Ppx Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 wymiziaj ^^ a musi być koniecznie lustrzanka? jak tak to może poproś o kasę i sama dozbieraj czy coś ^^ Quote
Bewarka Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Ppx napisał(a):wymiziaj ^^ a musi być koniecznie lustrzanka? jak tak to może poproś o kasę i sama dozbieraj czy coś ^^ Hej! Ok :loveu: Tak. ;) Mówiłam, że zamiast łóżka to ja sie pomęczę jak sie od I Komunii męczyłam, a zamiast tego aparat. To mi brat powiedział, że jak na aparat to nie ma żeby się podzielić, bo za 1000 to co to będzie za dziadostwo (a pomalować powinnam), więc lepiej od razu coś lepszego. Jak powiedziałam "kupmy lepszego" to co? lepszego nie kupimy, bo szkoda tyle wydawać. >< A jak dla mnie używany może być, nie widzę w tym nic złego jeśli nabywa się z wiedzą :cool3: Taki off ^^ Któraś z panien chyba będzie mieć cieczke, tylko nie wiem która :hmmmm: Quote
Luzia Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Widzę po galeriach, że coraz większej liczbie osób marzy się lustro ;) Nie zaprzeczę, że i ja do nich należę :evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='Luzia']Widzę po galeriach, że coraz większej liczbie osób marzy się lustro ;) Nie zaprzeczę, że i ja do nich należę :evil_lol: Haha :D hejo Luzia :) Szczerze na co dzień o tym nie myślę, ale kiedy mowa o prezentach, zakupach, pieniądzach - dla mnie wszystko sprowadza się do jednego ^^ A właśnie, zapomniałam, że jeszcze mam fotki ze zlotu od dziecka Królowej czegośtam hiehie ;) Tylko nie wiem ile wstawić... Z Molą Z Daktylem (nie znam prawdziwego imienia ;)) Quote
Bewarka Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Na razie tyle, bo internet chodzi mi jak chce :p Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Czy mi się wydaje, czy Daktyl taki jakis chudawy się wydaje... http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/zlot/dogoooo5.jpg?t=1293139434 Pzdr. Quote
Bewarka Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 [quote name='Asiaczek']Czy mi się wydaje, czy Daktyl taki jakis chudawy się wydaje... http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/zlot/dogoooo5.jpg?t=1293139434 Pzdr.Też nam się tak wydawało ;) Ale z tego co wiem to od dawna jest u swojego prawdziwego właściciela. całe szczęście, że się odnalazł :) Patrzcie co maaaam. Niespodzianka na święta ^^ Nie pokazywałam nigdzie wcześniej, bo filmik nie wyszedł haha. Misia wyglądała jak szczur :D [video=youtube;iEGFFwiTPnM]http://www.youtube.com/watch?v=iEGFFwiTPnM[/video] Quote
Avaloth Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 jaki słodziak:loveu::loveu: Dakul ma na imię Hugo bodajże, ale dla mnie to i tak zawsze będzie szalony Daktyl :loveu: oj tam chudy, foksy mają być szczupłe, a on jeszcze młody, szalony, latał non stop, potrafił zamęczyć kilkanaście osób na raz więc spalał wszystko co zjadł od ręki:evil_lol: Wesołych Świąt Dżasta:loveu: i Misiowej i Nikowej też:loveu: Quote
Bewarka Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 [quote name='Ppx']słodko :P xd :) [quote name='Avaloth']jaki słodziak:loveu::loveu: Dakul ma na imię Hugo bodajże, ale dla mnie to i tak zawsze będzie szalony Daktyl :loveu: oj tam chudy, foksy mają być szczupłe, a on jeszcze młody, szalony, latał non stop, potrafił zamęczyć kilkanaście osób na raz więc spalał wszystko co zjadł od ręki:evil_lol: Wesołych Świąt Dżasta:loveu: i Misiowej i Nikowej też:loveu: Aaa racja. Wtedy jeszcze nie dorósł całkiem, chłopaka dało się w końcu zmęczyć. Ale teraz aż się boję, zlotu by pewnie brakło :-o Dziękujemy :iloveyou: A przy okazji: Mam nadzieję, że wszystkim wigilia minęła rodzinnie i życzę jednocześnie Wesołych Świąt!! Quote
Sweet Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/zlot/dogooo8.jpg?t=1293140120 Swoją droga Anita w tle wygląda świetnie:D Wesołych również:* Quote
taxelina Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Wesolych Swiat! Dzis tylko ja z mezem, ale jutro jak pogoda pozwoli to do moich tesciow podjedziemy :) Quote
