Ania :) Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 Dobrze , ze w końcu zdecydowała się na kastracje. A po jakim czasie weźmiesz Kurza ze sobą ? Quote
Istar19 Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 ciężko jest przeprowadzać się bez zwierzaków :( Nie znalazłaś stancji gdzie Cię z kotem przyjmą? Quote
Oscar Patric Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 tęsknota zabija,za bardzo człowiek do swoich zwierzaków się przyzwyczaja Quote
*Magda* Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Ja się tylko witam i lecę dalej :P P.S. Zdjęcia widziałam-cudne :) Quote
Oscar Patric Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Justyna,wiem co mówisz,też kiedyś miałam "swoje" bezdomniaki koty,ale wiadomo jak to w życiu nie zawsze jest z góry,bardzo mi ich brakowało i tęskniłam,ale nie zawsze jest tak jak by się chciało.Nie raz o tym się przekonałam i pewno jeszcze nie raz to odczuję na własnej skórze. Quote
maxishine. Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Tak oglądam zdjęcia z poprzedniej strony, co to za kluska? Quote
maxishine. Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 No widzisz, zjawiłam się na dogo, nie wiem na jak długo. Cóż, Ekka odkarmiona od trzeciej czy czwartej doby, trudno powiedzieć. Niby ma jakieś 3 mce, a efektem karmienia z butelki jest fakt, iż jest mniejsza niż powinna być jak na swój wiek. Za to nadrabia rozrabianiem. Bo rozrabia za całe swoje zmarłe rodzeństwo, biologiczne i przyrodnie. =) Quote
maxishine. Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Jak to nie znasz Ekki? Pisałam ci na fb, Ekka, Ezzy, Elmo i dwoje rodzeństwa Ekki i Ezziego (Elmo był przyrodnim bratem Ekki, po śmierci Ezziego, ale niezbyt długo...) Kocica z charakterem =) Quote
Oscar Patric Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 20 minut temu, Tyś napisał: Krecik/Czesio otworzył oczy. Nareszcie! 20 doba życia. Od pierwszej chowany na butli. joj,ale maleństwo :) Quote
*Magda* Posted September 5, 2016 Posted September 5, 2016 Super się Czesio chowa :) Oby tak dalej ;) Quote
Oscar Patric Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 O 5.09.2016 o 14:34, Tyś napisał: I maleństwo raczej z niego będzie. Obstawiam, że będzie mniejszy od Gandzi. Jest niedożywiony - w sensie, nie pije mleka matki, tylko zastępcze, mało przybiera na wadze. Jak na oseska karmionego z butli rozwija się prawidłowo (opinia weta), ale jednak jest maciupki. Mleko zastępcze jest ciężko dla szczeniaka dobrać,bo nie każdemu malcowi dane służy Quote
Ania :) Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Super , ze koleżanka daje radę i mały rośnie ładnie :) Mały jest uroczy :) Ps. Możesz mu pazury obciąć ;) bo na zdjęciu wyglądają na długie :) Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 wow To on tyci będzie bardzo tyci :O W porównaniu do 38dniowej Pandy 2800g to chomik :D Quote
Recommended Posts