Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Caachou_']Ja się świecę jak psu jaja :roll: :evil_lol:
Dowciapne xD
[quote name='Ppx']http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/zlot/3.jpg?t=1282421261
o i Luc tu jest tysz :loveu:

wymiziaj psiaki od nas
^^A jest :D

Ok, suki dziękują :)

[quote name='Ppx']a i widziałam, że założyłaś konto na Chienie, czemu nic tam nie piszesz ;> ?
:eviltong:Nie wiem o czym i co pisać, rzadko wpadam...Ale trochę czasem czytam :)

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Caachou_ napisał(a):
Mogę popisać za Ciebie, jak któraś poda mi na priva adres Chien'a :cool3:

Za dużo roboty. :eviltong: Dodaj sobie po kropce laa i po następnej pl.

Posted

Izuuus napisał(a):
Ale leń :diabloti:

Postąpiła wbrew zasadom, ale bardzo dyskretnie i nikt nie ma prawa jej wlepić mandatu :wink:

Posted

[quote name='Izuuus']Ale leń :diabloti:
Ee...y...noo...:siara:
[quote name='Caachou_']Postąpiła wbrew zasadom, ale bardzo dyskretnie i nikt nie ma prawa jej wlepić mandatu :wink:
O właśnie, dzięki Gosiu :loveu:
[quote name='Obama']http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Obraz616.jpg
Totalny chaos! Świetnie.:)Świetnie, świetnie...:diabloti:

[quote name='Ppx']Na Chienie możesz galeryję tysz założyć suczom. : DD
Moge, ale na razie nie jestem w posiadaniu żadnego aparatu, a nie chce ciągle wstawiać staroci albo czekać na okazje.
[quote name='Minerva']Zapewne to był Twój główny cel. :D
I jedyny. Bo niby po co mam tyle jeździć, z dziećmi to moge na osiedlu pogadać i też mi pieska pogłaskają...:D
[quote name='Martinee']Dzień Doberek "_
:multi:

Wczoraj suka znów mnie przyprawiła o palpitacje serca jak wleciała na ulice za ciężarówką pod koła :angryy: Ale na szczęście zapędziła się za bardzo i auto przejechało centralnie nad nią, więc doznała jedynie strachu. :cool3: I w ogóle w tym tygodniu mam pogrzeb znajomego. :shake::-( Generalnie 3 w tym roku mam, specjalnie na tę okazję wreszcie kupiłam czarne spodnie. Oraz, ehh, nie było mojego rozmiaru butów w sklepie. Ale poza tym czuję się dobrze.

Posted

[quote name='Anula & Bono']Misia tako akcja miała?
najwazniejsze że dobrze sie czujesz;)
a tak wgl heloł:loveu::loveu:
bydziesz pewnie na wystawie w Krk??

Nie, Nika ;)
hej, hej :D
Raczej, postaram sie.

Wstawiam fotki ze zlotowego :) Iśki:

Bartiśkowej:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Bewarka - a może by jednak sucz prowadzić na smyczy po ulicach...? Następny raz może już nie byc tak szczęśliwy dla niej...

Pzdr.
To było przy lesie a ciężarówką jechał mieszkaniec okolicznego domu tylko właśnie odkąd ten asfalt jest...Ale w ogóle to coś jej odbić musiało, z nudów chyba...

Posted

Bewarka napisał(a):
To było przy lesie a ciężarówką jechał mieszkaniec okolicznego domu tylko właśnie odkąd ten asfalt jest...Ale w ogóle to coś jej odbić musiało, z nudów chyba...

U mnie na wsi też odkąd wylali asfalt to potrafią jak wariat pędzić.....

