Patikujek Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 Super spacer! Widziałam już na fejsiku wczesniej. Fajnie, że pogoda u was trzyma dalej bo u mnie już śnieg się już kończy. A tak było milo jak piechol po spacerze był czysty :P Quote
Dusia-Duszka Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Ale ten Twój "dalmatyn" to śliczna krzyżówka z krówką - mało dużych łat :))) 1 Quote
Dusia-Duszka Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Fajny świr. Na pysku ma wypisane: "Ja, ja, mnie weź, mnie, daj, daj, tak chcę, chcę, teraz już, ja, teraz!!!" Quote
uxmal Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 ahh, chciałoby się jeszcze raz tak potrenować :))))))))))))))))) U mnie sama demencja. :) A widoki -zazdroszczę Ci okrutnie takiej okolicy. Quote
uxmal Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Obecnie to zwłaszcza ćwiczymy "trup!", czyli pies pada kołami do gory i ani drgnie... a ja w tym czasie umyję jego święte-łapki po spacerze, obetnę pazurki, sprawdzę stan poduszek :) A on ma frajdę, bo jedzenie dostanie. Super pomysłowe..Wow. U mnie było hasło ręczniczek ale tylko na "powycierać się" - reszta to dramat -szczególnie pazurki. Aha! to Roztocze- to już wszystko wiadomo :) Quote
Dusia-Duszka Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 1 minutę temu, uxmal napisał: Super pomysłowe..Wow. U mnie było hasło ręczniczek ale tylko na "powycierać się" - reszta to dramat -szczególnie pazurki. Aha! to Roztocze- to już wszystko wiadomo :) Nie używam YT, bo wstawiłabym filmik z obcinania pazurków Duśki na naszym wątku. Tniemy co 2 tygodnie. Zdjęcia, które tam wstawiłam, tego nie oddają, ale psica jest niesamowicie spokojna. Leżąc nawet podsypia :) Ale zielony, uwielbiany patyczek miętowo-eukaliptusowy musi być w zasięgu wzroku. I tylko za cięcie pazurów go dostaje. Quote
Patikujek Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Ale wy śniegu macie WOW. A biały to faktycznie czyste ADHD :o Quote
Recommended Posts