Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
18 minut temu, Tyś napisał:

Ewentualnie ją wypuścisz na wolność :D.

Po raz kolejny zaangażowałam się w pomoc bezdomniakom i po raz kolejny uświadomiłam sobie, że lepiej jest urodzić się nieczułym lub udawać, że problem nie istnieje...

Nie mogłabym tego zrobić :( Jeśli by jej nie odebrali, to u mnie by została ;) Choć powiem (napiszę :P) szczerze, że taki młody kot w domu, to jest armagedon. Ona pcha ten swój ryjek wszędzie. Dziś, to nawet do zmywarki chciała wejść funny.gif Każda otwarta szafka, każdy krok człowieka...wszystko ją interesuje. Z mebli to ją już ściągałam milion razy :D A jak idę z talerzem, to plącze się pod nogami i drze, jakby ją ktoś ze skóry obdzierał funny.gif

Justyna, nie łam się ;) Klepać w klawiaturę i oceniać innych jest łatwo. Jak chcą pomóc, to niech pomagają. A jak nie, to niech siedzą cicho i nie przeszkadzają Wam ;) Więc głowa do góry i ignoruj tych, którzy próbują Was zdołować ;)

Posted

Jak się nagle czegoś wystraszy, to syknie i próbuje ugryźć :/ Ale ogólnie już jest całkiem dobrze. Nawet Theodor już ją może pogłaskać, więc jest wielka poprawa ;)

Jaka czarna kluseczka :) Niech maluszek zdrowo rośnie i nie robi Wam problemów. A Twoja koleżanka ma tyle czasu, żeby do niego wstawać i go karmić w dzień i w nocy?

Posted

Chyba bym oszalała z Kurzykiem, jeśli on jest rzeczywiście taki jak piszesz :P Ja się już przyzwyczaiłam, że mam kociego weterana w domu, który tylko śpi i je :D Co prawda, Lumpek trochę odżył przy młodej i to mnie cieszy ;) Jednak wolę starsze koty, niż takie podrostki :P

Czyli można liczyć, że maluch ma już zapewniony dom?

Posted

Haha serio spałaś pod kocem bo koty zajęły pół łóżka ? :p  to ja myślałam że rozpieszczone są moje psy :p fakt Leon spi pod kołdrą w nogach ale tylko tam może jak położy się wyżej to ma wypad :p 

Posted

na ostatnim zdjęciu Morus wygląda jakby krzyczał Maaaamooo! A Kurzyk znowu ...(tu wstaw jakąś psotę :P )

Zazdroszczę Ci trochę pięknych kotów ! Ale mówię sobie, że moja dwójka najzwyklejszych dachowców nie jest zła ;)

ja się nie objawiam...ja tylko cicho zawsze czytam, ale odpisywać mi się nie chce jak nie mam nic mądrego do powiedzenia :P