Klaudia :-) Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Julia ok,to sprawdźcie dokładnie numer tatuażu:-) Oczywiście czekam na relacje z wizyty u weta i fotki Dagera. Quote
Imbirka Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 Bedzie jeszcze Elza;) ciekawa jestem, czu uda się wyleczyć mu te łapy:shake: Quote
Imbirka Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 oneczki do góry, jutro się widzimy Quote
teqquila Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 do zobaczenia jutro !! juz sie doczekac nie moge mam nadzieje ze lapki sie wyleczy !! Quote
Imbirka Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 oneczki już po wizycie u Bini, łapki są fatalne, został zrobiony wymaz, na wyniki trzeba poczekać około 7 dni. cioci Aganiok:Rose: i cioci teqquili :Rose:dziękujemy za wpłatę na leczenie Dagera i Elzy (ja też dałam pare złoty;)) Wspólnymi siłami pomożemy biedakom. Nadal proszę o wpłaty, za tydzień będą potrzebne pieniądze na antybiotyki. Jeżeli macie pare złoty i chcecie pomóc to wpłacajcie na konto schroniska. Bunia później się odezwie i napisze co i jak Quote
bunia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Dzisiaj miałam przyjemnośc poznac osobiście tą wspaniała parę :loveu: Są baaaardzo sympatyczne i bardzo ufne. Chcą byc zdrowe :roll: Dager bardzo cierpi z powodu chorych łapek :-( Wymaz i zesrobina pojechały dzisiaj przesyłka konduktorską do Animal-Labu w Warszawie. Mam nadzieję naszybkie otrzymanie wyników . Doraźnie leczymy świerzba. Ten dla odmiany bardzo dokucza Elzuni. Mam nadzieję,że szybko się w nich ktoś zakocha. Są naprawdę kochane. Quote
Imbirka Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Oneczki mówią dzieńdobry Klaudia tatuaż jest nie do odczytania, jest litera, przerwa i 3 cyfry, ale tego to się tylko można domyślić Quote
Kar0la Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Buniu :Rose::Rose: Piękne te psiaki. Mam nadzieję, że znajadą kochający, odpowiedzialny dom. Quote
Klaudia :-) Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Jak tylko będą wyniki badań dajcie znać Quote
Imbirka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Oneczki pokazują się na 1 stronie, może ktoś was pokocha Quote
teqquila Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 oneczki sie przypominaja Dagerek Elza Quote
zlota rybka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 W jakim wieku są pieski? i czemu tak nisko spadły:shake: Quote
Imbirka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Oneczki mają około 3-4 lat (tak jest napisane na stronie schroniska) jednak są tak wycieńczone i po przejściach, że faktycznie ciężko stwierdzić ile mają. Onki są narazie w trakcie leczenia, czekamy na wyniki wymazów. Quote
malagos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Są piekne, wrecz imponujące :crazyeye: Ciekawe, co przyniosą wyniki badań...oby nie gronkowca złocistego, bo cięzka to cholera do leczenia :shake: Quote
Imbirka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 Właśnie tego się boję:shake: A Dagerek był taki grzeczny i taki cierpliwy. Bolało go, ale się nie wyrywał tylko cichutko sobie popiskiwał:-( Elza w porównaniu z nim to trzpiot, wszędzie jej pełno:lol: Ogólnie ta parka jest cudowna, przyjazna i nie ma w nich cienia agresji. Potrafią się odwdzięczyć miłością. Są naprawdę kochane:loveu: Quote
zlota rybka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 pytałam się o wiek psiaków bo chcę adoptować jakiegoś onka w potrzebie:oops: Quote
Imbirka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 z tego co wiem, pieski mają znaleźć wspólny domek. Razem dużo wcześniej przeszły i rozdzielanie ich teraz byłoby dla nich straszne:-( Quote
zlota rybka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 acha no rozumiem....więc trzymam kciuki by szybko znalazły domek i wszystko dobrze się skończyło:loveu: Quote
Imbirka Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 dziękujemy za dobre chęci:lol: Quote
Imbirka Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Oneczki, domku szukać trzeba na 1 str Quote
Imbirka Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 oneczki, nikt do was nie zagląda:shake: Quote
Recommended Posts