mar....ka Posted October 2, 2016 Posted October 2, 2016 A jakie były pierwsze objawy tego "przerostu serca" ??? Quote
Oscar Patric Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 21 godzin temu, majoka napisał: A jakie były pierwsze objawy tego "przerostu serca" ??? podłączam się Quote
Oscar Patric Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Justyna napiszę później,nie dam rady,popłakałam się... Quote
mar....ka Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 jejku a co ze Zdrapką??? Po Kanie już WIEM, że przedłużanie życia jest bez sensu (męczy się zwierzę, męczycie się Wy). Na dodatek zwierzęta wyczuwają nasze nastroje, na pewno Kana przeżywała nasze łzy :(. Wiem też, że bardzo trudno wybrać ten moment, ten ostatni raz pogłaskać....Nie dałam rady w gabinecie, musiałam wyjść - pozostał mąż (nawet teraz łzy mi lecą). Jak wyszedł Damian i powiedział, że już Kany nie ma- jakoś mi ulżyło, że już się nie męczy.... Niestety w domu nastała straszna cisza, przez pierwsze dwa tygodnie mówiłam żadnego psa, ale dom był pusty (mimo dwójki dzieci). I tak dwa miesiące potem zagościł mój oszołom :) Quote
*Magda* Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Pozostaje trzymać kciuki za Zdrapkę i Kurzyka ;) Quote
mar....ka Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 ojej trzymam kciuki , nie daj boże z ta białaczka (i jeszcze możliwość zarażenia Kurza), bardzo Wam współczuję.... Quote
Oscar Patric Posted October 15, 2016 Posted October 15, 2016 cukiereczek :) za szybko psy rosną... Quote
Chesti Posted October 20, 2016 Posted October 20, 2016 Jakie małe psie cudo <3 Trzymam kciuki za zdrówko kotełków (i ja się siłą rzeczy popłakałam przy czytaniu :() Ale będzie dobrze Tyś... MUSI być dobrze :* Quote
mar....ka Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Jakieś nowe wieści u Was? Mały brzdąc faktycznie uròsł i jest cudny. Moje myśli jednak biegną w stronę Kurza. Piszę z komòry, więc za wielę nie naskrobię- paluchami źle w literki trafiam- czas na okulistę. Co do Zdrapki, faktycznie niefajny ten nosek i pewnie ją męczy. Pròbowałas może zwykłym linomagiem smarować (zielonym ). A nie ma ona pozostałości po jakimś kocim katarze, czasem słyszę że niektòrych kotòw nie da się całkiem wyleczyć, a jak jest naprawdę nie mam pojęcia. 1 Quote
mar....ka Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Jusia czy coś z Kurzem nie tak??? W piątek minął tydzień od Twojego ostatniego postu :( Quote
Chesti Posted October 25, 2016 Posted October 25, 2016 Eeee... życie studenckie ją pochłonęło. Mam nadzieję. Quote
*Magda* Posted October 26, 2016 Posted October 26, 2016 Justyś, a przypomnij mi czym Kurzyk jest karmiony? Quote
Recommended Posts