Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Adela bardzo się zmieniła, jest kontaktowa i wesoła, uwielbia zabawy jak Robert sie wybiera do pracy to radosnie go podgryza po rękach, nie jest juz taka niesmiała jak pojawia się ktos obcy, wczesniej wycofywała sie na swoje posłanie a teraz sie pieknie wita i jest cała radosna :) Kochana jest :)

Posted

ciotka, a jaką karmę dawałaś Adelce, by trochę schudła - oczywiście pomijając ruch, ruch i jeszcze raz ruch :)

bo od piątku u Pyrdki na DT jest właśnie sunia, która po sterylizacji w przytulisku jadła, jadła i jadła... a kiedyś miała taką ładną talię.
I teraz myślimy jaką by najlepiej karmę zakupić.

Posted

O ile pamiętam to Royal obesity, pieknie chudła ale ja byłam naprawdę bezlitosna i nie dostawała nic innego. Teraz je już normalnego Brita, dostaje też jakieś przekąski. Ona wcale nie ma tak duzo ruchu ale zdecydowanie więcej niz w schronisku, tam siedziała cały czas w budzie teraz jednak spacerujemy, bawi sie z innymi psami. Na poczatku myslałam ze wystarczy jej dawać coś normalnego ale mniej, wet jednak stwierdził ze łatwo psa zagłodzić i zrobić więcej szkody niz pożytku dlatego to był świetny wybór:)

Posted

ok, rozumiem.
Wielkie dzięki za nazwę karmy :)
jak sprawdzona - to taką zastosujemy :)

Adelka jest śliczna i mam nadzieję, że nowy super domek jej się szybko trafi :)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='stonka1125']też chciałabym wiedzieć, mimo ogłoszeń zero odzewu....[/QUOTE]

Nie wiem co jest grane, takie piękne psy siedzą w DT i nie mogę znaleźć domu... :(