Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zawieszam, bo widzę, że inni też mało wpadają, ale zdjęcia okazjonalnie, bo nie mam aparatu...nadal...:cool3: Gdzieś miałam przygotowane badziewne, ale nie wiem gdzie się podziały.

Posted

widzisz, ja klasa mat-chem, my tak mamy :D
co młodej na urodziny kupujesz ? xd
coś Ty z tym aparatem zrobiła ze go dalej nie masz ?
nadzieja matką głupich ;P ale jakby była ładna zima to można by w śniegowym plenerze się spotkać ;)

Posted

limonka97 napisał(a):
witamy się wieczornie ;)
też właśnie zauważyłam że na większości galeriach rzadko kiedy jakiś wpis ...
co tam u was?
Witamy :multi:
A u nas fajnie, fajnie. Byłam dziś z przyjaciółką w Krakowie, czuję się świetnie :) W ogóle moja mama ostatnio jakoś jest nie do poznania, na + oczywiście, trafiła 'szóstkę' czy cóś...? Ale nie długo ten humor mi się chyba utrzyma, te przygotowania do bierzmowania mnie dobijają...:grab:

Minerva napisał(a):
Jak tam idzie z tym dogtrekkingiem? ;p

Yyy...jakim dogtrekkingiem :siara: Dziś sama ćwiczyłam będąc na nogach niemal cały dzień :lol: ale jak jutro też będzie ładnie to może się gdzieś wybiorę.
Iś & Chester napisał(a):
widzisz, ja klasa mat-chem, my tak mamy :D
co młodej na urodziny kupujesz ? xd
coś Ty z tym aparatem zrobiła ze go dalej nie masz ?
nadzieja matką głupich ;P ale jakby była ładna zima to można by w śniegowym plenerze się spotkać ;)
Hahah. :) Mam zamiar dać obrożę i smaki jakieś :p Bardziej opłacałoby się jakąś niezniszczalną zabawkę, bo świnie od brata rozwaliła tego samego dnia i ta już nie chrumkneła więcej...:shake: Ale nie stać mnie :diabloti:
Naprawiać się nie opłaca, a jak tacie powiedziałam, to on swoją starą śpiewkę..."Ile?". Teraz żałuje, że tylko go męczyłam, że są różne ceny w zależności od tego i tamtego...Trza było prosto z mostu co i jak, ale teraz mamy nową pralkę. :cool3: A z odłożonych w banku leżących nie chce dać, bo to są przygotowane dla braci na ewentualną nową drogę życia, ale zupełnie nie rozumiem, co by się stało, jakby dostali troche mniej...:diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Może zacznij namawiać Rodziców, wszak niedługo choinka...;)

pzdr.[/QUOTE]Zawsze jakieś wyjście, pomyślę :)

[quote name='Chantell']heeejo ;)
dawnooo nas tu nie było xD
(z resztą Ciebie u nas też xD)[/QUOTE]
Ja wchodze regularnie, bo mi się podoba twoja galeria, ale nie piszę nic, bo mi to za długo schodzi. :)

Miałam dać fotke co nam przyszło, ale czasu nie mam. ;/

Posted

Co nam przyszło ostatnio ;)

+ paczka ciastek od brata po przecenie, ale to dopiero wczoraj kupił, więc nie ma na fotce :lol:
i Nika, bo Miśki dużo było ostatnio

Mam filmiki złej jakości, ale musze najpierw wyczaić jak je wstawić. A Michalina nie dostała życzeń od nikogo :mad:

Biegnąca Miśka:
http://s711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/?action=view&current=MOV005.mp4

Posted

[quote name='Bewarka']Hej! :multi:
Dałam co miałam :eviltong: Troche utyła? Jest gruba jak beczka :cool3:[/QUOTE]

Jaka radość ;)
To mało miałaś :razz: Chciałam być delikatna :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Jaka radość ;)
To mało miałaś :razz: Chciałam być delikatna :diabloti::diabloti:
Zawsze coś :) tak tak ok...:D
[quote name='Anula & Bono']hello:loveu:
co to za super obróżka rózowa??
http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/nika1.jpg?t=1286612474
Nikosława:loveu:
prosim wymiziać sucze:)
Nie mam pojęcia, kupiłam w galerii krakowskiej. Miałam zamiar muscata, ale tyle psów go ma...^^
Dobsz :buzi:

[quote name='Asiaczek']A mi się wydaje, że Nika nic a nic sie nie zmieniła...

Pzdr.
Pewnie masz racje, bo już się tak zbieramy i zbieramy...:oops: Ale nie jest najgorzej, bigielka na osiedlu jest 2 razy szersza a tylko troszkę wyższa :-o Nika wygląda przy niej normalnie a Miśka jak szkielecik.
[quote name='Ppx']o wreszcie zdjęcia ;3
Szok, no nie? :D
[quote name='Minerva']http://i711.photobucket.com/albums/ww120/Bewarka/Spacer/zarlo.jpg?t=1286612473
Świetna obróżka :loveu:Dziękujemy :) Mi się na początku średnio spodobała...:lol:

[quote name='limonka97']czy to o was mowa w nowym wydaniu Przyjaciela Psa?? :D
O nas? :hmmmm: Nie mam pojęcia, nie kupuję...Ale dzięki za wiadomość, zobaczę.

Tu obroża na Miśce, ale mało widać...

Posted

[quote name='Anula & Bono']kurde fajno ta obroża:D
i co tym razem obie potwory jada na zlot:evil_lol:??

Dziekowac :)
Chodzila mi taka mysl po glowie, zobaczymy, wczesniej myslalam, ze sobie nie poradze, ale bylo tak duzo wolnego czasu...moglabym nawet chodzic na osobne spacery xD

[quote name='limonka97']chodzi o to że pisało o wpisie jakiejśBewarki z jakiegoś blogu :D
pzdr ;) i zapraszam do nas bo dawno was nie było :P
A widzialam w sklepie, tak myslalam...^^ Normalnie juz nie laze po galeriach, ale do was wpadne :) ehh nie mam polskich znakow ;/