Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sed ma od kilku dni nową koleżankę bernardynkę, która chodzi w kołnierzu
/po sterylce/. Sunia ze swojego kojca powarkuje na ciekawskiego Seda
a Sedzik się jej boi. To jest pierwszy pies, przed którym Sed czuje respekt
i nie śmie zblizyć się nawet do jej kojca - może kołnierz robi na nim wrażenie :evil_lol: .

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, poszukuję dla Seda domu tymczasowego. MOże być płatny. Niestety koszty utrzymania w hotelu są dla mnie po prostu za wysokie....

Posted

Ja siedzę w pracy od rana, jak w każdą sobotę :(

Sedzik to napewno przeżyje ale rozumiem Twoją decyzję. Może wyjdzie mu to jeszcze na plus.

Posted

[quote name='*Gajowa*']Zadłużenie Seda na dzień dzisiejszy wynosi 760 zl . Wpłaty mogą wpływać na moje konto - podam na pw zainteresowanym.[/quote]
Taki dług był na dzień 28.05. Teraz pewnie znów urósł.

Posted

Oj Sedziku Ty biedaku naprawdę jesteś pechowy. Ciotka Lucyna czyli ja chciałam na wystawie psów powiescic trochę plakatów i poszłam najpierw rozeznać sytuację gdzie i kiedy można te plakaty powiesić. No i rozeznałam i chciałam jeszcze kupić piłeczkę dla pieska i stało się nieszczęście :( Na jednym ze stoisk ktoś potrącił cięzki metalowy stojak i uderzył mnie w nogę. Tak mocno, że wylądowałam na urazówce w szpitalu. No i nie mogłam chodzić i plakaty nie zawisły :(

Posted

[quote name='Hund']Podnoszę Seda .
Dług bardzo duży :( Nie chcę obiecywać bo u mnie też długi w tej chwili ale może można zrobić jakiś bazarek??[/quote]

Chetnie oddam pare rzeczy , ktore mozna sprzedac na bazarku.Potrzebuje tylko kogos chetnego do jego prowadzenia.Niestety nie mam aparatu.