Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']A jak nie, to my tu chyba mamy na oku jakiś domek...:ices_bla::hmmmm::evil_lol:???[/QUOTE]

Ludzie ja przez was zawału dostanę, co drugi wątek czytam to psiak za tm, a tu taki szok. Sarunia-niunia mów szybko, mów:mad:

Posted

[quote name='szafra']Ja już w domu doszłam nawet do etapu szantażu :evil_lol:, ponieważ wszyscy czekają na moją pożyczkę z pracy, bo każdy chce na coś tam pożyczyć.
Gdy tylko zaczynają o tym gadać to ja im na to odpowiadam :
[B]" BĘDZIE ŻWIREK - BĘDZIE KASA " !!!
[/B]Na początkuto myśleli, że to jakiś żarcik - teraz to już miny mają nieco dziwne :-o:-o.[/QUOTE]

Ja tak się tylko do tego posta naszej kochanej Szafry uczepiłam... No, bo i Żwireczek ją KOCHA...:iloveyou::iloveyou::iloveyou:... I Ona jego...

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Ja tak się tylko do tego posta naszej kochanej Szafry uczepiłam... No, bo i Żwireczek ją KOCHA...:iloveyou::iloveyou::iloveyou:... I Ona jego...[/QUOTE]

no toś narobiła wszystkim nadziei!

Posted

[quote name='szafra']Oczywiście !!!! :lol:

Do końca Żwirkowego Allegro została tylko godzinka ... 1220 wejść i nadal trzech obserwatorów. Mam nadzieję, że któryś będzie domkiem dla Żwirasa :loveu:.[/QUOTE]

Sorry, nie chciałam... To było tylko tak w odpowiedzi i na pocieszenie do tego posta Szafry... (zresztą z przymrużeniem oka)...

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Sorry, nie chciałam...[/QUOTE]

Wybaczamy:evil_lol:, ale nie strasz nas tak, a właściwie nie doprowadzaj nas tak więcej do zawału:smhair2:

Posted

Może Żwirkowi trzeba zrobić badania z krwi, posłuchać serducha. On dużo wody pije i dycha, sapie tak jakoś jak sercowcy, szybko się męczy ? Co myślicie.
A może to już starość ...

Posted

Popytam Bartka jak wrócę w środę do pracy.
Szafra wpłaciła znów na Żwiraska 40 zł. Dziękuję!
Chłopak bogaty, może wet zaleci jakieś leki, wspomagacze. Zobaczymy.

Posted

Żwirasek spał sobie pół dniówki na kocyku w biurze. To skarb nie pies. Jemu wystarczy tylko widzieć człowieka i być blisko. Serducho osłuchane, ale nic nie wykryto. Może mi się wydaje, ale teraz gdy nie ma upałów jakby mniej dyszał i mniej pił. Będę go dalej obserwować.

Posted

[quote name='monika55']Też zagladam i radzę innym bo ciocia szafra da nam popalić ze zaniedbujemy dziadka.:razz:[/QUOTE]

Oj dałabym , dała popalić, ale widzę, że zaglądacie, pamiętacie i za to Wam bardzo dziękuję! Dobrze, że serducho w porządku - dzięki Shanti ! Jutro wpadnę do Was bo jeszcze mam urlop :evil_lol::evil_lol: to Żwirasa na spacerek zabiorę ...

Posted

Żwirasek był na spacerku - a jakże !!!! Wczoraj oczywiście coś podjadał i dziś ...biegunka...ale nie taka straszna! Na tych brzydkich łysych plackach skóry już widać nową sierść - więc goły nie zostanie :evil_lol::evil_lol:.
Nawet dzisiaj sobie pobiegał i taki rozbrykany był. Trochę go młodziutki kolega z boksu rozruszał :cool3::cool3:.
Telefonów o Żwirka niestety żadnych :-(.
A ja dziękuję Monie za fotki Żwirasa :loveu:.

Posted

Ludzie sa głupi. To skarb nie pies. Nauczony czystości, pilnuje się człowieka, stateczny, grzeczny, nic w domu nie zniszczy. Skarb.

Żwirasek dostaje furosemid na serducho, możliwe że to od leku ta biegunka, bo on nawet po kocim żarciu miał kupy dobre. ;)

Posted

Żwirunio dzisiaj poszedł w krzaki i wyżarł z misek kociakom ....łobuz jeden. Grzeczny, pilnuje się moje cudo ! Dobry miał humorek a później to pewnie mu się jeszcze bardziej polepszył - bo zamiast kolegi ma teraz koleżankę w boksie :evil_lol::evil_lol:. Mam nadzieję, że grzecznie tam się sprawują. Koleżanka też starsza biedulka malutka ( przy budzie była ) - z takim wielkim pasem na szyi i z wielką klamrą na łańcuch. :shake::shake:. Ale pocieszna bardzo. Mam nadzieję, że się dogadują.

Posted

Fajnie byłoby gdyby się zaprzyjaźnili. Żwireczkowi nie byłoby tak smutno...
Może nawet nie będzie chciał na siłę wydostawać się z boksu... Przy dziewczynie głupio wpadać w panikę...
Jednak najlepiej gdyby dla Żwirusia znalazł się domek...