Istar19 Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 najpierw kupujesz kłującego świerka..potem ochrzaniasz kota, za to, że chce być kotem i upolować kłującego świerka..a potem się dziwisz, że Morus nie chce pozować pod choinką :D Fajną ma tą obróżkę :) Moje nie mają nic świątecznego :( będą przez święta nosić się tak, jak cały rok, czyli na wojskowo :P Wiesz...u mnie jest non stop bałagan (szczególnie podłoga), ale no..staram się to ogarniać :D (szczególnie podłogę :P ) Quote
Istar19 Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Pamiętaj, że psia/kocia sierść to przyprawa w każdym szczęśliwym domu ! :P (czyt. w takim gdzie są zwierzaki :P) Quote
Istar19 Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 8 minut temu, Tyś(ka) napisał: Szkoda, że goście nie podzielają entuzjazmu :) dlatego ja gości mam mało...ale mnie to nie interesuje :P Bo moje psy/koty ze mną mieszkają, a jak się komuś to nie podoba...niech nie przychodzi :D Quote
*Magda* Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 A Ty do kiedy ze zwierzyńcem w domu?? Quote
*Magda* Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 Ojej :( Myślałam, że w Nowy Rok najwcześniej będziesz wracać :P Quote
*Magda* Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Widzę, że oba zwierzaki pomagały w pakowaniu :D Quote
Recommended Posts