Agula99 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Piękna Adelka, a ta kolorystyka w sam raz dla niej, podkreśla jej delikatną urodę, a nawet zakrywa co nie co :) suuuuper!!! Quote
asiapyziak Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Ależ modnisia z naszej Adeluni :) Dziewczynka wyglada ślicznie. Stonko, super, że się Adelką opiekujesz. Od razu widać, że jest w dobrych rękach. Przytulaki dla melancholijnej Adelci :) Quote
Florentynka Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Bardzo jej do twarzy w tych paskach. A morda - najpiękniejsza na świecie. Cudna, poetyczna parówa. Quote
asiapyziak Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Czy jest tu może ktoś, kto utworzył wydarzenie Adelki na fb? Mam nadzieję, że tak, bo trzeba w wydarzeniu edytować datę. Jak zauważyła jedna z osób na fb - "Adelka przeszła do minionych wydarzeń a tak być nie powinno". To prawda. Przyznaję, że ja tego nie zauważyłam. Teraz nie można nawet zapraszać znajomych :( Quote
stonka1125 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='asiapyziak']Czy jest tu może ktoś, kto utworzył wydarzenie Adelki na fb? Mam nadzieję, że tak, bo trzeba w wydarzeniu edytować datę. Jak zauważyła jedna z osób na fb - "Adelka przeszła do minionych wydarzeń a tak być nie powinno". To prawda. Przyznaję, że ja tego nie zauważyłam. Teraz nie można nawet zapraszać znajomych :([/QUOTE] Wydarzenie ogarnięte :) Asiupyziak zostałaś w nim administratorem :) Quote
asiapyziak Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Stonko, napisałam już na fejsie, ale odpisuje także tutaj - pieknie dziekuję :) I obiecuje, że będe się bardzo, bardzo starać dla Królewny. Pozdrawiam bardzo ciepło :)[quote name='stonka1125']Wydarzenie ogarnięte :) Asiupyziak zostałaś w nim administratorem :)[/QUOTE] Quote
stonka1125 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Dla miłośniczek Adelki :) http://www.youtube.com/watch?v=5lToNzkzEcU&feature=youtu.be Ona nie przepada za aparatem i jest na fotkach troszkę smutaśna ale telefonu się nie boi i można nagrywać :) No i zapomniałabym, kolejne wpłaty: Florentynka 100zł asiapyziak 50zł _________________ Razem 150zł:loveu::loveu::loveu: Quote
Florentynka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Stonko, dziękujemy za filmik z Adelą, ona jest cudowna!!! Parówa aktorka, zupełnie jak moja Łucja. Te pokłady kokieterii, te miny, te pozy... Widzę, że czuje się świetnie i nie dokuczają jej specjalnie pooperacyjne rany. Koszulkę ma prześliczną, twarzową i chyba nosi ja bez wstrętu ;) Teraz tylko kciuki trzymać, żeby się goiło jak na psie. Quote
asiapyziak Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 http://www.facebook.com/home.php?#!/events/109375552507647/ Wydarzenie Adelki na facebook'u. Serdecznie zapraszam. Wrzuciłam filmiki, album ze zdjęciami i zmieniłam zdjęcie profilowe (wszystko wcześniej skonsultowałam :) ) Jeśli jesteście "fesbukowi" udostepnijcie Adelkę na swoich tablicach i zaproście znajomych. Im nas więcej na tym wydarzeniu tym większa szansa, że znajdziemy naszej Królewnie wymarzony domek :) Quote
Agula99 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Adelka, jaki filmik fajny!!! Ale ona jest naj naj naj!!! Najcudowniejsza!!!!! :) Quote
Florentynka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Jak się czuje nasza gwiazda? Goi się ładnie? Quote
stonka1125 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Troszkę się "zbrzydziło" przy jednym szewku ale był wczoraj wet u zwierzy i podał antybiotyk gratisowo i dzisiaj zdecydowanie lepiej to wygląda:) Poza tym ok, przyjechał do nas Black i Adela go ustawiła w minucie :) Teraz Black boi się przechodzić koło Adeli:diabloti: To jest Black, wychodzi na to, że EGO Adeli jest wieksze od Blacka :):):):) Quote
Agula99 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No to nieźle, Adela kobieta na schwał :) Quote
asiapyziak Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No i proszę :) nie w gabarytach siła!!! Dzielna Mała <3 A na temat tych wyciętyh guzów coś lekarz mówił? Pewnie nie, bo na wynik histopatologii za wcześnie... Tak tylko mi się zapytało. Buziaki dla Królewny :) Quote
stonka1125 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='asiapyziak'] A na temat tych wyciętyh guzów coś lekarz mówił? [/QUOTE] To były zwykłe, paskudne, wstrętne i glutowate tłuszczaki, więc możemy być spokojne o nasza królewnę:):):) Quote
Florentynka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='stonka1125']To były zwykłe, paskudne, wstrętne i glutowate tłuszczaki, więc możemy być spokojne o nasza królewnę:):):)[/QUOTE] Uffff!!!! Poszłabym się upić z radości, gdyby nie ten miot w drodze. Ściskam mocno Adelajdę i całuję w nosek. Quote
asiapyziak Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ca za ulga :) Chyba ja się upiję za nas wszystkie :) Inwentarz czworonożny geriatryczny, dwunożny odchowany, więc faktycznie przechylę kielich za zdrowie Królewny!!! Jupiiii! Przytulaki dla Niunieczki :) [/QUOTE][/QUOTE][quote name='stonka1125']To były zwykłe, paskudne, wstrętne i glutowate tłuszczaki, więc możemy być spokojne o nasza królewnę:):):)[/QUOTE] Quote
asiapyziak Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Jakieś [/QUOTE'y] mi się wstawiły :( Nie wiem co znaczą, więc przepraszam jak to coś nie halo Quote
stonka1125 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='asiapyziak']Ca za ulga :) Chyba ja się upiję za nas wszystkie :) Inwentarz czworonożny geriatryczny, dwunożny odchowany, więc faktycznie przechylę kielich za zdrowie Królewny!!! [/QUOTE] Jak tam asiu, żyjesz czy nadal leczysz kaca:evil_lol:? Quote
asiapyziak Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Żyję, żyję :) Musiałam się ogarnąć, makówkę na porannym spacerze z psicami przewietrzyć i do "fabryki" wyruszyć... Kac a właściwie kacyk szybko się ulotnił ;) A jak Królewna, nieświadoma, ogólnego ku Jej czci, pijaństwa się miewa? Nadal ustawia nowo przybyłego brunecika? Całusy dla Małej we wszystkie czarne plamki :)[quote name='stonka1125']Jak tam asiu, żyjesz czy nadal leczysz kaca:evil_lol:?[/QUOTE] Quote
stonka1125 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Adelka miała dzisiaj zdejmowane szwy, jest nadal płyn pod blizną ale wet mówi ze wszystko ok i to zejdzie. Adela nadal kochana i urzekająca no ale takie rzeczy się nie zmieniają:) Zajączek:) Biegnę!!!!!!! Az uszy fruwają:) Quote
Agula99 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Adelka, ale jaką ty masz linię na tej fotce biegnącej!! Kobieto malejesz nam w oczach :) Quote
Recommended Posts