Asiaczek Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Początki nauki - były baaaardzo zachęcające:)Misia posłuszna i chętna do nauki:) Pzdr. Pzdr. Quote
Ppx Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='Bewarka']:) Mam nadzieję, że wszystkim wigilia minęła rodzinnie i życzę jednocześnie Wesołych Świąt!! i wzajemnie ;d . Quote
limonka97 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 my również życzymy, trochę późno, ale szczerze, wesołych świąt! suczydła coś dostały? Diunin z piłeczki prawie się posikał ze szczęścia ;) Quote
Bewarka Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Przeczytałam wcześniej, ale teraz bardzo dziękuję wszystkim za życzenia! :buzi: :iloveyou: [quote name='deer_1987']Wesolych Swiat! Dzis tylko ja z mezem, ale jutro jak pogoda pozwoli to do moich tesciow podjedziemy :) ? Aha ^^ [quote name='Sweet']http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/zlot/dogooo8.jpg?t=1293140120 Swoją droga Anita w tle wygląda świetnie:D Wesołych również:*Hiehie, racja XD [quote name='Asiaczek']Początki nauki - były baaaardzo zachęcające:)Misia posłuszna i chętna do nauki:) Pzdr. Pzdr.ym...tylko z "materiałem" daleko nie poszłyśmy, młodą uczyłam jeszcze tylko podawania łap, slalomu między nogami, obrotów i proszenia :lol: [quote name='Ppx']i wzajemnie ;d .^^ [quote name='limonka97']my również życzymy, trochę późno, ale szczerze, wesołych świąt! suczydła coś dostały? Diunin z piłeczki prawie się posikał ze szczęścia ;):) Nie, nic nie dostały. Musi być sprawiedliwość, prawda? :D Zresztą co chwile coś dostają i nawet tego nie szanują... :evil_lol: To dalej ze zlotu ;) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Hihihi, "kaczuszka" na krótkich nózkach;) http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/zlot/dogooo11.jpg?t=1293740954 Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Bewarka napisała, że ze zlotu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 A, to tego to ja juz nie wiem:)... Pzdr. Quote
Bewarka Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 [quote name='Asiaczek']Hihihi, "kaczuszka" na krótkich nózkach;) http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/zlot/dogooo11.jpg?t=1293740954 Pzdr.Kaczuszka? :D słodkie :) [quote name='Ppx']Skąd masz te zdjęcia ^^ ? [quote name='Asiaczek']Bewarka napisała, że ze zlotu... Pzdr. [quote name='Ppx']Wiem, że ze zlotu, ale skąd/od kogo xD. [quote name='Asiaczek']A, to tego to ja juz nie wiem:)... Pzdr. hehe :) to jest z lusterka NightQueen. Quote
przeszlus Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Talent ... wie się... rozumie... i zazdrości :D Quote
Avaloth Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 hej Dżasta :D bawiłam się dzisiaj z sobowtórem Niki :D a prawdziwej Niki zdjęcia żadam xD i Misiaczki też Quote
Bewarka Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='przeszlus']Talent ... wie się... rozumie... i zazdrości :D Witam! :) Haha, to miłe :p [quote name='Avaloth']hej Dżasta :D bawiłam się dzisiaj z sobowtórem Niki :D a prawdziwej Niki zdjęcia żadam xD i Misiaczki teżIśka :loveu: A czytałam...:) Prawdziwej Nikusi brak. Mimo, że niedługo ferie to się nie zapowiada, bo tata powiedział, że kasy zanadto nie ma, i na urodziny ten remont + ewentualnie 50zł także eh...:razz: (brat to już w ogóle idzie na całego tzn. pokój swój z gościnnym wymieni, bo jest większy i jeszcze nowe drzwi chce tam wybijać!). Za to drugi brat to się już niedługo wyprowadza do Krk, ale ciii. XD W ogóle to ja normalnie kogoś zastrzele zaraz, umyśliło im się płytki. No wszystko zrozumiem, ale na schodach do piwnicy i w piwnicy...Szkoda kasy jak dla mnie, chociaż przynajmniej jak są drzwi otwarte to widok ładniejszy. Za Nikę mam Chuligana. Coś mi się właśnie wydawało, że za mało tych zdjęć od Patrycji i miałam rację, bo sie tylko tyle co wyżej na pb wrzuciło :cool3: Na razie tylko kilka pomieszanych, bo na swoim kompie nie mam nic. Quote
Recommended Posts