Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja znajoma która ma szczeniaka w typie onka, pomyślała że przyda mu się taki wypad w ramach socjalizacji, więc poprosiła znajomego żeby wyniósł jej zgłoszenie :P Może trochę nieuczciwe, ale w większości wypadków działa. Oczywiście trzeba też mieć książeczkę z aktualnym szczepieniem przeciwko wściekliźnie.

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='borderterrier']No nie wpuszczą was :/ Przykro mi.[/QUOTE]
Jak będzie aktualne szczepienie na wściekłośc to pewnie wpuszczą;)

[quote name='Bonsai']Moim zdaniem najlepiej wysiąść na zachodniej. Potem np. 154 lub 523 w stronę stare bemowo.[/QUOTE]
A gdzie trzeba wysiąść...? Znasz może nazwę przystanku?

[quote name='Banshee.']Ja będę.
Miałby ktoś do użyczenia psa na mp? Najlepiej coś z 7, ew. 3 grupy. ;-)[/QUOTE]
Czy ten transport do Chorzowa aktualny? Bo muszę wiedzieć, jaki samochód rezerwowac...

pzdr.

Posted

[QUOTE=owczarek'ab;17476731]I ja szukam psiaka na MP.[/QUOTE]

Nieaktualne.

[B]Diegula[/B], nie wiem czemu nie mogę Ci wysłać PW. Więc odpowiem tutaj. Tak, mieli na onka. Chyba by nie wpuścili na inną rasę.

Posted

[quote name='freda']No nie demonizujmy tego nie wpuszczania.
Oprócz Katowic od dawna nie zdarzyło mi się żeby ktoś pytał o zgłoszenie, tylko książeczki zdrowia :)[/QUOTE]

Dokładnie, z nami na większość wystaw jeździ nasza suczka w typie grzywacza i nigdy nie było problemów z jej wprowadzeniem.

Posted

[quote name='mychaaaaa']Dokładnie, z nami na większość wystaw jeździ nasza suczka w typie grzywacza i nigdy nie było problemów z jej wprowadzeniem.[/QUOTE]
Ooooo, to i w W-wie będziesz? A mogę się usmiechnąc o to samo, co w Białym...?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ooooo, to i w W-wie będziesz? A mogę się usmiechnąc o to samo, co w Białym...?
pzdr.[/QUOTE]

Michał będzie w Warszawie z Hanim :)
Do weekendu niestety nie będę miała możliwości załatwienia, ale mogę załatwić na klubówkę w Łodzi :) bo będziemy :)

Posted

[quote name='mychaaaaa']Michał będzie w Warszawie z Hanim :)
Do weekendu niestety nie będę miała możliwości załatwienia, ale mogę załatwić na klubówkę w Łodzi :) bo będziemy :)[/QUOTE]
Pasuje na 125 %! Bedzie jako zagrycha;)

Pzdr.

Posted

[quote name='mychaaaaa']Dokładnie, z nami na większość wystaw jeździ nasza suczka w typie grzywacza i nigdy nie było problemów z jej wprowadzeniem.[/QUOTE]

W Warszawie widziałam, jak niektórych prosili o zgłoszenie...

Posted

[QUOTE=owczarek'ab;17577935]W Warszawie widziałam, jak niektórych prosili o zgłoszenie...[/QUOTE]

a co to za filozofia wydrukować 2 razy? :eviltong: sprawdzone, że nikt tego nie czyta, byle było :eviltong: jak ktoś chce to wprowadzi, nie wiem jaki to problem - poza właśnie katowicką wystawą ;)
Łysa suka na zgłoszeniu samoyeda wejdzie, uderzające podobieństwo, nieprawdaż? ;)

Posted

ja też chciałam wejść z psem, ale wygląda na to, że nie mogę. próbowałam do nich zadzwonić, ale biuro nieczynne, bo organizują wystawę, to jest chyba żart, że nie da się uzyskać info o wystawie przed nią :shake:
nie mogę ryzykować że pojadę z psem, a mnie nie wpuszczą, bo przecież nie przywiążę jej tam do drzewa. zależało mi na tym, bo tego samego dnia mam być na kociej wystawie :roll:

Posted

mozna spokojnie wejść na zgłoszenie znajomego a najlepiej powiedzieć ze zgłoszenie nie dotarło i dopiero odbierzesz w sekretariacie. Te chłopaczki na wejściu niczym sie nie przejmują, oby tylko książeczka zdrowia z aktualna wścieklizną była.

Przy okazji - będę prawdopodobnie w sobote na wystawie, zapraszam na sesje foto!
(kontakt e-mail)

Posted

no tak, ale przecież psa, który właściwie nie jest w typie żadnej rasy, trudno byłoby udać, że jest zgłoszony :D ja się po prostu obawiam, że będę musiała się wrócić, zostawić psa i jechać jeszcze raz

Posted

[quote name='anka_szklanka']ja niewiem czy oni sie znają na rasach ;) Zawsze możesz powiedzieć że to np owczarek niewiem podkarpacki :P[/QUOTE]

Już mówiłam, że łysa Laila wchodziła jako samoyed :eviltong: ludzie na bramie są częściej "z łapanki" niż z ZKWP i raczej pojęcia o rasach nie mają :eviltong: ważne by książeczka zdrowia była i już ;) niemało jest też ras, które nieznającemu się przypominają kundelki ;)