Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sunia2000']Boks 63
Nr ewid - 1984/09
Nr na szyi - 1354
Wiek -
12 lat!
Od kiedy -
21.12.2009
Opis - średnio duży, czarny podpalany, uszy stojące
Uwagi - pies szczególnie potrzebujący domu!!!

zdjęcia - będą

Boks 63
Nr ewid-122/11
na szyi-1769
wiek-1,5 roku
od-14.01.2011, przywiązany drutem do drzewa
opis-duży, czaprak,pręgowany, biała pierś
Uwagi:wprawdzie nie jest to staruszek, ale pies ten ciężko znosi schronisko. prawie cały czas spedza w budzie, głównie przez swojego towarzysza z celi który go non stop gwałci! Młody, piękny pies, który już wiele w życiu przeszedł, za wiele jak na swój wiek!!!

Jest prześliczny, miły i adopcyjny, ale paskudny czarny duzy sznaucer non stop go gwałci i pies nie wychodzi z budy - jemu konieczny pakiet ogłoszeń - dobre dusze pomóżcie, bo on z tej budy jest niewidzialny!

Posted

sunia2000 napisał(a):
Gosiu w boksie 63 (zerknij na 1 strone)jest pies w typie Dorana, może jemu też wątek założysz?:)

piękny chłopak!
wątek założę ,ale najpierw w nd zrobi się mu jakieś lepsze foty :)

Posted

Tym Misiom też lepsze foty potrzebne - ehhh , dużo roboty przed nami, Pat a może popołudniowa zmiana jutro? Dogadałam z dyrekcją, mamy pozwolenie, na przedłużenie pobytu , obiecałam, że nie narozrabiamy :D

Posted

Cholera jutro nie dam rady, mam coś do załatwienia, a poza tym rano muszę być bo ktoś musi psy nakarmić i poleczyć. W pt może bym przejęła popołudniową zmianę:)
Jutro jakbyście miały czas to może obfociłybyście któryś staruszków? W pierwszej kolejnośći te które nie mają zdjęć, a nastepnie te na czerwono. Bylabym wdzięczna bodaj za dwa, trzy psiaki:)

Posted

[quote name='fochu']sobota jak dla mnie pasuje
może wtedy misie się obfoci ?
Coś Paweł wspominał że koło 13 można wpaść co TY na to?[/QUOTE]

Może 14?wtedy to już będzie na bank wolny:)

Posted

Potrzebuję transportu do Malczyc/Wrocławia/Legnicy/okolic z Darłowa/okolic. Może być też np. Warszawa, Poznań itp. ale wtedy trzeba będzie dograć terminy. Macie może cokolwiek na oku ? Do przewozu mały kociak ! Szukam też od razu osoby, która przed wyjazdem zrobi jeszcze wizytę przed adopcyjną.. miejscowość- Malczyce. Mogę zwrócić za bilety ! Proszę o kontakt na priv. :oops: