uxmal Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 36 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Leżąc nawet podsypia :) Ale zielony, uwielbiany patyczek miętowo-eukaliptusowy musi być w zasięgu wzroku. I tylko za cięcie pazurów go dostaje. Jakby była prężnie działająca Straż dla Zwierząt i "Mili" sąsiedzi to miałabym służby na karku. Felek tak wyyyyje okropnie że szok.Jeszcze się go nie dotyka a on już wyje. U weta robi to samo. Klientów odstrasza. W macie plaże .. Quote
Dusia-Duszka Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 16 minut temu, uxmal napisał: Jakby była prężnie działająca Straż dla Zwierząt i "Mili" sąsiedzi to miałabym służby na karku. Felek tak wyyyyje okropnie że szok.Jeszcze się go nie dotyka a on już wyje. U weta robi to samo. Klientów odstrasza. W macie plaże .. Taaaaa jaaasne! I misie koala na eukaliptusie :))) Quote
Ania :) Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Pięknie tam macie :) a sytuacji z dzikami nie zazdroszczę, ja się zawsze boję, że na nie trafię w lesie i Brando do nich poleci i będzie tragedia (chociaż od saren zawsze się odwoła, no ale wiadomo, różnie to może być)... Na szczęście (tfutfu) jeszcze nigdy nie trafiliśmy na inne zwierzęta niż sarny/łanie (nie rozrozniam ich :p) Quote
Patikujek Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Ile ty masz właściwie km do Wrocławia? Quote
Patikujek Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Pewnie zimowa sierść też robi swoje Quote
Ania :) Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Dnia 15.02.2018 o 12:24, Tyś(ka) napisał: Prawie 700km ;) o rany ! to prawie tyle ile moja mama z Niemiec do nas :p Quote
Patikujek Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 7 minut temu, Ania :) napisał: o rany ! to prawie tyle ile moja mama z Niemiec do nas :p Ja z Niemiec do rodziców mam 666 km :D Quote
Ania :) Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 Moja mama ma 900km :p Tyska to Ty na końcu świata mieszkasz xd ja właśnie za to, że mamy w zasadzie prawie wszędzie w miarę blisko lubię nasz rejon :) Quote
Recommended Posts