Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a dobrze słychotać u mnie...i Nikusi :p pół godz. temu wróciliśmy ze psacerku...pierwsze co Nika zrobiła to popędziła na fotel i zdychała :) na spacerku spotkaliśmy fajne pieski, i Nikusia troche się tylko bawiła, bo na początku było to fajne, ale potem pewien szczeniak zaczął ją denerwować :diabloti: a ona taka tłuściutka, że ho, ho...po tym pół godzinowym odpoczywaniu, zaczeło jej się chcieć psocić, a teraz znów leniu****e :loveu: ale to dobrze, bo przy tym "psoceniu" wyszła mi na biurko w pokoju, potem przyszła tu i zaczęła chodzić po klawiaturze...(o mało a by mi wszystkich wykasowała z gg :cool3:) przypomnijcie mi że mam oglądać "Zwierzowca" dziś...ale ja oczywiście pewnie zapomne...heh

Posted

dziś jest o 14:40 i jest o żbiku i innych kociakach (o ile słyszałam)...a teraz przeróby o które zapomniałam wcześniej dać...:lol:

Najpierw może tablica korkowa...

A teraz troche bordo...

Posted

no mam PSP (photoshop to jest??) :D ale nie chce mi sie go wlasczac pozatym jest po angliku a u mnie slabo z nim wiec..... mialam co prawda polskiego ale wlasnie termin juz minal ^^

Posted

Samturia napisał(a):
Super przeróbeczki... zrobisz mi jedną z Łapką? :)

nie wiem :diabloti:
Rinuś napisał(a):
d;ugo mnie tutaj nie bylo...jesli wogole bylam bo nie pamietam :evil_lol::evil_lol:
fotki oczyeiscie sliczne :-D
fajne przerobki :smile:

A dzięki...

Posted

Pluto to "nasz" śp. pies...mój tata pracował wtedy w szpitalu i naprawiał sprzęty typu łóżka,szafki itp.mieszkała tam suka która się oszczeniła, zdecydowaliśmy wziąść więc jednego do domu...a ponieważ nie lubił dzieci (czyli mnie i moich braci) był to podwórkowy pies mieszkający u nas na wsi...(my mieszkamy i mieszkaliśmy w mieście), jezdzilismy co drugi dzien zeby sprawdzic co u niego, bo to niedaleko Miechowa...zdechł już chyba 2-3 lata temu, ale zdjęcia znalazłam wiele pozniej...no to moze dam je tu :lol: uprzedzam ze niezbyt dobrej jakosci

i przeróka...nie jest zbyt ładna bo robiłam nią troche dawno :roll:

Posted

no to super...dawno cie nie widziałam :p z tymi fotami będzie trudno, postaram się wykombinować je jak najszybciej...a teraz przeróbka którą dziś zrobiłam sobie...