t_kasiek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='elainfo']poprosze o adres mailowy, kogos kto wstawi troche fotek Sada. n watek.porobiłam mu pare fotek bedac w Konstancinie niedawno.. sama nie umiem ich wrzucac na dogo .jest nawet Filmik z sedem nagrany ale z tym to juz dl mnie za wysoki progi chyba..;-)), zreszta na tym filmie Sad chciał zjeśc moja Dorę..:mad: łobuz jeden;-)))[/quote] ja mogę wrzucić ale nie będą na pierwszej stronie tylko tutaj !! Mój mail - [email][email protected][/email] Quote
lika Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Milady, jeśli chcesz, to mogę też dodać do "Oferty" ogłoszenie w dziale praca, że poszukujemy osoby, która odpłatnie, w swoim domu zaopiekuje się psem. Oczywiście z Twoim numerem telefonu. Dawałam już takie ogłoszenia i dwa razy udało się znaleźć bardzo fajne domki. Można też pododawać ogłoszenia w róznych serwisach, tych gdzie są ogłoszenia o pracę. Wcześniej dodawałam takie ogłoszenia do działu "Dam pracę dodatkowa". Co myślisz o takim rozwiązaniu? Quote
Hund Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Sedzie niestety tylko myślami jestem ostatnio z tobą. Quote
lika Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Milady']tak; dobrze byłoby dać czasem fotkę Seda, to kosztuje około 4 zł...[/quote] W piątek w "Ofercie" będzie ogłoszenie Seda ze zdjęciem i Twoim numerem telefonu. Quote
Milady Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='lika']Milady, jeśli chcesz, to mogę też dodać do "Oferty" ogłoszenie w dziale praca, że poszukujemy osoby, która odpłatnie, w swoim domu zaopiekuje się psem. Oczywiście z Twoim numerem telefonu. Dawałam już takie ogłoszenia i dwa razy udało się znaleźć bardzo fajne domki. Można też pododawać ogłoszenia w róznych serwisach, tych gdzie są ogłoszenia o pracę. Wcześniej dodawałam takie ogłoszenia do działu "Dam pracę dodatkowa". Co myślisz o takim rozwiązaniu?[/quote] Wspaniałe :) nie pomyslałabym o tym!!!!!! Quote
t_kasiek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jakie światełko w tunelu ?? Jest szansa na domek ??? Quote
Hund Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Chodziło mi o sposób znalezienia tymczasu. A stały domek przydałby się i trzymam za to mocno!! Quote
Milady Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 :) będę trzymać kciuki... a dom - kto wie,może po wyborczej weekendowej się uda :roll: Quote
t_kasiek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 no to ja tez 3mam mocno kciuki !!!! cały czas !!!!!!!!! Quote
Lucyja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Myślę, że każde jedno ogłoszenie Sedzika to kolejna szansa na to, że ktoś go wypatrzy i zaprosi pod swój dach. Trzymamy bardzo mocno za to kciuki. No Sedzik najwyższa pora znaleźć swoje miejsce na ziemi !! Quote
lika Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Milady, dodałam do "Oferty" następujące ogłoszenie: [B]"POSZUKUJĘ[/B] osoby z Warszawy lub okolic, która może zaopiekować się psem przez dłuższy okres czasu u siebie w domu. Pokryję koszty karmy i opieki weterynaryjnej. Pies jest mieszańcem - sięga powyżej damskiego kolana, zdrowy, zaszczepiony, odrobaczony. Wynagrodzenie do uzgodnienia." Podałam wielkość psa, bo wiem z autopsji, że najczęściej dzwonią osoby, które chcą się zająć yorkiem. Są też tacy, którzy chcą pomóc tylko w opiece nad rasowym psem. Mam też prośbę, gdyby przypadkiem zgłosiły się dwie odpowiednie osoby, to daj znać. Szukamy cały czas tymczasu dla Kapitana, żeby go ze schroniska przywieźć do Warszawy na leczenie okulistyczne. Tu jest wątek Kapitana: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51901[/URL] Quote
Milady Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='lika']Milady, dodałam do "Oferty" następujące ogłoszenie: [B]"POSZUKUJĘ[/B] osoby z Warszawy lub okolic, która może zaopiekować się psem przez dłuższy okres czasu u siebie w domu. Pokryję koszty karmy i opieki weterynaryjnej. Pies jest mieszańcem - sięga powyżej damskiego kolana, zdrowy, zaszczepiony, odrobaczony. Wynagrodzenie do uzgodnienia." Podałam wielkość psa, bo wiem z autopsji, że najczęściej dzwonią osoby, które chcą się zająć yorkiem. Są też tacy, którzy chcą pomóc tylko w opiece nad rasowym psem. Mam też prośbę, gdyby przypadkiem zgłosiły się dwie odpowiednie osoby, to daj znać. Szukamy cały czas tymczasu dla Kapitana, żeby go ze schroniska przywieźć do Warszawy na leczenie okulistyczne. Tu jest wątek Kapitana: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51901[/URL][/quote] SERDECZNIE DIZEKUJE oczywiście gdyby były sensowne zgłoszenia natychmiast dam Ci znac :) Quote
lika Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Nie ma za co dziękować. :lol: Ogłoszenia będę w "Ofercie" ponawiała, aż do skutku. Spróbuj też pozamieszczać je w innych miejscach. Quote
Milady Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Dzisiaj jest ogłoszenie w GW. Miałam trzy telefony, ale raczej nie jakoś szczególnie obiecujące. Za to wszystko mi się pomerdało i jednemu Panu powiedziałam, że potem omówimy, jaki koszt miesięczny mam pokryć za utrzymanie Seda. Super, zadzwonił zainteresowany, a ja mu tak odpowiedziałam, ze mógł zrozumieć: "zaplacę Panu, jak Pan weźmie psa".... :lol: Quote
Hund Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ale najważniejsze że odzew był a to znaczy że ogłoszenie jest czytelne :) teraz tylko żeby dobry człowiek z sercem się znalazł :) tzrymam kciuki!! Quote
lika Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 W "Ofercie" też jest. Rzuca się w oczy, bo na całej stronie tylko 4 są ze zdjęciami - w tym trzy "naszych" psiaków: Seda, Kapitana i Figi. Szkoda tylko, że zdjęcia czarno-białe. Quote
Milady Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 No własnie, jest jedno ogłoszenie w ofercie, drugie w GW :) jedno dotyczy płatnej opieki, drugie dotyczy adopcji uff... miałam 4 telefony... ale nadal nic obiecującego... Quote
*Gajowa* Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Bardzo mocno trzymam kciuki za domek dla Sedzika :thumbs: . Quote
Recommended Posts