Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ptysiak']https://lh6.googleusercontent.com/-PineWhOxVnQ/UTHa_rQOZrI/AAAAAAAAFMs/aAAppOV_E_A/s640/2 marca (5).JPG co to za pozy? :evil_lol:

Jaka Mikunia była maleńka i słodziutka :loveu:
No i spóźnione wszystkiego naj naj naj... :tort::BIG::tort:

Zaczepiał Mikrusa :lol:
Noooo :loveu:
Dziękujemy :D

W środę Miczka dostała pluszaka. Królik w ciągu pierwszych 15min stracił uszy, a potem muchę :diabloti:
Zdjęcia z tejże środy, bo u nas od wczoraj leje i ani myśli przestać ;)

Jak się zbiorę w sobie, to wrzucę zdjęcia z zeszłego tyg. Ale dużo ich jest i póki co mi się nie chce :lol:

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='phase']rozczulające. :loveu: http://img90.imageshack.us/img90/8392/201303066.jpg

[quote name='Ptysiak']http://img90.imageshack.us/img90/8392/201303066.jpg :loveu:

U nas też w środę był ślicznie i cieplutko a od wczoraj pada deszcz :shake:

W końcu mi się to udało złapać na zdjęciu, ona często się tak bawi sama :loveu: Słodko to strasznie wygląda :D
A ta pogoda mnie wkurza niesamowicie, od 2 dni praktycznie nie byłam z psem na porządnym spacerze. Nie dość, że pada to jeszcze wieje, więc po dłuższym niż 30min zaraz obie będziemy choer :shake: Dajcie mi już wiosnę!!! :placz:

Posted

Świetnie się bawi, jak szczeniaczek:loveu:
U nas też od dwóch dni pada, psy znudzone,obrażone bo przecież ten deszcz to pewnie mój wymysł :D Cały tydzień ma być taki cudowny albo i dłużej :(

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Świetnie się bawi, jak szczeniaczek:loveu:
U nas też od dwóch dni pada, psy znudzone,obrażone bo przecież ten deszcz to pewnie mój wymysł :D Cały tydzień ma być taki cudowny albo i dłużej :(

:loveu:
U nas to samo, dziś nie pada, ale wilgotno jest i do kitu :shake:

[quote name='Ptysiak']Oj bardzo słodko to wygląda :loveu:

Maleństwo :loveu:

Żeby była pewność, że to nasza galeria wam się w subskrypcjach pojawia, dodaję zdjęcia z ostatniego lutego :lol:

cdn

Posted

No i mów sobie co chcesz o tej jej sierści a mnie się ona tak podoba :loveu: po prostu jak ją widzę na zdjęciach to sprawia wrażenie takiej puchatej i mięciutkiej, z mam straszną ochotę się do niej przytulić :D

Posted

No właśnie mnie coś zmylił inny tytuł galerii :D

W końcu Cekin bez smyczy :razz:
Pieski się już chyba polubiły, kiedy będą słodkie sceniacki? :grins: :evil_lol:

Posted

[quote name='socurek']No i mów sobie co chcesz o tej jej sierści a mnie się ona tak podoba :loveu: po prostu jak ją widzę na zdjęciach to sprawia wrażenie takiej puchatej i mięciutkiej, z mam straszną ochotę się do niej przytulić :D

Musisz przyjechać i sama się przekonać, że to nie jest taki milutki baranek :evil_lol:

[quote name='trabeska']No właśnie mnie coś zmylił inny tytuł galerii :D

W końcu Cekin bez smyczy :razz:
Pieski się już chyba polubiły, kiedy będą słodkie sceniacki? :grins: :evil_lol:

Cekin wbrew pozorom często lata puszczony :lol: Tylko nie wszędzie, bo nie słucha się tak jak Mika ;)
Taaa polubiły, dobry żart :lol:

[quote name='Ptysiak']https://lh4.googleusercontent.com/-c38A31Qra18/US95HXKvZBI/AAAAAAAAFKE/oIiWof7h2qE/s640/28 lutego (29).JPG ale ona ma ten ogon śliczny :loveu:

Świetne foteczki, uwielbiam patrzeć na zabawę psiaków :)

To jak już koniec to teraz idź robić nowe :evil_lol:

Dlatego szkoda mi go ścinać i zostawiam nawet latem :lol: A jak była mała, to taki szczurzy miała i bałam się, że jej się kita nie zrobi :P
Nasze się bawią zawsze, kiedy nie mam aparatu :mad:
Chętnie, tylko niech słońce wyjdzie :shake:

Właśnie się zagapiłam i nie poznałam własnego wątku w subskrypcjach :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Czytam tytuł galerii... i zgłupiałam :D

Zdjęęęcia :loveu: Mika jest cudowna, rozbawia mnie do łez :lol:

Haha :evil_lol:
Pomyśl jakie toto na żywo jest w takim razie :P

[quote name='phase']:cool2:

https://lh3.googleusercontent.com/-d4C1grT_GWE/US94vpAVzTI/AAAAAAAAFHU/isY1Uruw5u4/s640/28 lutego (6).JPG giń! :diabloti:

To ja po cichu pytam, czemu Cekin ma kolczatkę, pewnie już pisałaś o tym, ale nie pamiętam.:oops:

Dziękuję, dziękuję!
No coś w tym stylu :lol:
Bo zdarza mu się wyskoczyć do psa ;) Ostatnio (tfu tfu) coraz rzadziej, ale jednak. A. próbował już szelek i obroży, ale to jest fajne jeden-dwa spacery, potem już czuje się za dobrze i zaczyna robić sceny ;)

A'propos Cekina i robienia scen - wczoraj wieczorem piesek sobie łapę skaleczył. Naciął poduszkę może na 3mm, nawet się krew nie lała. Ale przeżywa do dzisiaj, a jakże. Kuleje, siada, płacze i w ogóle taaaki jest biedny. Ale za kotami/ptakami/Miką gania jak pogrzany :evil_lol:

Posted

Ło jaaaakim Mika była śmiesznym bąblem:loveu: Ale zmieniła sie dużo.
Wszystkiego najlepszego oczywiście, wiele uśmiechu i głasków na co dzień:loveu:

A dlaczego Cekin czasami ma kaganek a czasami bez?

Posted

[quote name='Besti']Ło jaaaakim Mika była śmiesznym bąblem:loveu: Ale zmieniła sie dużo.
Wszystkiego najlepszego oczywiście, wiele uśmiechu i głasków na co dzień:loveu:

A dlaczego Cekin czasami ma kaganek a czasami bez?

Zmieniła się bardzo, ale na lepsze w sumie :lol:
Dziękujemy :D
Zawsze nosi, bo wpierdziela syf :P

Patrzcie, znają Mikę :diabloti:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Uroczy pieseczek, chyba zażywa kąpieli błotnej dla urody :D

[quote name='phase']O ku.wa http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201303/1362884834_frglqu_600.jpg :roflt::roflt:

I ten sam tok myślenia, co u Miki :diabloti:

Rany wojenne zostały dziś poniesione, na piłce język przygryziony :mdleje: Ale sądze, że będzie Mika żyła. W razie czego dam znać :lol:
Ściągnęłam sobie dzisiaj na telefon endomondo, chcę mierzyć nasze spacery :D Aplikacja ponoć darmowa, a za net w pleju mi zeżarło 25zł :angryy: I teraz się troche boję je włączać, nie wiecie czy to potem też się ma łączyć z siecią? :lol: