stonka1125 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 [quote name='malagos']Jakies zmiany? Moze domek? e, tak tylko sobie marzę........[/QUOTE] No też tak sobie marzymy :) Adelka niezmiennie kochana i urzekajaca :) Quote
Akrum Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 stonka a doszły do Ciebie mailem linki do ogłoszeń dla Adelki i tych dwóch psinek? Wysyłałam już jakiś czas temu... Chociaż jeden telefon był może?? Quote
malagos Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Czy coś się zmienilo, czy Adelka nadal tymczasuje? Quote
malagos Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Akrum']stonka a doszły do Ciebie mailem linki do ogłoszeń dla Adelki i tych dwóch psinek? Wysyłałam już jakiś czas temu... Chociaż jeden telefon był może??[/QUOTE] Moze Adelka już w domku?....... Quote
Agula99 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 No właśnie hop hop, jak się czuje nasz gwiazda??? :) Quote
stonka1125 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 U Adelki ok, dalej się tymczasuje, z ogłoszeń zero odzewu :/ Quote
Akrum Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ahahaha a ja poznałam w końcu osobiście Adelkę :) Śliczna, radosna, zadbana :) Cudowna jest. Do nas jako do obcych w ogóle nie czuła skrępowania, przychodziła na mizianki. Otwarta do ludzi :) Szkoda, że jeszcze nie znalazła swojego domu. Na pewno będzie wdzięcznym i oddanym przyjacielem i członkiem rodziny. Quote
Pyrdka Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Adelka jest cudną, radosna psiną. Gdzie ten dom? Quote
malagos Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 I ja tu czasem zagladam i mam nadzieję, że ją w koncu ktoś zabierze..... Quote
stonka1125 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Adelka bardzo chora...Jest cała żółta, siusia na pomarańczowo, smutna...Nie wiem co się stało, z dnia na dzień się zażółciła, masakra! Oczywiście brak funduszy jak zwykle, prosze o pomoc dla małej, kazda złotówka na wagę złota. Quote
juli88 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 od kiedy jest chora? trzeba zrobić pilnie zbiórkę na zdiagnozowanie suni! Deklaruje 10zł Szukałam w internecie nie ma informacji na temat pomarańczowego moczu i zżółknięcia sierści! Mój pies miał pomarańczowy mocz jak się czymś zatruł. Są biegunki i wymioty? Quote
malagos Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='stonka1125']Adelka bardzo chora...Jest cała żółta, siusia na pomarańczowo, smutna...Nie wiem co się stało, z dnia na dzień się zażółciła, masakra! Oczywiście brak funduszy jak zwykle, prosze o pomoc dla małej, kazda złotówka na wagę złota.[/QUOT[B]E] To objawy babeszjozy! [/B] Nie czekaj, pędź do weta po imisol! Tylko to uratuje jej życie! Szkoda czasu na badanie krwi w kierunku obecnosci tego pierwotniaka, babeszji - mówię to jako lek.wet! Quote
Nutusia Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Przez przypadek tu trafiłam - nie jestem wetem, ale bebeszję i jej objawy znam "na pamięć". Liczy się czas, dosłownie w godzinach i minutach!!! Quote
stonka1125 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Adela trafiła do kliniki już wczoraj rano, w rozmazie nie było widać pierwotniaka ale leczenie zostało oczywiście podjęte. To tak naprawdę jedyna sensowna przyczyna. Jestem totalnie rozbita a fiprex moge sobie wiecie gdzie wsadzić :/ Quote
Nutusia Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 U nas też psiaki łapią kleszcze, pomimo zabezpieczenia kropelkami i obrożą :( To dziwne, że w morfologii nie wyszła babeszja, przy takim zaawansowaniu objawów... Quote
stonka1125 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Nutusia']U nas też psiaki łapią kleszcze, pomimo zabezpieczenia kropelkami i obrożą :( To dziwne, że w morfologii nie wyszła babeszja, przy takim zaawansowaniu objawów...[/QUOTE] Ja w tym roku znalazłam jednego kleszcza u Luny i pare u kotki która nam przyniosła kociaki. Quote
malagos Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Taaa, fiprex i inne to mozna sobie w dooo wsadzić. Quote
Agula99 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Zaglądajcie, rozsyłajcie, pomagajcie!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/233092-POWIESZONY-HUSKY!-Potrzebne-wsparcie!?p=19754874#post19754874[/url] Quote
Recommended Posts