Ania :) Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Zleci raz dwa, ani się obejrzysz a mu będziecie razem :) Ja taka rozlake miałam z Andym w liceum... Quote
Istar19 Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 Ja zawsze czytam, co piszesz, ale nie mam nic mądrego do napisania :( nie widzę zdjęcia! Popraw się ;) dobrze, że alergie opuściły trochę gardę. Mam nadzieję że odczulanie na pyłki pomoże w waszej skali :) Quote
uxmal Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 zagląda zagląda i też czyta:) tak jak Istar nie mam nic ciekawego do napisania więc milczę albo kliknę serduszko żeby dać znać że ktoś jest :)) Quote
Aleksa. Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 Też zaglądam, chciaz te nasze wątki trochę umarły :/ Quote
Aleksa. Posted October 5, 2018 Posted October 5, 2018 42 minuty temu, Tyś(ka) napisał: No niestety, mnie trochę ciężko prowadzić zważywszy na to, że widzę psa kilka razy do roku. Staram się coś tam skrobać, ale bez zdjęć, aparatu (!!!) i psa :(( ciężko jakoś prowadzić wątek. Jednak kiedyś rozmowa ciągnęła się nawet nie o psach, a o pierdolach. :D teraz każdy uciekł :P Quote
*Magda* Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Pewnie tylko dzisiaj i ponownie za kilkanaście tygodni :D :P Quote
*Magda* Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 Dnia 8.10.2018 o 22:02, Tyś(ka) napisał: A czemu tak, kobieto pracująca? :) No bo jestem kobietą pracującą :D :P Teraz miałam tydzień chorobowego, to chatę ogarniałam i ledwo mi na to czasu starczyło :/ Quote
Recommended Posts