Asiaczek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Czyli jak będzie z Galerią...? pzdr. Quote
Bewarka Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Nie zawieszam, bo widzę, że inni też mało wpadają, ale zdjęcia okazjonalnie, bo nie mam aparatu...nadal...:cool3: Gdzieś miałam przygotowane badziewne, ale nie wiem gdzie się podziały. Quote
limonka97 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 witamy się wieczornie ;) też właśnie zauważyłam że na większości galeriach rzadko kiedy jakiś wpis ... co tam u was? Quote
Avaloth Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 widzisz, ja klasa mat-chem, my tak mamy :D co młodej na urodziny kupujesz ? xd coś Ty z tym aparatem zrobiła ze go dalej nie masz ? nadzieja matką głupich ;P ale jakby była ładna zima to można by w śniegowym plenerze się spotkać ;) Quote
Bewarka Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 limonka97 napisał(a):witamy się wieczornie ;) też właśnie zauważyłam że na większości galeriach rzadko kiedy jakiś wpis ... co tam u was?Witamy :multi: A u nas fajnie, fajnie. Byłam dziś z przyjaciółką w Krakowie, czuję się świetnie :) W ogóle moja mama ostatnio jakoś jest nie do poznania, na + oczywiście, trafiła 'szóstkę' czy cóś...? Ale nie długo ten humor mi się chyba utrzyma, te przygotowania do bierzmowania mnie dobijają...:grab: Minerva napisał(a):Jak tam idzie z tym dogtrekkingiem? ;p Yyy...jakim dogtrekkingiem :siara: Dziś sama ćwiczyłam będąc na nogach niemal cały dzień :lol: ale jak jutro też będzie ładnie to może się gdzieś wybiorę. Iś & Chester napisał(a):widzisz, ja klasa mat-chem, my tak mamy :D co młodej na urodziny kupujesz ? xd coś Ty z tym aparatem zrobiła ze go dalej nie masz ? nadzieja matką głupich ;P ale jakby była ładna zima to można by w śniegowym plenerze się spotkać ;)Hahah. :) Mam zamiar dać obrożę i smaki jakieś :p Bardziej opłacałoby się jakąś niezniszczalną zabawkę, bo świnie od brata rozwaliła tego samego dnia i ta już nie chrumkneła więcej...:shake: Ale nie stać mnie :diabloti: Naprawiać się nie opłaca, a jak tacie powiedziałam, to on swoją starą śpiewkę..."Ile?". Teraz żałuje, że tylko go męczyłam, że są różne ceny w zależności od tego i tamtego...Trza było prosto z mostu co i jak, ale teraz mamy nową pralkę. :cool3: A z odłożonych w banku leżących nie chce dać, bo to są przygotowane dla braci na ewentualną nową drogę życia, ale zupełnie nie rozumiem, co by się stało, jakby dostali troche mniej...:diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Może zacznij namawiać Rodziców, wszak niedługo choinka...;) pzdr. Quote
Chantell Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 heeejo ;) dawnooo nas tu nie było xD (z resztą Ciebie u nas też xD) Quote
Bewarka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Może zacznij namawiać Rodziców, wszak niedługo choinka...;) pzdr.[/QUOTE]Zawsze jakieś wyjście, pomyślę :) [quote name='Chantell']heeejo ;) dawnooo nas tu nie było xD (z resztą Ciebie u nas też xD)[/QUOTE] Ja wchodze regularnie, bo mi się podoba twoja galeria, ale nie piszę nic, bo mi to za długo schodzi. :) Miałam dać fotke co nam przyszło, ale czasu nie mam. ;/ Quote
Bewarka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Co nam przyszło ostatnio ;) + paczka ciastek od brata po przecenie, ale to dopiero wczoraj kupił, więc nie ma na fotce :lol: i Nika, bo Miśki dużo było ostatnio Mam filmiki złej jakości, ale musze najpierw wyczaić jak je wstawić. A Michalina nie dostała życzeń od nikogo :mad: Biegnąca Miśka: http://s711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/?action=view¤t=MOV005.mp4 Quote
