Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehe heja ;) fajnie bylo :razz: chyba tak ze Cie az nogi bola :razz::razz: ja narazie robie historie jak do mnie trafily zwierzaki :razz: wiec narazie malo fotek :)

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anka11 napisał(a):
heheheh :D dzieki za reklame :diabloti: hehe :)

prosze bardzo...nie ma za co...a nie, jest, to teraz ty mi zareklamuj u siebie w galeryjce :diabloti:

Posted

Justys nie martw sie , ja na polrocze mialam4,9 ( w 1 gim) a na koniec 5,25( 4 szostki i gdyby nie ta 4 z matmy) A teraz mam 4,8,ale to mnie nie martwi, nie wiem czy dzienie wiecej niz 10min sie uczylam jesli wogole!!!:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

No to dam z choinki szkolnej :D (chyba zostane pierwszym fotografem uczącym się na komórce ;)

Spóźnialskim dziękujemy!!!

PS:Nie ma tam moich zdjęć, bo nie jestem fotogeniczna a poza tym ktoś musi zdjęcia robić...i nie dałam wszystkich bo mi się nie chciał :)

Posted

chihuahua napisał(a):
Jejku , ja bym chyba zabila jakby ktos moje zdjecie tu wsadzil:diabloti:

ciebie akurat tu nie ma :diabloti: jakbym miała to napewno bym dała...:diabloti:

Posted

justys95 napisał(a):
ciebie akurat tu nie ma :diabloti: jakbym miała to napewno bym dała...:diabloti:

Masz szczescie , ze daleko mieszkam bo:x :boom: :chainsaw: :snipersm: :2gunfire:

Posted

chihuahua napisał(a):
Masz szczescie , ze daleko mieszkam bo:x :boom: :chainsaw: :snipersm: :2gunfire:

aha...przynajmniej jesteś szczera :p

Posted

Własnie kończyłam pisać o niej i dawać zdjęcia, a tu przyszedł brat i mi kompa zresetował...przepraszam za te słowa, ale myślałam że go za**bie!!! :angryy: już biorę się do pisania od nowa :angryy:

Posted

No nie...zaciął mi się :angryy: znów musze pisać od nowa...wcześniej lepiej mi wyszło....

Zawsze chciałam mieć psa...a rodzice, jak to rodzice, nie chcieli o tym nawet słyszeć...stanęło więc na króliku...kupiłam go (rodzice kupowali tylko żarcie, ja, całą reszte) miał na imie Kubuś, był bardzo ufnym króliczkiem...łaził za mną krok w krok jak pies (z resztą nie tylko za mną) był koloru pomarańczowo-żółtego (jasnego) i uwielbiał żółty ser...po śmierci Kubusia rodzice zafundowali mi następnego (nie chcąc kupić psa) Pusie...tak jak Kubuś była miniaturą...ale ona zamiast tej wielce wielkiej ufności była bardzo piękna...była kolorowa i puszysta (jednak tego uroku nie widać na tak marnych zdjęciach) no coż...ok. po 2-3 latach od śmierci Pusi (zachorowała i miała paraliż tylnych łapek:( ) pojawiła się Nika...a to wyczekane zdjęcia Pusi...

Posted

justys95 napisał(a):
nie Samturia...to królik xD

Ale...mam dobre wieści...właśnie przeglądałam czy nie zgóbiłam jakiegoś zdjęcia Pusi...i wiecie co znalazłam???To (tylko większe :lol: )

PS:Potem reszta bo obiad jest...(tylko pare zdjęć ale trudno :lol:)

Posted

justys95 napisał(a):
Ale...mam dobre wieści...właśnie przeglądałam czy nie zgóbiłam jakiegoś zdjęcia Pusi...i wiecie co znalazłam???To (tylko większe :lol: )

PS:Potem reszta bo obiad jest...(tylko pare zdjęć ale trudno :lol:)

Nooo tu nie przypomina swinki morskiej
ale piękna była :loveu::loveu::loveu::loveu: