Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Milady']Hej, mój numer telefonu, podawany w ogłoszeniach jest nieaktualny, ale zgłasza się skrzynka pocztowa z aktualnym telefonem, mianowicie 501 22 66 76.[/QUOTE]

znalazłam numer...ale włącza się poczta głosowa :(

Posted

napisałam maila to pani u której był (lub jest Sed).....sama nie wiem czy to on czy nie na tych zdjęciach....mam jakieś wrażenie, że ten z Okęcia jest wyższy...no, ale to może wrażenie ze zdjęć.....

Posted

eeh a ja taka konspiracje zrobiłam :P a teraz wszystko padło

nie chciałam tu nic pisac, bo wiem ze ten wątek moga czytac "własciciela"... zrobiłam to celowo - to własnie znacza te wykropkowane posty

sluchajcie, nowa pani Seda była online w styczniu.......

Posted

nawet lepiej:

[B][SIZE=2]claire1983[/SIZE][/B]

[B]Ogólne Informacje[/B]

Ostatnio aktywny Dzisiaj 08:41

hehe i ona nie wie ze jej pies uciekł :D zomg...

a za porzucenie psa grozi mandat :)

Posted

właśnie, co takiego ten pies zrobił? boze, nie mieści mi sie w głowie, to jest przerażony do granic możliwości zyjący w ciągłym stresie pies :(

Posted

[quote name='claire1983']wszyscy domownicy bardzo go pokochali więc rozpieszczają go jak tylko mogą i chyba ta ich miłość sprawiła cud. Pies który miał naprawdę problem ze sobą, bo był wiecznie przestraszony, miał takie smutne oczy nagle zaczął być bardzo pewny siebie i radosny. [/QUOTE]

no to już jest znów taki jak był wcześniej

Posted

w lecznicy dowiedziałam sie ze jesli istnieje podejrzenie porzucenia psa to oni proszą fundację o kontakt

także nie wiem kto, ale skontaktujcie się z nimi telefonicznie - oni pójdą nam wtedy na rękę.

Posted

była właścicielka Seda odpisała mi na maila....nie wiem czy mogę skopiować całą tą wiadomość, ale powiem wam, że niestety [B]PIES Z OKĘCIA TO SED !!!!!! Nie został znaleziony na Okęciu - zaprowadził go do schroniska narzeczony claire :([/B]

[B]Musimy koniecznie pomoc Sedowi !!!!!!!!!!! Potrzebny hotelik !!!!!!!!!!!! no i trzeba zrobić zbiórkę na ten cel - KTO POMOŻE ODZYSKAĆ SEDOWI WIARĘ W LUDZI ????????????[/B]