Bewarka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='anka11']CHYBA ?!?!?! :D:D moj wie napewno :eviltong::eviltong::eviltong: nie no...pewnie wie...no co mam ci powiedziec???:eviltong: Quote
DiDDlina85 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :mad: Ja chce nowe zdjęcia Nikusi:mad: Quote
Bewarka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 DiDDlina85 napisał(a)::mad: Ja chce nowe zdjęcia Nikusi:mad: Ops....musze już spadać...bo mnie brat...:( Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Widzisz , same madre osoby w 92 roku sie rodza:cool3::cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Hey :) Widze ze macie podbnie jak ja :d moja mam sie mnie ostatnio pytała w której jestem klasie jak szła na wywiadowke... chociło tez o to czy a czy b... :D:D:D Dobre.. tak sie nami rodziciele interesują :D:D Quote
Bewarka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Hey :) Widze ze macie podbnie jak ja :d moja mam sie mnie ostatnio pytała w której jestem klasie jak szła na wywiadowke... chociło tez o to czy a czy b... :D:D:D Dobre.. tak sie nami rodziciele interesują :D:D Za to moja mama się przynajmniej tego nie pyta...bo wie :p...No i tu wyczekiwany nowy odcinej programu (he, he) "Przygody Niki" dziś odcinejk o berecie... Nika własnie śpiewała piosenke "Moherowe berety" gdy usłyszła kroki wrednej panci... "O nie!!!Ta wredna pańcia zabrała mój ulubiony biały beret"-woła przerażająco Nikulcowa... Głuptas ma złą minę... Nikita nie daje za wygraną i wyrywa panci beret... Od teraz zawsze go pilnuje wkładając go na głowe, ale chyba nie tak jak potrzeba...i dalej śpiewa jej ulubioną piosenkę z jej ulubionym beretem... Koniec!!! PS:a tak przy okazji próbowałam zrobić zdjęcie takie jak kiedyś obiecałam, ale Nika nie chce Alynkoo, ale i tak zrobiła małe poduszeczki na policzkach na zdjęciu "Głuptas ma złą minę"... Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Sliczne foto, slicza sunia , sliczny beret( ha , jaka odmiana):diabloti: Quote
Bewarka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Ale przy zdjęciach się rozciągnął ten berecik...na szczęście nie jest mój :lol: Quote
Xiara Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Justyś, śliczny psiaczek! A jak zacięcie walczy o swojego mohera :lol: Quote
chihuahua Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Z Nowym Rokiem lepsze życie rozpocznijmy wraz Niech współpraca z Łaską Bożą przeobraża nas. Silni Wiarą i Nadzieją Miłość nieśmy w świat Dni nam lepsze zajaśnieją i każdy będzie z tego rad Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Czyżby zmiana nazwy Galeri :razz: ? Cos mi świta że była inna. Ale już nie pamiętam jaka bo dawno mnie już tutaj mnie było :oops:. Quote
Bewarka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Kamcia_14']Czyżby zmiana nazwy Galeri :razz: ? Cos mi świta że była inna. Ale już nie pamiętam jaka bo dawno mnie już tutaj mnie było :oops:. Tak, zmieniłam nazwe...a wolicie tamtą?A teraz życzonka: Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, Kogoś kto zrobi śniadanie, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku! życzy Justys i Nika!!! Quote
chihuahua Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witam w Nowym 2007 Roku!!! Jak Sylwek??? Quote
Bewarka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 a średnio...musiałam siedziec w domu ;/ z psem przynajmniej :p Quote
Bewarka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Co takie tu spustoszenie...nikt nie chce oglądać Nikusi?!?Oj wy...więc dam nowe foteczki :p Nikusia bawi się z misiem...a miś jest prawie taki jak ona...:D I znów (jak zwykle) wredna pańcia zabiera misia, ale Nikusia wie, że mam go za plecami xD Nika pokazuje pańci jej krwio-żercze zęby... Nika płacze...:(lecą jej łzy z oczu... Jak siłą i płaczem nic nie dało, to Niki, bawi się czym innym mówiąc "jak nie to nie, ja się idę bawić a ty tu sobie siedz z tym miśkiem..." PS:Fajny zrobiłam sobie bannerek...aż się gorąco robi...a mój diabełek własnie spi... Quote
anka11 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 hm.... ciekawe dlaczego psy zawsze spia :eviltong::eviltong: piekne fociaki :loveu::loveu: Niki piekna sunia :cool3: ile ona ma wlasciwie latek?? :razz: Quote
Bewarka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 hmmm...dokładnie nie wiem, bo mam ją dopiero od maja 2006 r. ale przewiduje 3-4 latka :p Quote
Samturia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 aaaa ona tez śpi? jeny moja cały czas :) Quote
DiDDlina85 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Prosze jakie cudne nowe foteczki:) Pozdrowienia noworoczne:):* Quote
Madzia_19 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='justys95'] Nika pokazuje pańci jej krwio-żercze zęby... no rzeczywiście :p pies morderca :diabloti: śliczna :loveu: Quote
Bewarka Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 no rzeczywiście :p pies morderca :diabloti: Ona ma to we krwi...:p Tak już z nią jest :diabloti: śliczna :loveu: Dzięki...(mówi Nika) Quote
anka11 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 yhm ;) 4, 3 latka to mloda jeszcze ;) no moja tez caly czas spi ;) :D:D Quote
chihuahua Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Fajnie tu wyszla , wyglada jak szczeniaczek. A ta minka mowi sama za siebie"Co by tu jeszcze zbroic???" Quote
Bewarka Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='chihuahua']Fajnie tu wyszla , wyglada jak szczeniaczek. A ta minka mowi sama za siebie"Co by tu jeszcze zbroic???" No tak...prawda :p Quote
Recommended Posts