DONnka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 [quote name='al-ka']Deklaruję 30 zł miesięcznie.[/QUOTE] :multi::multi::multi: Don dziękuje całym swoim psim sercem :loveu::loveu::loveu: Dopisuję Twoją deklarację cioteczko :) Mamy juz 160 zł STAŁYCH DEKLARACJI, a więc ponad połowę :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
DONnka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='asl']Jaka ona ładna :loveu:[/QUOTE] Cioteczko asl, to jest ON ;) Dziękujemy za zamówienie na bazarku :multi: Ale zrobiłaś wejście smoka - o 3 nad ranem ;) [IMG]http://pu.i.wp.pl/?k=NDU2ODE0NTYsNzQzOTMy&f=motylkiiiiiiiiiiiif4.gif[/IMG] Quote
DONnka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [B]Bardzo prosimy wszystkich odwiedzających Dona o udostępnianie Jego wydarzenia na fb[/B] [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=128375867257909[/url] Quote
mysza 1 Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ciotka DONka mnie zaprosiła na bazarek ale podała link to wątku Dona ;) a nie do bazarku. To nic, bo dużo o nim myślę chociaz nie byłam jeszcze na wątku ale widziałam w koszyczku staruszków chyba :( Taki cudny jest... widzialam też ogłoszenie na cefanimal, oby udało się z metrem, może jakiś milośnik onków bez netu go zauważy. W każdym razie, nie zniknę stąd ;) a na bazarek tez zajrzę. Quote
unixena Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='mysza 1']Ciotka DONka mnie zaprosiła na bazarek ale podała link to wątku Dona ;) a nie do bazarku. To nic, bo dużo o nim myślę chociaz nie byłam jeszcze na wątku ale widziałam w koszyczku staruszków chyba :( Taki cudny jest... widzialam też ogłoszenie na cefanimal, oby udało się z metrem, może jakiś milośnik onków bez netu go zauważy. W każdym razie, nie zniknę stąd ;) a na bazarek tez zajrzę.[/QUOTE] Fajnie cioteczko ,ze do nas dolaczylas ..dziekujemy ...;) Quote
azalia Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Cudowny donek,niech sobie jeszcze pożyje w godziwych warunkach,kochany. Quote
unixena Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [IMG]http://obrazki.dodatki.org/gify_aniolki_dodatki_org25.gif[/IMG] dobranoc DONKU Quote
DONnka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Dobranoc chłopaku, jutro przyjdę do Ciebie znów :loveu: Bazarek pięknie się rozkręca, mamy już chętnych na ponad połowę fantów :multi: [B]Cioteczko APSA[/B], jak sprawdzisz konto, to wypisz nam tu wpłaty, bo ludziska się dopytują, czy doszło to, co wysłali :lol: Quote
DONnka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='azalia']Odwiedzam oneczka.[/QUOTE] Dobrze, ze jesteś cioteczko :) Im nas więcej, tym lepiej dla Dona :) Quote
unixena Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Dzien dobry ..mizianka dla Doncia ..[IMG]http://www.gify.liq.pl/gify_2/swieta/walentynki/paryy/pary_www_gify_liq_pl%20%288%29.gif[/IMG] Quote
azalia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Witam oneczka,czy on ma imię?Poproszę o nr konta. Quote
Guest Vermine Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Witam cioteczki, mam wiadomość od DONnki, niestety u niej awaria komputera i przez najbliższe dni najprawdopodobniej nie będzie miała dostępu do internetu, prosiła żeby przeprosić w jej imieniu i zapewnić, że nadal działa jak tylko może w sprawie Dona i innych bid :) Quote
APSA Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Wpłaty - stare: Wpłaty: 100 zł - z konta K.K. z Łodzi, bez nicka 20 zł - aronkowa 150 zł - beta i Czata _____ na dobry początek 270 zł Kolejne: 30 zł - _Kamila 300 zł - Anula42 50 zł - Luiza126 30 zł - Unixena ___ 410 zł W sumie mamy dla niego 680 zł :multi: Mam też maila w jego sprawie, takiego nawet w miarę. Widać, że pies się spodobał (to nie dziwne :)), ogólne wrażenie ok, tylko wiadomo, że to pies specjalnej troski, więc obowiązkowy bardzo szczegółowy wywiad i wizyta przedadopcyjna. Kobieta jest z Pomorza. Niezależnie, czy coś z tego wyjdzie, to konieczne badania u Niziołka. Quote
Guest Vermine Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 To świetna wiadomość, trzymamy kciuki za Donka ! :) Quote
DONnka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='Vermine']Witam cioteczki, mam wiadomość od DONnki, niestety u niej awaria komputera i przez najbliższe dni najprawdopodobniej nie będzie miała dostępu do internetu, prosiła żeby przeprosić w jej imieniu i zapewnić, że nadal działa jak tylko może w sprawie Dona i innych bid :)[/QUOTE] Wielkie dzięki Vermine :) Już jestem :) Na szczęście był to fałszywy alarm :multi: To nie komputer zwariował, ale gniazdko, do którego był podpięty sprzęt :lol: Ale, ale co ja tu widzę :crazyeye: Don ma szansę na domek :multi: :multi: :multi: [B]Cioteczko APSA informuj nas na bieżąco[/B] Trzymamy kciuki za wyniki badań u dr Niziołka :) Quote
DONnka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 [quote name='azalia']Witam oneczka,czy on ma imię?Poproszę o nr konta.[/QUOTE] Mam upoważnienie od cioteczki APSA i już wysyłam :) Dziękujemy cioteczko :modla: Quote
ania shirley Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Witam. Jestem na zaproszenie unixeny. Proszę o nr konta. Quote
anett Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Nadal PILNIE szukamy transportu na środę do Czarodziejki ! Quote
azalia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Może ta kobieta z Pomorza okaże się dobrą duszą kochającą psy,życzę tego Doneczkowi. Quote
Recommended Posts