anka11 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 hehe heja ;) fajnie bylo :razz: chyba tak ze Cie az nogi bola :razz::razz: ja narazie robie historie jak do mnie trafily zwierzaki :razz: wiec narazie malo fotek :) Quote
Bewarka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 No właśnie!!!Zapomniałabym ogłosić swiatu, że galeryjka Anki jest tu... życze miłego oglądania zdjęć jej psinki :p Quote
anka11 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 heheheh :D dzieki za reklame :diabloti: hehe :) Quote
Bewarka Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 anka11 napisał(a):heheheh :D dzieki za reklame :diabloti: hehe :) prosze bardzo...nie ma za co...a nie, jest, to teraz ty mi zareklamuj u siebie w galeryjce :diabloti: Quote
chihuahua Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Justys nie martw sie , ja na polrocze mialam4,9 ( w 1 gim) a na koniec 5,25( 4 szostki i gdyby nie ta 4 z matmy) A teraz mam 4,8,ale to mnie nie martwi, nie wiem czy dzienie wiecej niz 10min sie uczylam jesli wogole!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Bewarka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 chihuahua To zdolna z ciebie dziewczynka była ;) Alynkaa Zdjęć Niki nie mam...może być troszke z imprezki ze szkoły??? Quote
anka11 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witamy ;) dawaj dawaj ;) zapomnialam zareklamowac Twojej galeri... :oops: musez szybko isc :D Quote
Bewarka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 No to dam z choinki szkolnej :D (chyba zostane pierwszym fotografem uczącym się na komórce ;) Spóźnialskim dziękujemy!!! PS:Nie ma tam moich zdjęć, bo nie jestem fotogeniczna a poza tym ktoś musi zdjęcia robić...i nie dałam wszystkich bo mi się nie chciał :) Quote
DiDDlina85 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Ci wszyscy Twoi koledzy to tacy 'dobrze zbudowani"..hahaha:) Quote
Bewarka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Ci wszyscy Twoi koledzy to tacy 'dobrze zbudowani"..hahaha:) he, he...no może nie wszyscy :) Quote
chihuahua Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Jejku , ja bym chyba zabila jakby ktos moje zdjecie tu wsadzil:diabloti: Quote
Bewarka Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 chihuahua napisał(a):Jejku , ja bym chyba zabila jakby ktos moje zdjecie tu wsadzil:diabloti: ciebie akurat tu nie ma :diabloti: jakbym miała to napewno bym dała...:diabloti: Quote
chihuahua Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 justys95 napisał(a):ciebie akurat tu nie ma :diabloti: jakbym miała to napewno bym dała...:diabloti: Masz szczescie , ze daleko mieszkam bo:x :boom: :chainsaw: :snipersm: :2gunfire: Quote
Bewarka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 chihuahua napisał(a):Masz szczescie , ze daleko mieszkam bo:x :boom: :chainsaw: :snipersm: :2gunfire: aha...przynajmniej jesteś szczera :p Quote
Bewarka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Własnie kończyłam pisać o niej i dawać zdjęcia, a tu przyszedł brat i mi kompa zresetował...przepraszam za te słowa, ale myślałam że go za**bie!!! :angryy: już biorę się do pisania od nowa :angryy: Quote
Bewarka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 No nie...zaciął mi się :angryy: znów musze pisać od nowa...wcześniej lepiej mi wyszło.... Zawsze chciałam mieć psa...a rodzice, jak to rodzice, nie chcieli o tym nawet słyszeć...stanęło więc na króliku...kupiłam go (rodzice kupowali tylko żarcie, ja, całą reszte) miał na imie Kubuś, był bardzo ufnym króliczkiem...łaził za mną krok w krok jak pies (z resztą nie tylko za mną) był koloru pomarańczowo-żółtego (jasnego) i uwielbiał żółty ser...po śmierci Kubusia rodzice zafundowali mi następnego (nie chcąc kupić psa) Pusie...tak jak Kubuś była miniaturą...ale ona zamiast tej wielce wielkiej ufności była bardzo piękna...była kolorowa i puszysta (jednak tego uroku nie widać na tak marnych zdjęciach) no coż...ok. po 2-3 latach od śmierci Pusi (zachorowała i miała paraliż tylnych łapek:( ) pojawiła się Nika...a to wyczekane zdjęcia Pusi... Quote
anka11 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 hehe :D ale ladny chociaz troche slaba jakosc ale cos widac ladne miala umaszczenie :loveu: Quote
Samturia Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 to to to świniak morski? ja też mam świniaka xD Quote
Bewarka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Samturia napisał(a):to to to świniak morski? ja też mam świniaka xD nie Samturia...to królik xD Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hej troche to niewyraźne ale sie wptatrzylłam i zobaczyłam :) śliczna :) Quote
Bewarka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 justys95 napisał(a):nie Samturia...to królik xD Ale...mam dobre wieści...właśnie przeglądałam czy nie zgóbiłam jakiegoś zdjęcia Pusi...i wiecie co znalazłam???To (tylko większe :lol: ) PS:Potem reszta bo obiad jest...(tylko pare zdjęć ale trudno :lol:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 justys95 napisał(a):Ale...mam dobre wieści...właśnie przeglądałam czy nie zgóbiłam jakiegoś zdjęcia Pusi...i wiecie co znalazłam???To (tylko większe :lol: ) PS:Potem reszta bo obiad jest...(tylko pare zdjęć ale trudno :lol:) Nooo tu nie przypomina swinki morskiej ale piękna była :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anka11 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 ale swietna!!! superowa :D:D ta masc i tyle wlosow lol :D Quote
Recommended Posts