rashelek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Mówiłam, że będą na nią za wielkie :lol: Dla Morusa prędzej :P Jak chcesz takie (ta firma, ten model) to mogę jutro wbić do zoologa, gdzie je kupowałam i zapytać. Jak brałam swoje, to był też mniejszy rozmiar ;) No i tanie dosyć są. Czerwone, granatowe i chyba czarne były wtedy :) Quote
Ty$ka Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='rashelek']Mówiłam, że będą na nią za wielkie :lol: Dla Morusa prędzej :P Jak chcesz takie (ta firma, ten model) to mogę jutro wbić do zoologa, gdzie je kupowałam i zapytać. Jak brałam swoje, to był też mniejszy rozmiar ;) No i tanie dosyć są. Czerwone, granatowe i chyba czarne były wtedy :)[/QUOTE] Nie rób sobie fatygi, ja sobie zaraz po bazarkach posprawdzać i pomarudzę trochę :P Ważne, bym zdążyła przed imprezką urodzinową Kropki, bo inaczej wstyd będzie nic nie dać jej na urodziny :D Quote
anorektyczna.nerka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Tyśka, a gotowane? Trochę droższe i czasochłonne, ale być może nie będzie szkodzić. Quote
rashelek Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Jak będziesz bazarki przeszukiwać, to mi tego frisbee poszukaj!!! :evil_lol: No i pokaż co znalazłaś ciekawego! Pomogę wybrać :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 [quote name='anorektyczna.nerka']Tyśka, a gotowane? Trochę droższe i czasochłonne, ale być może nie będzie szkodzić.[/QUOTE] Myślę o tym, ale tak naprawdę to nie wiem na co on jest uczulony. Może na konserwanty? Bo przecież ja żre po kocie to kupsko mu się normuje... Myślę o gotowaniu coraz bardziej. [quote name='rashelek']Jak będziesz bazarki przeszukiwać, to mi tego frisbee poszukaj!!! :evil_lol: No i pokaż co znalazłaś ciekawego! Pomogę wybrać :diabloti:[/QUOTE] Leń :diabloti: Oczywiście, że pokażę. :P Quote
anorektyczna.nerka Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 A próbowałaś mu dać np. kurczaka ze sklepu i kurczaka od jakiegoś dziadka ze wsi? Quote
Ty$ka Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='anorektyczna.nerka']A próbowałaś mu dać np. kurczaka ze sklepu i kurczaka od jakiegoś dziadka ze wsi?[/QUOTE] Oczywiście. Powiem Ci, że różnicy większej nie zauważyłam, ale to dlatego, że u niego oznaki nietolerancji czegoś pojawiają się po 3-4tyg. :roll: [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :smile:[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:smile:[/QUOTE] Dzień dobry, jak najbardziej dobry :) [quote name='Talia']Witamy śliczną mordkę :smile:[/QUOTE] Witamy cioteczkę :loveu: Macie własną galerię? Quote
Talia Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Oczywiście że mamy ;) Nawet byłaś tam ostatnio ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/116034-Moja-dr%C5%BC%C4%85ca-galeretka-w-czekoladzie-Kud%C5%82ata-Dama-Tina/page50[/url] Quote
Ty$ka Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Talia']Oczywiście że mamy ;) Nawet byłaś tam ostatnio ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/116034-Moja-dr%C5%BC%C4%85ca-galeretka-w-czekoladzie-Kud%C5%82ata-Dama-Tina/page50"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/116034-Moja-drżąca-galeretka-w-czekoladzie-Kudłata-Dama-Tina/page50[/URL][/QUOTE] I o niej zapomniałam, przepraszam :P Kolejny haskacz się błąka... :( Jejuuu, to straszne - każdego dnia dowiaduję się o 2. następnych bezdomniakach w mojej okolicy. Quote
rashelek Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Hmmm czyżby jakieś pseudo padło...? Strasznie dużo ich :shake: Quote
Ty$ka Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='rashelek']Hmmm czyżby jakieś pseudo padło...? Strasznie dużo ich :shake:[/QUOTE] Też tak coraz bardziej myślę, gdyż to niemożliwe, by 5-6 psów błąkało się w jednym małym mieście + te kilkanaście poza obrzeżami miasta :( Quote
rashelek Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Zwłaszcza, że z tego co piszesz to same haszczaki są, nic innego... :shake: Quote
Molowe Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 ojejku kolejny ? chyba faktycznie jakieś pseudo padło :( co do szelek to jeżeli chcesz szorki to nie wiem z trixie,ami play są fajne możesz ewentualnie jakieś z ds zamówić :) Quote
phase Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 O matko... Myślałam , że jak już wejdę do Was na wątek to przeczytam dobre wieści odnośnie Shiro a tu dupa.. Quote
Ty$ka Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Cioteczki, znów szukanie skończyło się fiaskiem :( Proszę podnoście wątek Shiro na dogo i dajcie znać dziewczynom z Lubelszczyzny: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230723-SHIRO-szkielet-husky-zamieszka%C5%82-na-ulicy!-Potrzebujemy-pomocy-w-szukaniu-psa!?p=19519583#post19519583[/url] Quote
Dzikie nieporadne Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Mam nadzieje że się znajdzie...od poniedziałku wieczorem czynnie angażuję się w poszukiwania , ale watpię żeby doszedł aż do 'mojej" wsi :roll: Quote
Ty$ka Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Mada95']Mam nadzieje że się znajdzie...od poniedziałku wieczorem czynnie angażuję się w poszukiwania , ale watpię żeby doszedł aż do 'mojej" wsi :roll:[/QUOTE] A nie mogłabyś do mnie dojechać? Błagam, to byłaby ogromna pomoc :( Quote
Dzikie nieporadne Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ty$ka']A nie mogłabyś do mnie dojechać? Błagam, to byłaby ogromna pomoc :([/QUOTE] Ja mi powiesz jak mam się tam dostać z Wyżnicy ,albo chociaż Kraśnika to jasne tyle że nie w poniedziałek tylko o w późniejszych dniach ;) Quote
Ty$ka Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Mada95']Ja mi powiesz jak mam się tam dostać z Wyżnicy ,albo chociaż Kraśnika to jasne tyle że nie w poniedziałek tylko o w późniejszych dniach ;)[/QUOTE] Normalnie spadłaś mi z nieba! Jutro podpytam o transport i Ci dam znać. Quote
Dzikie nieporadne Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='Ty$ka']Normalnie spadłaś mi z nieba! Jutro podpytam o transport i Ci dam znać.[/QUOTE] Okej ,dzięki :) Ogólnie ogarnełam podstawy na Google że to trasa ok . 80 km i 1,5 do 2 godzin drogi więc do przeżycia ;) Quote
Ty$ka Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Mada95']Okej ,dzięki :) Ogólnie ogarnełam podstawy na Google że to trasa ok . 80 km i 1,5 do 2 godzin drogi więc do przeżycia ;)[/QUOTE] Ufff... myślałam, że odległością się przerazisz. Potem przyjdziemy do mnie, zjemy jakiś dobry wegetariański obiad (co lubisz? Bo mi ostatnio brak pomysłów ^^) i będziesz mieć okazję poznać się z M. Pewnie go wykąpię na Twój przyjazd, bo wstyd takiego Śmierdziela pokazywać ludziom :P Quote
*Magda* Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Niedobra pańcia :mad: kąpie psa tylko jak ma mieć gości :evil_lol: Quote
Recommended Posts