Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

małe sprostowanie, tylko piesek ma tatuaż, sunia nie ma. Onki są do wyadoptowania tylko razem. Nr tatuażu mam dostać, może trafi się do hodowli z której pochodzi pies.
Pieski są nadal w trakcie leczenia.:-(
Istnieje możliwość wirtualnej adopcji psiaków ze schroniska, więc może ktoś z was chciałby pomóc

Posted

dostałam meila od kierownika:
[quote]Jeżeli chodzi o te dwa owczarki niemieckie, Dager ma w prawym uchu tatuaż, ale jest on bardzo nieczytelny, chyba jest to litera B 08 albo numer 09. Sunia nie mam tatuażu. [B]Piesek nadal ma bardzo spuchnięte łapki, żadne leki nie pomagają, sunia natomiast z dnia na dzień zdrowieje, chcielibyśmy jechać z Dagerem do Łodzi do lekarza, ale na razie nie mamy na to funduszy. Wierzymy, że w Łodzi jakiś lekarz pomoże temu psiakowi, może ma Pani jakiś namiar albo jakiegoś zaufanego i dobrego lekarza, który był by w stanie pomóc temu psu, staramy się jak możemy, ale żaden z przepisanych leków nie daje rezultatów.[/B] Pieski są bardzo ufne i przyjacielskie, widać, że są bardzo ze sobą zżyte, musiały długo przebywać razem.Nie są agresywne tylko bardzo zazdrosne.
[/quote]:shake:
zmieniam tytuł wątku

[COLOR=black][B]POTRZEBNA POMOC FINANSOWA NA LECZENIE DAGERA[/B][/COLOR]

Posted

sunia popatrzcie na jej smutne oczy
[IMG]http://img55.imageshack.us/img55/6852/c1yt0.jpg[/IMG]
Dager popatrzcie na jego lapki tzreba mu pomoc on napewno bardzo cierpi :(
[IMG]http://img55.imageshack.us/img55/2280/c2dg7.jpg[/IMG]
[IMG]http://img55.imageshack.us/img55/3410/c3qe8.jpg[/IMG]

Posted

Potrzebne są fundusze na przywizienie Dagera do Łodzi i leczenie!!!!!!!!!!!!
Czy na forum nie ma miłośników tej rasy. Ten pies ma tatuaż, nr już podałam. Możecie pomóc??????????

p.s. Gajowa, takie puste teksty psom nie pomogą:shake: pies potzrebuje lepszych warunków i leczenia. Schronisko nie jest w stanie tego zapewnić. Dlatego prośba do ludzi, którzy chciliby pomóc, nawt pare groszy przekazane do schroniska na leczenie może wiele dać

Posted

oczywiscie ze sa milosnicy rasy.i oczywiscie ze juz wiedza.tylko ze ogrom onkowego nieszczescia jest ogromny.
proponuje umiescic psu na owczarku.pl.
ja ze swej strony moge tylko prosic onkarzy o rozpuszczenie wici za domem w ktorym pies moglby dojsc do zdrowia.

Posted

nie jstem tam zalogowana, czy ktoś z was mógłby to zrobić?
ze swej strony staram się załatwić dla nich weta, ale najprawdopodobniej bedzie potrzebna jakaś zrzuta

Posted

onkarzom juz rozeslalam info.staramy sie.w tej chwili jest kilka onkow potrzebujacych adopcji od zaraz.:shake: .ale moze cos sie da wykombinowac.taki piekny psiak.:shake:.ja mam teraz 12 onkow z ktorych tylko 2 maja szanse na adopcje wiec duzo kasy nie dorzuce ale troche ,cos tam uskrobie.
boszsze jaki czlowiek jest bezsilny.:(

Posted

ayshe, dziękuję za rozesłanie wici

rozmawiałam z naszą forumową Bunią, zaraz bede jeszcze rozmawiać z kierownikiem aby zacząć fachowo leczyć te łapy:cool3:. Jak bede miała konkretne informacje to napiszę.

Posted

oneczki mają w sobotę wizytę u Buni.

Gdyby ktoś chciał wesprzeć schronisko w leczeniu onków podaję nr konta 71 1020 3440 0000 7402 0073 0713, łapki Dagera są w opłakanym stanie, najprawdopodobniej trzeba będzie zrobic wymaz z łap. Bad.bakteriologiczne z antybiogramem ,to koszt 45 zl plus bad. w kierunku pasożytów ok.20 zl. i później dalsze leczenie:shake:

Posted

[quote name='teqquila'][IMG]http://img55.imageshack.us/img55/2280/c2dg7.jpg[/IMG]
[/quote]

[B]Pilnie potrzebna pomoc finansowa dla Dagerka! ZObaczcie jakie on ma łapki :-( :placz: Każdy grosz się liczy.[/B]
[B]podaję nr konta schroniska w Łęczycy:[/B]

[B]nr konta 71 1020 3440 0000 7402 0073 0713[/B]
[B]z dopiskiem na Leczenie Dagera[/B]