_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Dzieńdobry :D Cziłała pewnie bez czapki chodzi i przeziębiła sie Quote
Bewarka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dzieńdobry :D Cziłała pewnie bez czapki chodzi i przeziębiła sie pewnie tak...nieładnie,nieładnie :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 I mama za kare zabroniła siedzieć przed kompem :D:D:D Quote
Bewarka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):I mama za kare zabroniła siedzieć przed kompem :D:D:D To u niej normalne... ;) Quote
Bewarka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):znasz sie z nią?? Niezbyt,ale wyobrażam ją sobie, po stylu i dobieraniu słów ;) może zostane psychologiem? Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Heheh byćmoże :):) ja tez myśle zeby psychologiem zostać ;] Justyś a ile Ty masz lat bo nie wiem.... Quote
Samturia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Chiquita, policz sobie :D jest z 1995 roku (patrz nick) więc jak narazie ma 11 lat :) Quote
Bewarka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Jeszcze chwilke i będe mieć urodzinki :) ale wtedy wam powiem...(na moje nieszczęście rzadko je urządzam bo akurat w moje urodziny są ferie i wszyscy akurat przyjść nie mogą)...i będe mieć 12-tke :D Quote
anka11 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 heheh :) masz w lutym?? ja mam w kwietniu jestes starsza ode mnie o miesiac :eviltong: Quote
Bewarka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 anka11 napisał(a):heheh :) masz w lutym?? ja mam w kwietniu jestes starsza ode mnie o miesiac :eviltong: Tak...w lutym, a dokładnie 02.02.95 r...he,he...i nie wypadne już z wiadomością, że mam urodzinki bo wy wiecie o tym... Quote
DiDDlina85 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ło matko..ale sie poczułam stara:P..moj rocznik to 85:P Quote
Bewarka Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 to młoda jesteś...znam osobe co jest chyba po 40-ce i gada na DGM jak nastolatka...zresztą jest dużo takich i starszych osób...:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 justyś 11 lat masz? :O dałabym Ci wiecej... naprawde :) DiDDlina85 Ty starucho :D:D Quote
chihuahua Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Bo wiecie raz na tysiac lat rodzi sie geniusz i wlasnie 13.10.1992 w Boleslawcu , Polska woj.dolnoslaskie nadszedl ten wiekopomny dzien . Moje narodziny!!! Quote
anka11 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 witamy ;) "Tak...w lutym, a dokładnie 02.02.95 r...he,he...i nie wypadne już z wiadomością, że mam urodzinki bo wy wiecie o tym..." :D:D wiesz co zrobilam??? :D:D nastawilam sobie powiadamiacz w komorce kiedy masz urodziny zeby nie zapomniec :eviltong: :razz: wiec napewno zlozem Ci zyczonka :razz: cieszysz sie?? :D:D [quote name='chihuahua']Bo wiecie raz na tysiac lat rodzi sie geniusz i wlasnie 13.10.1992 w Boleslawcu , Polska woj.dolnoslaskie nadszedl ten wiekopomny dzien . Moje narodziny!!! buahahaha :D:D masz tyle lat co moja siostra :p Didlina ale Ty stara normalnie.. pfff :D:D Quote
Bewarka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='anka11']witamy ;) "Tak...w lutym, a dokładnie 02.02.95 r...he,he...i nie wypadne już z wiadomością, że mam urodzinki bo wy wiecie o tym..." :D:D wiesz co zrobilam??? :D:D nastawilam sobie powiadamiacz w komorce kiedy masz urodziny zeby nie zapomniec :eviltong: :razz: wiec napewno zlozem Ci zyczonka :razz: cieszysz sie?? :D:D to ja już nie zrobie niespodzianki "kiedy mam urodzinki" bo już wszyscy wiedzą...do czego plotkowanie doprowadziło... a tak na marginesie to ja chyba się postarzam, bo gdy ciocia przyjechała w odwiedzinach powiedziała:"No i jak chodzi się do gimnazjum,pewnie pierwszy dzień naprawde był ciężki,a znasz kogoś ze swojej klasy?Z kim siedzisz w ławce???" A ja na to.."Y...przepraszam, ale ja jeszcze podstawówki nie skończyłam" a ona "Więc w szóstej klasie..." a ja "nie, w piątej!" a ona aż oczy wystawiła :eviltong: .. Quote
anka11 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 spoko ;) moi dziadkowie co jakis czas zapomna i mowia "to w ktorj ty jestes klasie?? w I gimnazjum?? " :D:D teraz dzieci sie postarza (wcale sie z tego nie ciesze :( ) :D:D Quote
Bewarka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 anka11 napisał(a):spoko ;) moi dziadkowie co jakis czas zapomna i mowia "to w ktorj ty jestes klasie?? w I gimnazjum?? " :D:D teraz dzieci sie postarza (wcale sie z tego nie ciesze :( ) :D:D no dziadkowie dość często pytają się w której jestem klasie... Quote
Samturia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 taaa moj tata sie pytał czy chodze do a czy do b... Quote
anka11 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 :lol::lol::lol::lol:hahahahaahah :D:D no coz ;) w sumie rozumiem ;) nie wiem czy ja bym pamietala o takich rzeczach mojej corki albo wnuczki itp. :D:D w koncu mozna miec skleroze :p Quote
Bewarka Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Ja też mam skleroze...ale przynajmniej moj tata chyba pamięta do której chodze klasy i że do A...chyba :lol: Quote
anka11 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 justys95 napisał(a):Ja też mam skleroze...ale przynajmniej moj tata chyba pamięta do której chodze klasy i że do A...chyba :lol: CHYBA ?!?!?! :D:D moj wie napewno :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts