Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze chwilke i będe mieć urodzinki :) ale wtedy wam powiem...(na moje nieszczęście rzadko je urządzam bo akurat w moje urodziny są ferie i wszyscy akurat przyjść nie mogą)...i będe mieć 12-tke :D

Posted

anka11 napisał(a):
heheh :) masz w lutym?? ja mam w kwietniu jestes starsza ode mnie o miesiac :eviltong:

Tak...w lutym, a dokładnie 02.02.95 r...he,he...i nie wypadne już z wiadomością, że mam urodzinki bo wy wiecie o tym...

Posted

witamy ;)
"Tak...w lutym, a dokładnie 02.02.95 r...he,he...i nie wypadne już z wiadomością, że mam urodzinki bo wy wiecie o tym..."
:D:D wiesz co zrobilam??? :D:D nastawilam sobie powiadamiacz w komorce kiedy masz urodziny zeby nie zapomniec :eviltong: :razz: wiec napewno zlozem Ci zyczonka :razz: cieszysz sie?? :D:D

[quote name='chihuahua']Bo wiecie raz na tysiac lat rodzi sie geniusz i wlasnie 13.10.1992 w Boleslawcu , Polska woj.dolnoslaskie nadszedl ten wiekopomny dzien . Moje narodziny!!!
buahahaha :D:D masz tyle lat co moja siostra :p

Didlina ale Ty stara normalnie.. pfff :D:D

Posted

[quote name='anka11']witamy ;)
"Tak...w lutym, a dokładnie 02.02.95 r...he,he...i nie wypadne już z wiadomością, że mam urodzinki bo wy wiecie o tym..."
:D:D wiesz co zrobilam??? :D:D nastawilam sobie powiadamiacz w komorce kiedy masz urodziny zeby nie zapomniec :eviltong: :razz: wiec napewno zlozem Ci zyczonka :razz: cieszysz sie?? :D:D
to ja już nie zrobie niespodzianki "kiedy mam urodzinki" bo już wszyscy wiedzą...do czego plotkowanie doprowadziło...

a tak na marginesie to ja chyba się postarzam, bo gdy ciocia przyjechała w odwiedzinach powiedziała:"No i jak chodzi się do gimnazjum,pewnie pierwszy dzień naprawde był ciężki,a znasz kogoś ze swojej klasy?Z kim siedzisz w ławce???" A ja na to.."Y...przepraszam, ale ja jeszcze podstawówki nie skończyłam" a ona "Więc w szóstej klasie..." a ja "nie, w piątej!" a ona aż oczy wystawiła :eviltong: ..

Posted

spoko ;) moi dziadkowie co jakis czas zapomna i mowia "to w ktorj ty jestes klasie?? w I gimnazjum?? " :D:D teraz dzieci sie postarza (wcale sie z tego nie ciesze :( ) :D:D

Posted

anka11 napisał(a):
spoko ;) moi dziadkowie co jakis czas zapomna i mowia "to w ktorj ty jestes klasie?? w I gimnazjum?? " :D:D teraz dzieci sie postarza (wcale sie z tego nie ciesze :( ) :D:D

no dziadkowie dość często pytają się w której jestem klasie...

Posted

:lol::lol::lol::lol:hahahahaahah :D:D
no coz ;) w sumie rozumiem ;) nie wiem czy ja bym pamietala o takich rzeczach mojej corki albo wnuczki itp. :D:D w koncu mozna miec skleroze :p

Posted

justys95 napisał(a):
Ja też mam skleroze...ale przynajmniej moj tata chyba pamięta do której chodze klasy i że do A...chyba :lol:

CHYBA ?!?!?! :D:D moj wie napewno :eviltong::eviltong::eviltong: