Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W boksie 47 (chyba że coś pokręciłam) jest taki przytulaśny psiaczek, nazwałam go roboczo Dyzio; jest trochę podobny do Daisy.
Czy wiadomo coś o nim?

Tu z kolegą:

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Temu bąbelkowi trzeba koniecznie pomóc. Widziałam wczoraj, jak Paweł próbował go złapać: Widać było wyraźnie, że chciałby do człowieka, ale się boi: boi się człowieka i jeszcze bardziej boi się kolegów - zwłaszcza gwałcącego sznaucera (Macho z mojego podpisu)...
Trzeba go koniecznie wypromować, bo pies jest super i ładny, tylko nikt go nigdy nie wypatrzy w tej budzie!!!

Posted

[quote name='Zosia123']Temu bąbelkowi trzeba koniecznie pomóc. Widziałam wczoraj, jak Paweł próbował go złapać: Widać było wyraźnie, że chciałby do człowieka, ale się boi: boi się człowieka i jeszcze bardziej boi się kolegów - zwłaszcza gwałcącego sznaucera (Macho z mojego podpisu)...
Trzeba go koniecznie wypromować, bo pies jest super i ładny, tylko nikt go nigdy nie wypatrzy w tej budzie!!!

ja założę mu wątek wieczorem ,on w moim typie ,lubię takich pręgowanych kawalerów !
kurczę nie da sie go na inny boks przenieść?

[quote name='Zosia123']Gosiu, musisz zamienić dostęp na "public".

już zmienione
wieczorem obrobię resztę fot to dorzucę do albumu

Posted

[quote name='Zosia123']W boksie 47 (chyba że coś pokręciłam) jest taki przytulaśny psiaczek, nazwałam go roboczo Dyzio; jest trochę podobny do Daisy.
Czy wiadomo coś o nim?

Tu z kolegą:

Dyzio ma ok 10 miesięcy, jest w schronie od 4 lipca tego roku,niekonfliktowy chłopak, widać,że schronisko to nie miesjce dla niego, źle się tu czuje
nr ewid 1190/11, nr na szyi 1765

Posted

[quote name='sunia2000']Teraz są :) A tak mało ich czy jeszze wszystkich nie wrzuciłaś?[/QUOTE]
Tak, to wszystkie oprócz tych, które od razu wkleiłam na wątki i oprócz spanielki. (W sumie 17). Wiele fotek wykasowałam, bo były do niczego. Myślę, że Gosia ma więcej.

Posted

sunia2000 napisał(a):
Dodałam 3 kolejne psy, opisy na czerwono to psy tzw. "nieadopcyjne" według biura, czyli psy które bez naszej pomocy nie wyjdą ze schroniska, chyba, że w skrzyni do bakutilu!
Są to albo staruszki, których wiek odstrasza potencjalnych opiekunów, albo psy siedzące już dłuższy czas, albo psy z depresją czy też zastraszane przez współtowarzyszy i nie wychodzące wogle z budy (jak ich nie widać, to jak ich mają ludzie zauważyć)!!!

Prosżę o pomoc w zakładaniu im osobnych wątków lub jakieś ogłoszenia. W nd może uda się wyciągnąć te strachy z bud, to będą dobre zdjęcia, gotowe do ogłoszeń:)

Hej Ciotki i Wujkowie, pomóżcie troszki ratować Misie! :)