Luzia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Chyba Ci Nika utyła odrobinę :razz: A i stanowczo za mało zdjęć jej dałaś :eviltong: Quote
Bewarka Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Hej! :multi: Dałam co miałam :eviltong: Troche utyła? Jest gruba jak beczka :cool3: Quote
Luzia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Bewarka']Hej! :multi: Dałam co miałam :eviltong: Troche utyła? Jest gruba jak beczka :cool3:[/QUOTE] Jaka radość ;) To mało miałaś :razz: Chciałam być delikatna :diabloti::diabloti: Quote
Tepes Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 hello:loveu: co to za super obróżka rózowa?? http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/nika1.jpg?t=1286612474 Nikosława:loveu: prosim wymiziać sucze:) Quote
Asiaczek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 A mi się wydaje, że Nika nic a nic sie nie zmieniła... Pzdr. Quote
Minerva Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/zarlo.jpg?t=1286612473 Świetna obróżka :loveu: Quote
limonka97 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 czy to o was mowa w nowym wydaniu Przyjaciela Psa?? :D Quote
Bewarka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Jaka radość ;) To mało miałaś :razz: Chciałam być delikatna :diabloti::diabloti: Zawsze coś :) tak tak ok...:D [quote name='Anula & Bono']hello:loveu: co to za super obróżka rózowa?? http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/nika1.jpg?t=1286612474 Nikosława:loveu: prosim wymiziać sucze:)Nie mam pojęcia, kupiłam w galerii krakowskiej. Miałam zamiar muscata, ale tyle psów go ma...^^ Dobsz :buzi: [quote name='Asiaczek']A mi się wydaje, że Nika nic a nic sie nie zmieniła... Pzdr. Pewnie masz racje, bo już się tak zbieramy i zbieramy...:oops: Ale nie jest najgorzej, bigielka na osiedlu jest 2 razy szersza a tylko troszkę wyższa :-o Nika wygląda przy niej normalnie a Miśka jak szkielecik. [quote name='Ppx']o wreszcie zdjęcia ;3 Szok, no nie? :D [quote name='Minerva']http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/zarlo.jpg?t=1286612473 Świetna obróżka :loveu:Dziękujemy :) Mi się na początku średnio spodobała...:lol: [quote name='limonka97']czy to o was mowa w nowym wydaniu Przyjaciela Psa?? :D O nas? :hmmmm: Nie mam pojęcia, nie kupuję...Ale dzięki za wiadomość, zobaczę. Tu obroża na Miśce, ale mało widać... Quote
Tepes Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 kurde fajno ta obroża:D i co tym razem obie potwory jada na zlot:evil_lol:?? Quote
limonka97 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 chodzi o to że pisało o wpisie Bewarki z jakiegoś blogu :D pzdr ;) i zapraszam do nas bo dawno nie było :P Quote
limonka97 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 chodzi o to że pisało o wpisie jakiejśBewarki z jakiegoś blogu :D pzdr ;) [SIZE="1"]i zapraszam do nas bo dawno was nie było :P Quote
Bewarka Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='Anula & Bono']kurde fajno ta obroża:D i co tym razem obie potwory jada na zlot:evil_lol:?? Dziekowac :) Chodzila mi taka mysl po glowie, zobaczymy, wczesniej myslalam, ze sobie nie poradze, ale bylo tak duzo wolnego czasu...moglabym nawet chodzic na osobne spacery xD [quote name='limonka97']chodzi o to że pisało o wpisie jakiejśBewarki z jakiegoś blogu :D pzdr ;) i zapraszam do nas bo dawno was nie było :P A widzialam w sklepie, tak myslalam...^^ Normalnie juz nie laze po galeriach, ale do was wpadne :) ehh nie mam polskich znakow ;/ Quote
Minerva Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/zlot/miska.jpg?t=1287679372 śliczna jest :) Quote
Recommended Posts