zuzlikowa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='wtatara']nikt nie chce nic napisać[/QUOTE] Też bym poczytała o cudnym...serducho przylgnęło do niego i stale pamięta! Quote
zuzlikowa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='mru']czy Sed nie uciekł?[/QUOTE] Mru, skąd takie przypuszczenie? Napiszcie proszę co z chłopakiem...teraz zaczynam się martwić. Quote
mru Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 skontaktujcie się proszę z właścicielami i zapytajcie jak Sed? Quote
idusiek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 ........................... Rodzinka sedzika ziutka proszona jest o [color=darkred][b]pilny kontakt[/b][/color] ! :) Quote
idusiek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [quote name='Milady']Hej, mój numer telefonu, podawany w ogłoszeniach jest nieaktualny, ale zgłasza się skrzynka pocztowa z aktualnym telefonem, mianowicie 501 22 66 76.[/QUOTE] znalazłam numer...ale włącza się poczta głosowa :( Quote
t_kasiek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 rozmawiałam z mama (wtatara) - napiszcie mi prosze na PW czy cos wiadomo o Sedzie ?? bardzo się martwię.....no i nie wiem co znaczą te posty z kropkami ?? Quote
wtatara Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180485-Bardzo-siAE-bojAE-kochany-OkAE-cik-kto-mu-pomoA-*****chiczny-DRAMAT?p=14179616[/URL] Quote
t_kasiek Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 napisałam maila to pani u której był (lub jest Sed).....sama nie wiem czy to on czy nie na tych zdjęciach....mam jakieś wrażenie, że ten z Okęcia jest wyższy...no, ale to może wrażenie ze zdjęć..... Quote
mru Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 eeh a ja taka konspiracje zrobiłam :P a teraz wszystko padło nie chciałam tu nic pisac, bo wiem ze ten wątek moga czytac "własciciela"... zrobiłam to celowo - to własnie znacza te wykropkowane posty sluchajcie, nowa pani Seda była online w styczniu....... Quote
mru Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 nawet lepiej: [B][SIZE=2]claire1983[/SIZE][/B] [B]Ogólne Informacje[/B] Ostatnio aktywny Dzisiaj 08:41 hehe i ona nie wie ze jej pies uciekł :D zomg... a za porzucenie psa grozi mandat :) Quote
mru Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 właśnie, co takiego ten pies zrobił? boze, nie mieści mi sie w głowie, to jest przerażony do granic możliwości zyjący w ciągłym stresie pies :( Quote
mru Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='claire1983']wszyscy domownicy bardzo go pokochali więc rozpieszczają go jak tylko mogą i chyba ta ich miłość sprawiła cud. Pies który miał naprawdę problem ze sobą, bo był wiecznie przestraszony, miał takie smutne oczy nagle zaczął być bardzo pewny siebie i radosny. [/QUOTE] no to już jest znów taki jak był wcześniej Quote
mru Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 w lecznicy dowiedziałam sie ze jesli istnieje podejrzenie porzucenia psa to oni proszą fundację o kontakt także nie wiem kto, ale skontaktujcie się z nimi telefonicznie - oni pójdą nam wtedy na rękę. Quote
t_kasiek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 była właścicielka Seda odpisała mi na maila....nie wiem czy mogę skopiować całą tą wiadomość, ale powiem wam, że niestety [B]PIES Z OKĘCIA TO SED !!!!!! Nie został znaleziony na Okęciu - zaprowadził go do schroniska narzeczony claire :([/B] [B]Musimy koniecznie pomoc Sedowi !!!!!!!!!!! Potrzebny hotelik !!!!!!!!!!!! no i trzeba zrobić zbiórkę na ten cel - KTO POMOŻE ODZYSKAĆ SEDOWI WIARĘ W LUDZI ????????????[/B] Quote
wtatara Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 i jeszcze do cholery kłamał że go znalazł na Okęciu- szkoda że nie w samochodzie Quote
wtatara Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 tkasiek- co Ty jej zamierzasz odpisać Quote
wtatara Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='wtatara']i jeszcze do cholery kłamał że go znalazł na Okęciu- szkoda że nie w samolocie[/QUOTE] ............................... Quote
t_kasiek Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 juz odpisałam......napisałam co myślę i już !!!!! Quote
Recommended Posts