Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ modnisia z naszej Adeluni :) Dziewczynka wyglada ślicznie. Stonko, super, że się Adelką opiekujesz. Od razu widać, że jest w dobrych rękach. Przytulaki dla melancholijnej Adelci :)

Posted

Czy jest tu może ktoś, kto utworzył wydarzenie Adelki na fb? Mam nadzieję, że tak, bo trzeba w wydarzeniu edytować datę. Jak zauważyła jedna z osób na fb - "Adelka przeszła do minionych wydarzeń a tak być nie powinno". To prawda. Przyznaję, że ja tego nie zauważyłam. Teraz nie można nawet zapraszać znajomych :(

Posted

[quote name='asiapyziak']Czy jest tu może ktoś, kto utworzył wydarzenie Adelki na fb? Mam nadzieję, że tak, bo trzeba w wydarzeniu edytować datę. Jak zauważyła jedna z osób na fb - "Adelka przeszła do minionych wydarzeń a tak być nie powinno". To prawda. Przyznaję, że ja tego nie zauważyłam. Teraz nie można nawet zapraszać znajomych :([/QUOTE]

Wydarzenie ogarnięte :) Asiupyziak zostałaś w nim administratorem :)

Posted

Stonko, napisałam już na fejsie, ale odpisuje także tutaj - pieknie dziekuję :) I obiecuje, że będe się bardzo, bardzo starać dla Królewny. Pozdrawiam bardzo ciepło :)[quote name='stonka1125']Wydarzenie ogarnięte :) Asiupyziak zostałaś w nim administratorem :)[/QUOTE]

Posted

Stonko, dziękujemy za filmik z Adelą, ona jest cudowna!!! Parówa aktorka, zupełnie jak moja Łucja. Te pokłady kokieterii, te miny, te pozy...
Widzę, że czuje się świetnie i nie dokuczają jej specjalnie pooperacyjne rany. Koszulkę ma prześliczną, twarzową i chyba nosi ja bez wstrętu ;)
Teraz tylko kciuki trzymać, żeby się goiło jak na psie.

Posted

http://www.facebook.com/home.php?#!/events/109375552507647/
Wydarzenie Adelki na facebook'u. Serdecznie zapraszam. Wrzuciłam filmiki, album ze zdjęciami i zmieniłam zdjęcie profilowe (wszystko wcześniej skonsultowałam :) ) Jeśli jesteście "fesbukowi" udostepnijcie Adelkę na swoich tablicach i zaproście znajomych. Im nas więcej na tym wydarzeniu tym większa szansa, że znajdziemy naszej Królewnie wymarzony domek :)

Posted

Troszkę się "zbrzydziło" przy jednym szewku ale był wczoraj wet u zwierzy i podał antybiotyk gratisowo i dzisiaj zdecydowanie lepiej to wygląda:)
Poza tym ok, przyjechał do nas Black i Adela go ustawiła w minucie :) Teraz Black boi się przechodzić koło Adeli:diabloti:
To jest Black, wychodzi na to, że EGO Adeli jest wieksze od Blacka :):):):)

Posted

No i proszę :) nie w gabarytach siła!!! Dzielna Mała <3 A na temat tych wyciętyh guzów coś lekarz mówił? Pewnie nie, bo na wynik histopatologii za wcześnie... Tak tylko mi się zapytało. Buziaki dla Królewny :)

Posted

[quote name='asiapyziak'] A na temat tych wyciętyh guzów coś lekarz mówił? [/QUOTE]

To były zwykłe, paskudne, wstrętne i glutowate tłuszczaki, więc możemy być spokojne o nasza królewnę:):):)

Posted

[quote name='stonka1125']To były zwykłe, paskudne, wstrętne i glutowate tłuszczaki, więc możemy być spokojne o nasza królewnę:):):)[/QUOTE]
Uffff!!!! Poszłabym się upić z radości, gdyby nie ten miot w drodze. Ściskam mocno Adelajdę i całuję w nosek.

Posted

Ca za ulga :) Chyba ja się upiję za nas wszystkie :) Inwentarz czworonożny geriatryczny, dwunożny odchowany, więc faktycznie przechylę kielich za zdrowie Królewny!!! Jupiiii! Przytulaki dla Niunieczki :) [/QUOTE][/QUOTE][quote name='stonka1125']To były zwykłe, paskudne, wstrętne i glutowate tłuszczaki, więc możemy być spokojne o nasza królewnę:):):)[/QUOTE]

Posted

[quote name='asiapyziak']Ca za ulga :) Chyba ja się upiję za nas wszystkie :) Inwentarz czworonożny geriatryczny, dwunożny odchowany, więc faktycznie przechylę kielich za zdrowie Królewny!!! [/QUOTE]

Jak tam asiu, żyjesz czy nadal leczysz kaca:evil_lol:?

Posted

Żyję, żyję :) Musiałam się ogarnąć, makówkę na porannym spacerze z psicami przewietrzyć i do "fabryki" wyruszyć... Kac a właściwie kacyk szybko się ulotnił ;) A jak Królewna, nieświadoma, ogólnego ku Jej czci, pijaństwa się miewa? Nadal ustawia nowo przybyłego brunecika? Całusy dla Małej we wszystkie czarne plamki :)[quote name='stonka1125']Jak tam asiu, żyjesz czy nadal leczysz kaca:evil_lol:?[/QUOTE]

Posted

Adelka miała dzisiaj zdejmowane szwy, jest nadal płyn pod blizną ale wet mówi ze wszystko ok i to zejdzie. Adela nadal kochana i urzekająca no ale takie rzeczy się nie zmieniają:)

Zajączek:)

Biegnę!!!!!!! Az uszy fruwają:)