posluszny psiak i ze u mnie na lozeczku tylko raz lezal:oops: No ale nikt z nim tak o ta kanape nie walczy-jest jego :) a kolezance brzyduli ciagle podjada jedzonko, hi hi i nawet nauczyl sie juz otwierac szafke gdzie jego Pańcia trzyma jedzonko, spryciarz maly. Ogolnie wrazenia bardzo pozytywne, Kliffek zadomowil sie bardzo szybko i z tego co wywnioskowalam to rządzi tam swoimi nowymi paniami :megagrin: Quote
izulkabu Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Beata25 napisał(a):Czy ktos tu jescze zaglada???:shake: Dzwonilam wlasnie do nowej wlascicielki Kliffcia. Nasz przystojniak ma juz na swoim koncie 2 pary pogryzionych kapci:razz: i spi wylacznie na kanapie. I w zaden sposob nie mozna go od tej kanapy odciagnac... O jejku a ja mowilam ze to taki posluszny psiak i ze u mnie na lozeczku tylko raz lezal:oops: No ale nikt z nim tak o ta kanape nie walczy-jest jego :) a kolezance brzyduli ciagle podjada jedzonko, hi hi i nawet nauczyl sie juz otwierac szafke gdzie jego Pańcia trzyma jedzonko, spryciarz maly. Ogolnie wrazenia bardzo pozytywne, Kliffek zadomowil sie bardzo szybko i z tego co wywnioskowalam to rządzi tam swoimi nowymi paniami :megagrin: Zaglądamy zaglądamy :lol: I bardzo się cieszę, że Klifciu ma swój raj na ziemi :) Chętnie obejrzymy nowe fotki :) Quote
ronja Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Beata25 napisał(a):Czy ktos tu jescze zaglada???:shake: Dzwonilam wlasnie do nowej wlascicielki Kliffcia. Nasz przystojniak ma juz na swoim koncie 2 pary pogryzionych kapci:razz: i spi wylacznie na kanapie. I w zaden sposob nie mozna go od tej kanapy odciagnac... O jejku a ja mowilam ze to taki posluszny psiak i ze u mnie na lozeczku tylko raz lezal:oops: No ale nikt z nim tak o ta kanape nie walczy-jest jego :) a kolezance brzyduli ciagle podjada jedzonko, hi hi i nawet nauczyl sie juz otwierac szafke gdzie jego Pańcia trzyma jedzonko, spryciarz maly. Ogolnie wrazenia bardzo pozytywne, Kliffek zadomowil sie bardzo szybko i z tego co wywnioskowalam to rządzi tam swoimi nowymi paniami :megagrin: ładne kwiatki, z Klifka to zwyczajny łotrzyk jest:evil_lol: Quote
Beata25 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 ronja napisał(a):ładne kwiatki, z Klifka to zwyczajny łotrzyk jest:evil_lol: No najwidoczniej, jednym slowem pokazuje kto tu rządzi :cool3: A tak na powaznie to poprostu Kliffek ma temperamencik- nie da sie ukryc. Jego nowa pani zrobila na niego zasadzke i zeby nie spal na kanapie to polozyla na niej krzesla, to Kliffek w nocy krzesla zwalil na podloge i wygodnie sie rozwalil rozprostowujac na calej dlugosci kanapy swoje "stare, zmeczone" kosci :lol: to jest gagatek ! ale pani wyrozumiala i tylko smieje sie z jego wybrykow :) Quote
AśkaK Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Hehe, dobrze trafił łobuziak!:lol: Beatko, a co z klatką po Kliffku, p.Asia coś zarządziła..?:oops: Quote
Beata25 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 AśkaK napisał(a):Hehe, dobrze trafił łobuziak!:lol: Beatko, a co z klatką po Kliffku, p.Asia coś zarządziła..?:oops: p.Asia miala w sobote przyjechac po klatke, ale nie przyjechala... kurcze szkoda, bo jakas bida by skorzystala, a tak stoi u mnie bezuzyteczna... Quote
AśkaK Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Ciekawe jak tam Kliffek się zaaklimatyzował..?:p Masz jakieś wieści Beata..?:cool3: Pragnę bardzo serdecznie podziękować osobom, które wpłacały na Klifforda na AFN.:Rose: Uzbierało się ponad 70 zł.:multi: Pieniążki te nie były jednak już potrzebne i są do tej pory na koncie AFN. I tutaj moje pytanie i wielka prośba jednocześnie: czy zgadzacie się, by ta kwota pomogła nam uratować 7-osobową rodzinkę: mamę Mafijkę i jej 6 szczeniąt?:oops: Tutaj jest link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37562 Sunia została wyrzucona z domu prawdopodobnie po tym, jak "właściciel" zorientował się że jest szczenna. Urodziła maluszki jako bezdomna, w dziurze pod schodami... Wypatrzyła ją elainfo, umieściliśmy rodzinkę w hotelu, brakuje już kasy a maluchy mają dopiero 3 tygodnie!:placz: Jeszcze min.miesiąc muszą być z mamą. Potrzebny dom tymczasowy dla całej rodziny (ale o to bardzo trudno :oops: ) lub wsparcie na hotelik, same nie damy już rady.:-( Quote
fona Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Nie wiem, czy w tej puli sa pieniadze ode mnie, jesli tak, jestem jak najbardziej za! Quote
AśkaK Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Fona, jeśli wpłacałaś na AFN to na pewno od Ciebie też są!:p BARDZO DZIĘKUJĘ!:loveu: Quote
ewatr Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 jak to ta zaginiona :eviltong: ;) kasa - to ja tez jestem " za " Quote
Ewusek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ja tez jestem za, bo wplacalam z bazarku kaske dla Kliffka Quote
Recommended Posts