Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiitaaam:D

ale fajnei macie ferje..ja od 12 dopiero!!ale moze sniegu troszke bedzie!!kocham snieg i czemu go teraz nie ma:(
chcialam fidze pokazac jaka beczka jest na sniegu a tu nic..kaluze tylko;/
ehhh...kiedy beda focie???

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Nika leży sobie w nogach...moich nogach :) A fotki postaram się zrobić jak najszybciej, ale nie wiem jeszcze czym :lol:

EDIT:Fajny sobie strzeliłam bannerek? :lol:

Posted

zaraz pewnie zmienie na inny, bo troche się nudze :lol: ale potem spadam bo jutro do szkoły ;/

EDIT:No i zrobiłam nowy ale teraz ide lulać...:lol: dobranoc :D

Posted

ł jejku...brat dał mi zrobić pare zdjęć, bo mu się komórka rozładowywała...własnie poszedł jeść obiad to przyszłam je wstawić, myśle ze zdąze a dziś jest z identyfikatorem oczywiście mojej projekcji i wykonania :p

Najpierw Nikusia pokaże się z nim...

Teraz Niki z nim pod stołem...

Teraz już sam on (identyfikator) na obróżce Niki...(prosze do mnie nie dzwonić :lol:)

Teraz on w innej pozie :D

A teraz Nikulcowa podobna do żaby...też z identyfikatorem..:p

Posted

anka11 napisał(a):
ale Nika sliczna :loveu:

Xiara napisał(a):
Super foteczki ;-) Buziak dla Nikusi.

A dzięki, dzięki :) I tak na długo nie wpadłam...

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Hejka :)
świetny identyfikatorek :) a Nikusia wspaniale wyszła jak zwykle:D
no i banerek z avkiem też super...:)

Dzięx :loveu: Właśnie wróciłam ze spacerku...a potem Nikusia zostanie chyba sama bo ide na 18-tke...nie moją oczywiście :p

Posted

justys95 napisał(a):
Dzięx :loveu: Właśnie wróciłam ze spacerku...a potem Nikusia zostanie chyba sama bo ide na 18-tke...nie moją oczywiście :p

No to miłej imprezki :razz:

Posted

chihuahua napisał(a):
SZKODA, ZE NIE MAM KARTZ DO TELEFONU Z KASA, BO BZM SOBIE DRYN DRYN:diabloti::diabloti::eviltong:

tylko spróbuj do mnie zadzwonić :diabloti:

Posted

A witojcie :) Impra była nawet, nawet...ja nie mam kaca a czy mój tata ma to nawet nie chce wiedzieć :lol: Dziś rano (czyli przed południem) oglądałam TV i myślałam, że nigdy nie odejde od telewizora :D

Posted

justys95 napisał(a):
A witojcie :) Impra była nawet, nawet...ja nie mam kaca a czy mój tata ma to nawet nie chce wiedzieć :lol: Dziś rano (czyli przed południem) oglądałam TV i myślałam, że nigdy nie odejde od telewizora :D

a ja mam dzisiaj kaca :roll::roll: