owczarek'ab Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Moja znajoma która ma szczeniaka w typie onka, pomyślała że przyda mu się taki wypad w ramach socjalizacji, więc poprosiła znajomego żeby wyniósł jej zgłoszenie :P Może trochę nieuczciwe, ale w większości wypadków działa. Oczywiście trzeba też mieć książeczkę z aktualnym szczepieniem przeciwko wściekliźnie. Quote
Flipper Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Na jakiej stacji pkp najlepiej wysiąść ? Z góry dzięki :) Quote
borderterrier Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Chyba centralnej :/ Nie wiem czy jest jakaś stacja bliżej. Quote
Diegula Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Książeczkę z aktualnym szczepieniem ma :):). My nawet kiedyś chodziliśmy na wystawy z naszym labkiem ale gdy sie okazało ze ma dysplazję to zrezygnowaliśmy. Quote
Bonsai Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Moim zdaniem najlepiej wysiąść na zachodniej. Potem np. 154 lub 523 w stronę stare bemowo. Quote
Banshee. Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ja będę. Miałby ktoś do użyczenia psa na mp? Najlepiej coś z 7, ew. 3 grupy. ;-) Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='borderterrier']No nie wpuszczą was :/ Przykro mi.[/QUOTE] Jak będzie aktualne szczepienie na wściekłośc to pewnie wpuszczą;) [quote name='Bonsai']Moim zdaniem najlepiej wysiąść na zachodniej. Potem np. 154 lub 523 w stronę stare bemowo.[/QUOTE] A gdzie trzeba wysiąść...? Znasz może nazwę przystanku? [quote name='Banshee.']Ja będę. Miałby ktoś do użyczenia psa na mp? Najlepiej coś z 7, ew. 3 grupy. ;-)[/QUOTE] Czy ten transport do Chorzowa aktualny? Bo muszę wiedzieć, jaki samochód rezerwowac... pzdr. Quote
owczarek'ab Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [QUOTE=owczarek'ab;17476731]I ja szukam psiaka na MP.[/QUOTE] Nieaktualne. [B]Diegula[/B], nie wiem czemu nie mogę Ci wysłać PW. Więc odpowiem tutaj. Tak, mieli na onka. Chyba by nie wpuścili na inną rasę. Quote
Bonsai Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Asiaczek'] A gdzie trzeba wysiąść...? Znasz może nazwę przystanku? pzdr.[/QUOTE] Radiowa-WAT albo WAT, z obu jest blisko. :) Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 OK, dzięki za podpowiedź. Ja, co prawda, z W-wy, ale to zupełnie nie moje rejony. A znajomi mnie - jako Warszawianki - się pytaja, hahaha... Pzdr. Quote
freda Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 No nie demonizujmy tego nie wpuszczania. Oprócz Katowic od dawna nie zdarzyło mi się żeby ktoś pytał o zgłoszenie, tylko książeczki zdrowia :) Quote
mychaaaaa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='freda']No nie demonizujmy tego nie wpuszczania. Oprócz Katowic od dawna nie zdarzyło mi się żeby ktoś pytał o zgłoszenie, tylko książeczki zdrowia :)[/QUOTE] Dokładnie, z nami na większość wystaw jeździ nasza suczka w typie grzywacza i nigdy nie było problemów z jej wprowadzeniem. Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='mychaaaaa']Dokładnie, z nami na większość wystaw jeździ nasza suczka w typie grzywacza i nigdy nie było problemów z jej wprowadzeniem.[/QUOTE] Ooooo, to i w W-wie będziesz? A mogę się usmiechnąc o to samo, co w Białym...? pzdr. Quote
mychaaaaa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='Asiaczek']Ooooo, to i w W-wie będziesz? A mogę się usmiechnąc o to samo, co w Białym...? pzdr.[/QUOTE] Michał będzie w Warszawie z Hanim :) Do weekendu niestety nie będę miała możliwości załatwienia, ale mogę załatwić na klubówkę w Łodzi :) bo będziemy :) Quote
Asiaczek Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='mychaaaaa']Michał będzie w Warszawie z Hanim :) Do weekendu niestety nie będę miała możliwości załatwienia, ale mogę załatwić na klubówkę w Łodzi :) bo będziemy :)[/QUOTE] Pasuje na 125 %! Bedzie jako zagrycha;) Pzdr. Quote
Diegula Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Radiowa nie daleko nas więc będziemy próbować się dostać na wystawę :) Quote
owczarek'ab Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='mychaaaaa']Dokładnie, z nami na większość wystaw jeździ nasza suczka w typie grzywacza i nigdy nie było problemów z jej wprowadzeniem.[/QUOTE] W Warszawie widziałam, jak niektórych prosili o zgłoszenie... Quote
marabit Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [QUOTE=owczarek'ab;17577935]W Warszawie widziałam, jak niektórych prosili o zgłoszenie...[/QUOTE] Wystarczy powiedzieć, że nie dotarło :) Quote
mychaaaaa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [QUOTE=owczarek'ab;17577935]W Warszawie widziałam, jak niektórych prosili o zgłoszenie...[/QUOTE] a co to za filozofia wydrukować 2 razy? :eviltong: sprawdzone, że nikt tego nie czyta, byle było :eviltong: jak ktoś chce to wprowadzi, nie wiem jaki to problem - poza właśnie katowicką wystawą ;) Łysa suka na zgłoszeniu samoyeda wejdzie, uderzające podobieństwo, nieprawdaż? ;) Quote
owczarek'ab Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 No nie ważne, ja psa wystawowego nie mam, więc nie wiem jak to jest ze zgłoszeniami, natomiast pamiętam że na pewno znajoma tak wchodziła. Quote
motyleqq Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 ja też chciałam wejść z psem, ale wygląda na to, że nie mogę. próbowałam do nich zadzwonić, ale biuro nieczynne, bo organizują wystawę, to jest chyba żart, że nie da się uzyskać info o wystawie przed nią :shake: nie mogę ryzykować że pojadę z psem, a mnie nie wpuszczą, bo przecież nie przywiążę jej tam do drzewa. zależało mi na tym, bo tego samego dnia mam być na kociej wystawie :roll: Quote
anka_szklanka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 mozna spokojnie wejść na zgłoszenie znajomego a najlepiej powiedzieć ze zgłoszenie nie dotarło i dopiero odbierzesz w sekretariacie. Te chłopaczki na wejściu niczym sie nie przejmują, oby tylko książeczka zdrowia z aktualna wścieklizną była. Przy okazji - będę prawdopodobnie w sobote na wystawie, zapraszam na sesje foto! (kontakt e-mail) Quote
motyleqq Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 no tak, ale przecież psa, który właściwie nie jest w typie żadnej rasy, trudno byłoby udać, że jest zgłoszony :D ja się po prostu obawiam, że będę musiała się wrócić, zostawić psa i jechać jeszcze raz Quote
anka_szklanka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 ja niewiem czy oni sie znają na rasach ;) Zawsze możesz powiedzieć że to np owczarek niewiem podkarpacki :P Quote
mychaaaaa Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='anka_szklanka']ja niewiem czy oni sie znają na rasach ;) Zawsze możesz powiedzieć że to np owczarek niewiem podkarpacki :P[/QUOTE] Już mówiłam, że łysa Laila wchodziła jako samoyed :eviltong: ludzie na bramie są częściej "z łapanki" niż z ZKWP i raczej pojęcia o rasach nie mają :eviltong: ważne by książeczka zdrowia była i już ;) niemało jest też ras, które nieznającemu się przypominają kundelki ;) Quote
Recommended Posts