Uru Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Mała jest wspaniała i nie zgodze sie z Diuną ,ze drobna;) jest niska ale na prawde muskularna! Diunuś, dawaj jakies foty!:) Quote
rutta Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 diuna_wro napisał(a):i nauczyła się nowej sztuczki: stoję wyprostowana, mówię HOP, a ona wskakuje na ręce, łapami trzyma się moich ramion i liże mi gębę. :) czad :) W tym wypadku to może lepiej że nie jest z niej kawał baby ;)) Quote
MisiePysie Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 witam, ogłoszenie adopcyjne już dawno zrobiłam mam nadzieję że pojawi się na stronach. Dziś wysyłam filmik o Diunce. Chwyta za serce ..... nie wiem czy nie aż za bardzo ..... wszystko na mailu adopcja... Quote
MisiePysie Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 proszę o udostępnianie http://www.facebook.com/photo.php?v=250786141636661&ref=notif¬if_t=like Quote
diuna_wro Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 a małolatkę dopadł "trądzik młodzieńczy". Cała klata i kawałek brzucha wysypane bąblami. Pierwszy raz słyszę, że psy to maja, tak nazwał to wet. Jest na antybiotyku. Quote
Korenia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 No to ładnie... co się do niej jeszcze przyczepi?! Quote
Basia1244 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Podrzucę i zaproszę na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/2167...-listopada-%29 takie fajne smycze, obroże i szelki są do kupienia! Quote
Uru Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Mała Dziunka wspaniale szalala dzisiaj z naszymi schroniskowymi bulkami:) pod jej zebami z rozkoszy rozpuszczali sie: Lotos,Kenzo,Majlo i Tosiek:) fajny z niej psiak przytulanka.dzieki niej nasze samce moga bez problemu poprzytulac sie do innego zwierza:) Quote
diuna_wro Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 BAZAREK na rzecz m.in. Dziuńki. Stabilizator to koszt 70 dolarów + przesyłki z USA http://www.dogomania.pl/threads/217433-na-chor******-Fundacji-2plus4-%28do-18-11-2011%29?p=17963404#post17963404 Quote
diuna_wro Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 i Allegro małej http://allegro.pl/amstaff-szczeniak-suka-diuna-i1925519343.html Quote
diuna_wro Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 miałam dwa zapytania: 1. z ostrą stróżującą suką owczarka biegającą luzem wokół obejścia domu. Teren bez płotu. Odmówiłam. 2. z 3 miesięczną amstaffką, kupioną na giełdzie, przejawiającą agresję przy misce (!). Pani się zastanowi czy poradzi sobie z wychowaniem dwóch młodych astek, jedna agresywna, a i Dju potrafi o swoje zawalczyć (głownie o żwacze i o surowe mięso krojone na blacie). Przy miskach jest spokój. Da sobie nawet wyjadać. Zabawkami chętnie się dzieli. Quote
cherries Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 O matko, ale się domy zgłosiły, tragedia. Dziuńka zasługuje na najlepszy pod słońcem, to mały aniołek jest:loveu: Quote
karolina175 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Diunka jest sliczna, jej we wszystkim chyba do twarzy:) Robi identyczna postawe jak moja suczka:) Jak ja uwielbiam te psy:) Wszystkie bym zabrala jak bym miala wielki dom:) Quote
diuna_wro Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 z Diunka byłam wczoraj u weta. Pan doktor był zachwycony jest spokojem, pokorą wobec badań i zdrową radością jaką ta psinka okazuje obcym ludziom. ma tkliwą tchawicę. Prawdopodobnie po przebytym dawno temu kaszlu, nieleczonym. I teraz przy zmianie temperatury charczy, czyli np. gdy wychodzi z domu na spacer, albo gdy włazi pod kołdrę i się tam rozgrzeje:) nic się z tym nie da zrobić i nie niesie to za sobą ryzyka powikłań. poprawka: da się zrobić, np. minimalizować czynniki wpływające na to, np prowadzić na szelkach Quote
diuna_wro Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 PYTANIE DO FANÓW DIUNKI ponieważ w najbliższy weekend z Uru wieziemy do Warszawy spaniela i amstaffa to nie bardzo mam z kim Dziunię zostawić. W ostateczności zabiorę ją z sobą, jednak podróż z 3 psami na raz będzie bardzo ciężka. Czy byłby ktoś chętny na przetrzymanie cukiereczka u siebie od piątku wieczór do niedzieli po południu? Quote
Uru Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 szczęsliwie nasza rutka zabiera mała na te dwa dni za co wdzięcznie dzwiecznie dziekujemy:) Dzis mialam koljeny tel, o mała. jakas niezaciekawa historia, wiec po raz kolejny -niestety! Quote
diuna_wro Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Uru napisał(a):szczęsliwie nasza rutka zabiera mała na te dwa dni za co wdzięcznie dzwiecznie dziekujemy:) Dzis mialam koljeny tel, o mała. jakas niezaciekawa historia, wiec po raz kolejny -niestety! niezaciekawa to mało powiedziane:roll: Pani ostatni piesek nawiał. Więc Uru pyta: kiedy? A Pani na to: parę dni temu :angryy: Quote
Uru Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 no zenada, jasne. ech.ludzie maja w glowach mrzonki;) Quote
cherries Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 tragedia jakaś:/ ja nie wiem niektórzy ludzie to jak z innej planety... Dziuńka ślicznie wygląda, w tej czerwieni super:cool3: Quote
bros Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 zapraszam do oglądnięcia Djunkowych szaleństw - Djunka zauroczyła 2 facecików a "obleciała" przynajmniej 4 psy - to jest mały wulkan energii :) https://picasaweb.google.com/115009895026842236542/ParkoweSzalenstwoListopad2011?authkey=Gv1sRgCK2doqDVoMK2gAE Quote
rutta Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Diunka dała wczoraj czadu na spacerze a widok uciekającego przed nią Brosa - niezapomniany :) Malutka wróciła już pod skrzydła Diuny. Bardzo miło było ją gościć :loveu: Polecamy się na przyszłość. Gdyby tęskniła za piszczącą nogą kurczaka, mogę podrzucić ;) Quote
diuna_wro Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Ruttka, dziękuję, że przyjęłaś małego czorta pod swój dach. Jej zdolności adaptacji w nowych miejscach bardzo mi ułatwiają prowadzenie procesu adopcyjnego dla niej. Bedzie mi łatwiej wiedząc, że to takie "cygańskie" psie, które wszędzie pójdzie, każdemu gębę wyliże, zaśnie w każdym łóżku i nie tęskni... Jesli nasunęły Ci się jakieś obserwacje mające znaczenie dla przyszłych właścicieli - daj znać. Quote
Recommended Posts