Posted

Niby lepiej jak pada, bo sie w takim błocie nie łazi, ale robi sie niebezpiecznie. Słyszałam, że mieszkańcy chcą już składać wniosek o progi zwalniające czy coś. Dziewczynka 9-cio letnia miała wstrząs mózgu po tym jak wywaliła się na hulajnodze. ;/

Aha zapomniałam napisać, że możecie sobie wymiary Michalińca zobaczyć:
http://i250.photobucket.com/albums/gg245/anitaaa93/Obraz634.jpg

Posted

I już nie urośnie, bo za miesiąc będą pierwsze urodzinki ;) Dziś kończy 11 miechów. Mam zamiar namówić brata, żeby kupił jej coś w Irlandii - poleciał w pn i wróci w pn za tydzień. Chociaż wątpię...Pewnie odmówi...Ale jak będę z nim pisać to przy okazji...:lol: Zna ktoś przypadkiem jakieś dublińskie petszopy?

Posted

aa znowu wpadamy na chwile :D odwiedzamy rzadko, bo głównie przeglądamy galerie kundelków, na foto blogi rzadziej wpadamy :P zlot super udany z tego co widzę, Diuna też na początku stara sie zapaść pod ziemię, potem rządzi w sforze :evil_lol: (no bez przesady :cool3:)
pzdr. :multi:

• 3 weeks later...
Posted

Misiek już za tydzień urodzinki :) ale to szybko minęło, stara już prawie jest :D
co tam u sucz ? i Ciebie ? ;)
miałyśmy się wybrać z Olą164 na spacerek i coś na nie wyszło ;d a teraz pogoda taka że masakra.

Posted

[quote name='limonka97']aa znowu wpadamy na chwile :D odwiedzamy rzadko, bo głównie przeglądamy galerie kundelków, na foto blogi rzadziej wpadamy :P zlot super udany z tego co widzę, Diuna też na początku stara sie zapaść pod ziemię, potem rządzi w sforze :evil_lol: (no bez przesady :cool3:)
pzdr. :multi:A udany, udany i to bardzo. My w ogóle nie wpadamy szczerze mówiąc, wybaczam wszystko xD Miśki to sobie jako przywódcy nie wyobrażam :D Chyba na moich rekach.

[quote name='Minerva']http://lh5.ggpht.com/_-L5dQDpaw1I/TGEqZbrisDI/AAAAAAAAG0U/3FU6I5QQCXs/s720/IMG_5002.JPG
Cudna jest :)

Sytuacja z ciężarówką... współczuję i to bardzo. Mój pierwszy pies wpadł pod tira przed moim domem... Co z tego, że to wiocha, co z tego, że niby nikt tu nie jeździ szybko. Zawsze znajdzie się jeden palant... :shake::buzi:

Dzięki. To musiało być straszne...:razz: U mnie na szczęście nic z tych rzeczy, bo już bym była wisielcem... :evil_lol:

[quote name='Iś & Chester']Misiek już za tydzień urodzinki :) ale to szybko minęło, stara już prawie jest :D
co tam u sucz ? i Ciebie ? ;)
miałyśmy się wybrać z Olą164 na spacerek i coś na nie wyszło ;d a teraz pogoda taka że masakra.Iśka, toż ty cyferek nie znasz...Miśka jest z 8 października, to jeszcze tygodnia nie ma. Na pierwszej stronie suwaczek... :eviltong: Niestety, a ja chciałam, żeby jeszcze urosła :-(
A no...Nieźle, dziękuję. :loveu:
No właśnie, ale może jeszcze będzie ładnie...?

[quote name='Asiaczek']Znowu cisza...

pzdr.Jeśli wpadam na komputer to pogadać z penfriendsami albo coś oglądać (bo jak niektórzy wiedzą z TV korzystam bardzo rzadko). Poza tym nic się ciekawego nie dzieje. I zastanawiam się czy nie zacząć dogtrekkingu. :diabloti: Tak dziwne, ale na zlocie w moim domku były dwie takie :evil_lol: a niedawno przyjaciółka namówiła mnie na 'górski' jogging. Wzięłam Miśkę i poradziła sobie dużo lepiej ode mnie, hehe. Ale te dystanse demotywują...:lol: Miałam już chęci na regularne treningi, a tu deszcz. :mad: