Bewarka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 No mam... Ale ona była piękna...:( to zdjęcie wieczorkiem... No i zdjęcie w klatce...miała zawsze otwartą :p Quote
chihuahua Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Niekiedy jestem az za bardzo szczera i potem sa takie ocenki jakie sa!!!:diabloti: Quote
Bewarka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 chihuahua napisał(a):Niekiedy jestem az za bardzo szczera i potem sa takie ocenki jakie sa!!!:diabloti: ło jejku... Quote
Bewarka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 dziendoberek ;-) co tam slychac??siemanko :smile: a dzieńdobry,dzieńdobry...dobrze leci...:) Jak się dopcham do jakiegoś telefonu z aparatem to dam zdjątka...a na razie z fot...nici :/ Quote
Xiara Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 justys95 napisał(a):Jak się dopcham do jakiegoś telefonu z aparatem to dam zdjątka...a na razie z fot...nici :/ No to czekamy na fotki. :) Królisia śliczna... Quote
anka11 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 trzymam kciuki zeby sie jakis telefon nawinal :p Quote
Bewarka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 anka11 napisał(a):trzymam kciuki zeby sie jakis telefon nawinal :p narazie to niemożliwe bo brat gdzies z komórą poleciał...ale potem moze :D Quote
Alynkaaa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 helooo:D ale suuperasny kroliczek:crazyeye: normalnie wyczesany piekny:) czekam na fotki:D Quote
Bewarka Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 ło Jezuniu...znalazłam jeszcze jakieś foty Puci...sama nie wiedziałam, że mam ich tyle...niestety te gorsze :( Quote
Kati Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Fotki rzeczywiście niezawyraźne, ale i tak widać ślicznego króliczka. Quote
Bewarka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 anka11 napisał(a):hejka :) co tam slychac?? :razz: a dobrze...dziś zaczynaliśmy robić z włuczki na mini-krosnach te, no...no wiecie...po feriach będziemy jeszcze je dokańczać...pani powiedział, że można troszke zrobić, ale nie za dużo, bo na lekcji będziemy musieli czekać na innych...ja zrobie z połowe, bo mam największe :p jeszcze tylko 2 dni do ferii...a szkoda, że nie mamy pozniej, bo sniegu nie ma itp...a i jeszcze zrobiłam Nikusi identyfikator do obroży (choć na spacerach chodzi w szelkach)...jak? Oto plan... 1)W schowku na kluczy wyszukaj identyfikatora i sobie go wez...:) 2)Napisz na karteczce imie psa i nr. telefonu i zamień na tą z nazwą pomieszczenia czy drzwi z identyfikatora :p 3)Z breloczka wyjmij kułko (którym się doczepia np. do plecaka) i przywież do identyfikatora a następnie do obroży... !!!!! GOTOWE !!!!! Quote
Madzia_19 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 justys95 napisał(a):Ale...mam dobre wieści...właśnie przeglądałam czy nie zgóbiłam jakiegoś zdjęcia Pusi...i wiecie co znalazłam???To (tylko większe :lol: ) PS:Potem reszta bo obiad jest...(tylko pare zdjęć ale trudno :lol:) piękna :p :p :p :p :p :p ale chyba sporo włosow puszcza? Quote
Bewarka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Madzia_19 napisał(a): piękna :p :p :p :p :p :p ale chyba sporo włosow puszcza? puszczała...:( Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Hej hej :) ty nie mow ze za 2 dni masz ferie ja mam chyba 10 lutego :placz::placz::placz: ale za to jak ty bedziesz narzekać ze do szkoły musisz isc to ja bede sobie spała do 12 :diabloti::diabloti: Quote
anka11 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 naprawde?? 10 lutego?? u nas jest od 1 lutego czy jakos tak :D:D to duza roznica 10 dni :D:D Quote
Bewarka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Prawde mówiąc wolałabym ferie troche pozniej...za krótki czas po świętach a poza tym śniegu nima :placz: co to za ferie... Quote
Bewarka Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 anka11 napisał(a):heloł :D:D a cześć, cześć...jak tam nóżka??? Quote
Recommended Posts