Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostałam maila od tej Pani następnego:
Mam jeszcze pytanko w jakim schronisku w katowicach przebywa piesek?Z jedną córką tą starszą nie ma problemu,żeby tam dojechać,niestety młodsza nie może za bardzo jeździć środkami transporu,bo ma dosyć mocną chorobę lokomocyjną,

Jeśli by to było możliwe,to w czwartek mogłabym tam przyjechać,że starszą córką i zobaczyć pieska?

I tu jest problem, bo mnie nie będzie ani w czwartek, a ani w sobotę w schronisku. Czy mogłabym podać kogoś numer, kto będzie na pewno w schronie i mógłby tej pani coś o nim opowiedzieć?

Posted

Wiecie przed chwilą dzwoniła do mnie nauczycielka. Ma teraz miesiąc wakacji jeszcze. Duże dzieci. Baaardzo zdecydowana i sympatyczna osoba. Obiecała stały kontakt. Mieszka w Sosnowcu w bloku na parterze. Zaraz wyjeżdża po Hakerka. Mam przeczucie, że to będzie dobry domek :)

Posted

Hakerek w nowym domku od dziś rana. Pani bardzo fajna. Dziś lub jutro będą foty z nowego domku, a pani być może zaloguje się na dogo, żeby nam o maleństwu co jakiś czas coś skrobnąć.

Posted

dostałam maila od nowej Pani Hakera. Teraz Maxa. Sami oceńcie :)

Witam serdecznie,
Chciałabym poinformować i uspokoić, że Max czuje się u nas znakomicie. Pozwoliliśmy sobie zmienić mu imię - świetnie na nie już reaguje;) Mieszkanie mu się spodobało - lubi wyjrzeć przez balkon lub po nim sobie pospacerować. Dziś na porannym spacerze czuł się pewnie, pamiętając teren z wczorajszych licznych wyjść. Max jest bardzo chętny do zabawy i rozprawia się z pluszakami, które pozostały córce z lat przedszkolnych. Apetyt mu dopisuje, miał też kąpiel, która mu się spodobała. Wita atakami
radości wszystkich domowników, no i dyscyplina trochę nam siadła, bo Max miał spać na błękitnym kocyku koło łóżka córki, ale tak na nas spojrzał, że wylądował na noc tam gdzie widać na zdjęciu;)Jeśli można, to mogę czasem przesłać aktualne zdjęcie Maxa. Dziś idziemy na naszą działkę, więc dzień też będzie dla Maxa aktywny.Szkoda, że zdjęcia nie oddają całej jego radości, oddania w oczach i ufności. Dziękuję za wszystko,

Agnieszka