Alynkaaa Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 wiitaaam:D ale fajnei macie ferje..ja od 12 dopiero!!ale moze sniegu troszke bedzie!!kocham snieg i czemu go teraz nie ma:( chcialam fidze pokazac jaka beczka jest na sniegu a tu nic..kaluze tylko;/ ehhh...kiedy beda focie??? Quote
Bewarka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 A Nika leży sobie w nogach...moich nogach :) A fotki postaram się zrobić jak najszybciej, ale nie wiem jeszcze czym :lol: EDIT:Fajny sobie strzeliłam bannerek? :lol: Quote
Bewarka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 zaraz pewnie zmienie na inny, bo troche się nudze :lol: ale potem spadam bo jutro do szkoły ;/ EDIT:No i zrobiłam nowy ale teraz ide lulać...:lol: dobranoc :D Quote
DiDDlina85 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Justyś co tam u Ciebie i Nikusi? Kiedy nowe zdjęcia?:) Pozdrowionka!! Quote
Bewarka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 ł jejku...brat dał mi zrobić pare zdjęć, bo mu się komórka rozładowywała...własnie poszedł jeść obiad to przyszłam je wstawić, myśle ze zdąze a dziś jest z identyfikatorem oczywiście mojej projekcji i wykonania :p Najpierw Nikusia pokaże się z nim... Teraz Niki z nim pod stołem... Teraz już sam on (identyfikator) na obróżce Niki...(prosze do mnie nie dzwonić :lol:) Teraz on w innej pozie :D A teraz Nikulcowa podobna do żaby...też z identyfikatorem..:p Quote
anka11 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 fajne foty tylko szkoda ze troche slabej jakosci..... :) ale Nika sliczna :loveu: Quote
Bewarka Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 anka11 napisał(a):ale Nika sliczna :loveu: Xiara napisał(a):Super foteczki ;-) Buziak dla Nikusi. A dzięki, dzięki :) I tak na długo nie wpadłam... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Hejka :) świetny identyfikatorek :) a Nikusia wspaniale wyszła jak zwykle:D no i banerek z avkiem też super...:) Quote
Bewarka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hejka :) świetny identyfikatorek :) a Nikusia wspaniale wyszła jak zwykle:D no i banerek z avkiem też super...:) Dzięx :loveu: Właśnie wróciłam ze spacerku...a potem Nikusia zostanie chyba sama bo ide na 18-tke...nie moją oczywiście :p Quote
Xiara Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 justys95 napisał(a):Dzięx :loveu: Właśnie wróciłam ze spacerku...a potem Nikusia zostanie chyba sama bo ide na 18-tke...nie moją oczywiście :p No to miłej imprezki :razz: Quote
Alynkaaa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 siemanko:D wdze imprezka sie szykuje:D no to milej bibki zycze i buziaki dla pieknej niki:) Quote
Bewarka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 a dzięki, dzięki wam...na impre ide pózniej...i pokój sobie już posprzątałam :p mam spokój z bałaganem na tydzień :D Quote
Bewarka Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Jeszcze raz dzięki...ale i tak nie chce mi się iść... Quote
chihuahua Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 SZKODA, ZE NIE MAM KARTZ DO TELEFONU Z KASA, BO BZM SOBIE DRYN DRYN:diabloti::diabloti::eviltong: Quote
Bewarka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 chihuahua napisał(a):SZKODA, ZE NIE MAM KARTZ DO TELEFONU Z KASA, BO BZM SOBIE DRYN DRYN:diabloti::diabloti::eviltong: tylko spróbuj do mnie zadzwonić :diabloti: Quote
anka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 hejka :) i jak tam po imprze?? ;p i co tam u Nikusi?? pozdrawiam ;) Quote
Bewarka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 A witojcie :) Impra była nawet, nawet...ja nie mam kaca a czy mój tata ma to nawet nie chce wiedzieć :lol: Dziś rano (czyli przed południem) oglądałam TV i myślałam, że nigdy nie odejde od telewizora :D Quote
DiDDlina85 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Dzien doberek:)..Buziaczki i pozdrowionka dla Justysi i Nikusi:* Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 justys95 napisał(a):A witojcie :) Impra była nawet, nawet...ja nie mam kaca a czy mój tata ma to nawet nie chce wiedzieć :lol: Dziś rano (czyli przed południem) oglądałam TV i myślałam, że nigdy nie odejde od telewizora :D a ja mam dzisiaj kaca :roll::roll: Quote
chihuahua Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Czesc wsystkim!! Jak bede miala karte , to zadzwonie!!! Jak tam Niki?? O jakim kacu mowa??? Quote
Recommended Posts