chihuahua Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :diabloti::loveu::diabloti:Cudo!!!:loveu::diabloti::loveu: Quote
Bewarka Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 zrobiłam, ale troche inne...bardziej mi się podobają (niektóre) ale...zapraszam do oglądania... Quote
anka11 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 hejka :) super przerobeczki :loveu::loveu::loveu: pozdrowionka :) Quote
anka11 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 hejka ^^ co tam u Ciebie slychac co?? ;) Quote
Bewarka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 a dobrze słychotać u mnie...i Nikusi :p pół godz. temu wróciliśmy ze psacerku...pierwsze co Nika zrobiła to popędziła na fotel i zdychała :) na spacerku spotkaliśmy fajne pieski, i Nikusia troche się tylko bawiła, bo na początku było to fajne, ale potem pewien szczeniak zaczął ją denerwować :diabloti: a ona taka tłuściutka, że ho, ho...po tym pół godzinowym odpoczywaniu, zaczeło jej się chcieć psocić, a teraz znów leniu****e :loveu: ale to dobrze, bo przy tym "psoceniu" wyszła mi na biurko w pokoju, potem przyszła tu i zaczęła chodzić po klawiaturze...(o mało a by mi wszystkich wykasowała z gg :cool3:) przypomnijcie mi że mam oglądać "Zwierzowca" dziś...ale ja oczywiście pewnie zapomne...heh Quote
Bewarka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 dziś jest o 14:40 i jest o żbiku i innych kociakach (o ile słyszałam)...a teraz przeróby o które zapomniałam wcześniej dać...:lol: Najpierw może tablica korkowa... A teraz troche bordo... Quote
anka11 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 aha :D fajne przerobeczki :D ja mialam sie w koncu zabrac za robienie przerobek itp ale mi ise nie chce :D:D Quote
Bewarka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 czemu ci się nie chce??? :diabloti: ja za 4 dni musze zmienić program bo wtedy skończy mi się wersja próbna :cool3: Quote
anka11 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 heh :D bo nie mam jakos ochoty chociaz mnie do tego ciagnie :D nie umiem sie za to zabrac ^^ Quote
Bewarka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 najpierw po prostu ściągnij program np. PSP ^^ to chyba najważniejsze (no prawie) Quote
Samturia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Super przeróbeczki... zrobisz mi jedną z Łapką? :) Quote
Rinuś Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 d;ugo mnie tutaj nie bylo...jesli wogole bylam bo nie pamietam :evil_lol::evil_lol: fotki oczyeiscie sliczne :D fajne przerobki :) Quote
anka11 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 no mam PSP (photoshop to jest??) :D ale nie chce mi sie go wlasczac pozatym jest po angliku a u mnie slabo z nim wiec..... mialam co prawda polskiego ale wlasnie termin juz minal ^^ Quote
Bewarka Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Samturia napisał(a):Super przeróbeczki... zrobisz mi jedną z Łapką? :) nie wiem :diabloti: Rinuś napisał(a):d;ugo mnie tutaj nie bylo...jesli wogole bylam bo nie pamietam :evil_lol::evil_lol: fotki oczyeiscie sliczne :-D fajne przerobki :smile: A dzięki... Quote
Bewarka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 nie wiem...ale zaraz dodam 3 zdjęcia śp. Pluta :lol: Quote
Bewarka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Pluto to "nasz" śp. pies...mój tata pracował wtedy w szpitalu i naprawiał sprzęty typu łóżka,szafki itp.mieszkała tam suka która się oszczeniła, zdecydowaliśmy wziąść więc jednego do domu...a ponieważ nie lubił dzieci (czyli mnie i moich braci) był to podwórkowy pies mieszkający u nas na wsi...(my mieszkamy i mieszkaliśmy w mieście), jezdzilismy co drugi dzien zeby sprawdzic co u niego, bo to niedaleko Miechowa...zdechł już chyba 2-3 lata temu, ale zdjęcia znalazłam wiele pozniej...no to moze dam je tu :lol: uprzedzam ze niezbyt dobrej jakosci i przeróka...nie jest zbyt ładna bo robiłam nią troche dawno :roll: Quote
anka11 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 hejka :) fajny piesek :) a kiedy foty Nikusi?? ;) Quote
chihuahua Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Jeju, ale do twarzy jej w bordo:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alynkaaa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 hej:D ale fajowe przerobki:D wczoraj juz widzialam ale nei pisalam bo dogo mulilo mi...ale dzis juz zostawiam slad po sobie:D Quote
Bewarka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 no to super...dawno cie nie widziałam :p z tymi fotami będzie trudno, postaram się wykombinować je jak najszybciej...a teraz przeróbka którą dziś zrobiłam sobie... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Hej te twoje przeróbki sa śliczne :loveu: ale najladniejsza Nikusia :loveu: Quote
anka11 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 no super Nika wyglada w bordzie :D:D pozdrowionka :) Quote
Bewarka Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 heloł wam...dziś zrobiłam sobie skype, ale justys95 było już zajęte :mod: mam przez to justys_nika ale tez chyba fajny, nie? :roll: Quote
Recommended Posts