Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziendoberek ;-) co tam slychac??
siemanko :smile:

a dzieńdobry,dzieńdobry...dobrze leci...:) Jak się dopcham do jakiegoś telefonu z aparatem to dam zdjątka...a na razie z fot...nici :/

Posted

justys95 napisał(a):
Jak się dopcham do jakiegoś telefonu z aparatem to dam zdjątka...a na razie z fot...nici :/

No to czekamy na fotki. :)
Królisia śliczna...

Posted

anka11 napisał(a):
trzymam kciuki zeby sie jakis telefon nawinal :p

narazie to niemożliwe bo brat gdzies z komórą poleciał...ale potem moze :D

Posted

anka11 napisał(a):
hejka :) co tam slychac?? :razz:

a dobrze...dziś zaczynaliśmy robić z włuczki na mini-krosnach te, no...no wiecie...po feriach będziemy jeszcze je dokańczać...pani powiedział, że można troszke zrobić, ale nie za dużo, bo na lekcji będziemy musieli czekać na innych...ja zrobie z połowe, bo mam największe :p jeszcze tylko 2 dni do ferii...a szkoda, że nie mamy pozniej, bo sniegu nie ma itp...a i jeszcze zrobiłam Nikusi identyfikator do obroży (choć na spacerach chodzi w szelkach)...jak? Oto plan...

1)W schowku na kluczy wyszukaj identyfikatora i sobie go wez...:)
2)Napisz na karteczce imie psa i nr. telefonu i zamień na tą z nazwą pomieszczenia czy drzwi z identyfikatora :p
3)Z breloczka wyjmij kułko (którym się doczepia np. do plecaka) i przywież do identyfikatora a następnie do obroży...

!!!!! GOTOWE !!!!!

Posted

justys95 napisał(a):
Ale...mam dobre wieści...właśnie przeglądałam czy nie zgóbiłam jakiegoś zdjęcia Pusi...i wiecie co znalazłam???To (tylko większe :lol: )

PS:Potem reszta bo obiad jest...(tylko pare zdjęć ale trudno :lol:)

piękna :p :p :p :p :p :p ale chyba sporo włosow puszcza?

Posted

Hej hej :)
ty nie mow ze za 2 dni masz ferie
ja mam chyba 10 lutego :placz::placz::placz:
ale za to jak ty bedziesz narzekać ze do szkoły musisz isc to ja bede sobie spała do 12 :diabloti::diabloti: