Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajne fotki. Na jakie szelki się zdecydowałaś? Pytam bo sama się zastanawiam nad zakupem. Z bólem serca muszę sprzedać nasze odkupione norwegi DS, są na Fifkę trochę za luźne. Pasują idealnie tylko na sweter a ona rzadko chodzi ubrana.

Posted

[quote name='trabeska']Wszystkie śliczne :loveu:
Owczar rodowodowy? :razz:

Dzięki :)
Cekin może dostać co najwyżej Rodowód Polskiego Stowarzyszenia Buraków Wiejskich :diabloti:

[quote name='Kasi i Lena']Fajne fotki. Na jakie szelki się zdecydowałaś? Pytam bo sama się zastanawiam nad zakupem. Z bólem serca muszę sprzedać nasze odkupione norwegi DS, są na Fifkę trochę za luźne. Pasują idealnie tylko na sweter a ona rzadko chodzi ubrana.

Znalazłam fajną ofertę na allegro tych Trixie Mojave (pomarańczowe w kostki) i rozmiar 50-75cm. Umyśliłam sobie pomarańczowe, w gre wchodziły jeszcze Twisty z DS. Ale te szelki od was się super sprawdzają i są śliczne, dlatego jednak Trixie :)
Widziałam własnie, że sprzedajesz. Szkoda, ale jak za duże to co poradzić :P A jaki masz pomysł, jaki w ogóle model chcesz wziąć?

[quote name='Ty$ka']Ostatnio nas rozpieszczasz fotami :siara: :multi:

https://lh5.googleusercontent.com/-YC2fJcAnKBw/UQ_eayLCRUI/AAAAAAAAE_o/tRfaqbOMUVE/s640/4 lutego (11).JPG Mika ekolożka :evil_lol:

Ależ Cekinek Cię kocha :loveu:

No bo teraz może być różnie ze zdjęciami, bo z pogodą nieciekawie. Teraz np. pada deszcz ze śniegiem... Dlatego jak tylko się da coś porobić to lecę cykać :lol:
Cekin ją nauczył zabawy w recykling :lol:
No tak mnie chciał ukochać mocno, mój misiaczek :loveu:

Posted

rashelek napisał(a):

Znalazłam fajną ofertę na allegro tych Trixie Mojave (pomarańczowe w kostki) i rozmiar 50-75cm. Umyśliłam sobie pomarańczowe, w gre wchodziły jeszcze Twisty z DS. Ale te szelki od was się super sprawdzają i są śliczne, dlatego jednak Trixie :)
Widziałam własnie, że sprzedajesz. Szkoda, ale jak za duże to co poradzić :P A jaki masz pomysł, jaki w ogóle model chcesz wziąć?

Nie mam pojęcia:) Myślałam o guardach bo wydawało mi się że Fifka wyłazi z norwegów. Okazało się że to przez to że za luźne. I teraz nie dość że nie mam pomysły co do firmy to i do kroju. Niech żyje zdecydowanie:D

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Nie mam pojęcia:) Myślałam o guardach bo wydawało mi się że Fifka wyłazi z norwegów. Okazało się że to przez to że za luźne. I teraz nie dość że nie mam pomysły co do firmy to i do kroju. Niech żyje zdecydowanie:D

No ja szelki wybieram... od połowy grudnia? :) Ale przynajmniej na krój byłam zdecydowana :evil_lol: Z krojem nie pomogę, bo jak dla mnie mogą istnieć tylko guardy, innych nie lubię. A jeśli chodzi o wygląd - wolisz wzorkowe czy gładkie, w jakich firmach znajdziesz Fifi rozmiar i jaką kasę chcesz przeznaczyć? I tak po nitce do kłębka, znajdziesz te idealne :lol:

Posted

Chyba wzorkowe. Jeśli guardy to pewnie trixie. Są podobne wyglądem i pewnie wygodą do rogz za którego szelki nie zapłaciłabym 100zł:roll: Jeśli norweskie to DS.
Przeglądam allegro, niektóre trixie wzory niegłupie.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Chyba wzorkowe. Jeśli guardy to pewnie trixie. Są podobne wyglądem i pewnie wygodą do rogz za którego szelki nie zapłaciłabym 100zł:roll: Jeśli norweskie to DS.
Przeglądam allegro, niektóre trixie wzory niegłupie.

Z Trixie jest jeszcze plus szerokości - Rogz w naszym rozmiarze ma 20mm co dla Miki jest za mało ;) A wzory mają śliczne, mnie się w sumie większość podoba :lol: Z DS to przerypane, bo tam tyyyle rzeczy trzeba dobrać, można zgłupieć :lol:

[quote name='phase']:roflt:

Jak on zazdrości Mice tej butelki. https://lh6.googleusercontent.com/--XLLWu7ms64/UQ_eYXyFw4I/AAAAAAAAE_Y/gDsuTsMpPvo/s640/4 lutego (9).JPG :cool3:

W kagańcu to z butelki się robi boomer ball, bo jej w paszczę nie weźmie i tylko może turlikać :D

Posted

Znalazłam aparat życia :mdleje: Módlcie się razem ze mną, żeby udało mi się go w marcu znaleźć na takich warunkach, jak teraz jest (a teraz oczywiście nie ma kasy na zakup :mad:)! Bo jak nie, to będe zęby w ściany wgryzać ze złości.

Posted

Ty$ka napisał(a):
A co to za konkretny model? ;P

Samsung WB100. Już nie cyfrówka, jeszcze nie lustrzanka :loveu:

Pieska chyba będe odrobaczać w sobotę, bo coś się nas sraki trzymają :hmmmm: Tylko nie wiem, czy to przez kaszę, robaki czy wpier... syfu na spacerach :mad:

Posted

A jadła już kaszę wcześniej? Ponoć kasza tak sobie dobra dla psiego żołądka. Inną sprawą jest zżeranie syfu na spacerach, skąd ja to znam:shake: Bo przecież takie smaczne i fajne rzeczy są pod topniejącym śniegiem;)

Posted

[quote name='Ty$ka']Czyli faktycznie stworzony dla Ciebie :lol:

A wcześniej Mika jadła kaszę? ;)

Chyba najbardziej na jego korzyść przemawia podwójna stabilizacja obrazu :lol: No i obiektyw 22,3 mm czy 26-krotny zoom nie przeszkadzają :hmmmm: :lol:
Sporadycznie, dlatego to też może być powód. Jutro dam jej ryż i zobaczymy, czy sraki się utrzymają. Jeśli tak, tzn, że trzeba odrobaczyć.

[FONT=Times New Roman][quote name='Kasi i Lena']A jadła już kaszę wcześniej? Ponoć kasza tak sobie dobra dla psiego żołądka. Inną sprawą jest zżeranie syfu na spacerach, skąd ja to znam:shake: Bo przecież takie smaczne i fajne rzeczy są pod topniejącym śniegiem;)

Ponoć ryż jeszcze gorszy i to tak słuchać :P Mój pies to w ogóle biedny, bo gotowane je i musi z tym żyć :(
No w końcu taka tygodniowa kość to smaczek jest :loveu:[/FONT]

Posted

Widzę cisza i zastój tutaj nastały straszne :hmmmm:
To może trochę ożywimy, bo zdjęć mam sporo?

Na początek się pochwalimy, bo nowe szelki dotarły:

I cały nasz osprzęt. Brakuje mi tu tylko Comforta i ostatnio mnie wzięło na Juliusy :lol:

Posted

Fajniasto wygląda Mika w pomarańczowych szelkach - pasują jej :loveu:
Zestaw sprzętu trochę Ci się skurczył :siara: Też podobają mi się Juliusy :P
Widzę, że Mika ma identyczny szarpaczek jak Morus :lol: Kolory identyczne. Z tymże na moim kundlu szarpak nie robi wrażenia, tak jak Mice ^^

Posted

Ty$ka napisał(a):
Fajniasto wygląda Mika w pomarańczowych szelkach - pasują jej :loveu:
Zestaw sprzętu trochę Ci się skurczył :siara: Też podobają mi się Juliusy :P
Widzę, że Mika ma identyczny szarpaczek jak Morus :lol: Kolory identyczne. Z tymże na moim kundlu szarpak nie robi wrażenia, tak jak Mice ^^

Też mi się podoba :D
Część wywaliłam, część sprzedałam (czy staram się sprzedać :lol:) i wcale nie żałuję ;) Wolę mieć kilka porządnych rzeczy a z zaoszczędzonych kupić jej jakąś zabawkę czy zorganizować wycieczkę.
Juliusy są świetne, ale trochę się boję - skoro norwegów nie polubiłam, to z siodełkowymi też może być różnie ;) Ale może za miesiąc i tak Juliusy pojawią się w moim życiu to zobaczę, czy mnie zachwycą i nie kupię dla Miczela.
To szarpak z ProPlanu jest, może dlatego :P

Kasi i Lena napisał(a):
Świetne te szelki, pasują do niej:loveu: Szarpak też niczego sobie, a Mika zachwycona :)

Dzięki :D Bardzo jestem zadowolona i z jednego, i z drugiego :)

[video=youtube;V2kOXi7L9BY]http://www.youtube.com/watch?v=V2kOXi7L9BY&feature=youtu.be[/video]