t_kasiek Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Pomysle O Tym Jutro.....dzis Sie Juz Bardzo Zdenerwowałam Na Dogo I Musze Isc Sie Polozyc !!!!! Quote
Hund Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 niestety dogo czasami przytŁacza :( ja już sobie wiele razy obiecywaŁam że koniec z dogo! ale nie umiem... Dobranoc Sedziku ! Quote
t_kasiek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 hop hop Sedziku....nawet nie wiemy co u ciebie slychac ???? Quote
malgooska Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Nikt tu dzisiaj nie zaglądał :-(:-(:-( Sedziku hopaj do domku!!! Gdzieś na pewno jest... Tylko gdzie?? :placz: Quote
t_kasiek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 a ja to niby nikt....choc wiem, ze dla Sedzika to za malo :( Pomyslałam, ze moze trzeba odnowic ogłoszenia Seda....tylko nie wiem do kogo podać kontakt i czy moge....u kogo jest aktualnie Sed ??? Quote
Lucyja Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Z tego co wiem, to Sedzik jest gdzieś w hoteliku pod Warszawą. A namiary to chyba by trzeba podać do Milady. Quote
Milady Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Cześć. Dodałam w pierwszym poście bardziej aktualne zdjęcia - nie wiem, czy o to Wam chodziło. Nie ukrywam, że ja się już poddałam i pogodziłam z myślą, że pewnie Sed będzie mieszkał w hotelach do końca jego dni. Cóż c'est la vie. Może błędne zalożenie.... Rzadko zaglądam teraz na dogo, więc podaję swój numer telefonu 0 602 850 467. Sed jest w hotelu w Teresinie (50 km od Warszawy). Ma się dobrze, choć posmutniał, gdy kolezanki z boksu obok odjechały do swoich domów. Quote
t_kasiek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 a moge porobic mu ogloszenia ??? podalabym do ciebie numer tel. Quote
malgooska Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Biedny Sedzik... Jeszcze koleżanki go opuściły... ale nie poddawajmy się!! Ja wierzę w to , że wkońcu Sedzik także znajdzie swój domek!!! Quote
Milady Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 [quote name='t_kasiek']a moge porobic mu ogloszenia ??? podalabym do ciebie numer tel. byłoby super :) adres email to ogłoszen [email protected] Quote
t_kasiek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Milady']byłoby super :) adres email to ogłoszen [email protected] dobrze - zajme sie tym jutro po pracy :) jak tylko zrobie ogloszenia to dam tutaj linki :) Quote
Lucyja Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Fajnie, że zrobisz ogłoszenia. Może akurat właśnie te ogłoszenia będą dla niego szczęśliwe :) Quote
malgooska Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Podnoszę czarnulka... t_kasiek - kochana jesteś Quote
t_kasiek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 jutro podam linki do ogłoszeń bo dziś sie nie wyrobiłam....probuje cos wymyslec z 4 małymi kociakami, ktore sie pojawiły u mnie kolo pracy....sa u szefowej w ogrodku, ale chce je przegonic :( sa juz na tyle duze, ze jedza same....nie moge tak ich zostawic a komlpetnie nie wiem co zrobic...mama kotkow jest praktycznie dzika wiec jej raczej nie dam rady sama zlapac...moze Wy cos wymyslicie, bo juz nie wiem do kogo pisac :( tutaj jest link na forum na miau http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=77003 Quote
Lucyja Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jeśli chodzi o koty, to kompletnie nie mam pomysłu. Mysle, że wiele kotek tak na dziko gdzies rodzą swoje małe i potem .... kolejne kocięta są bezdomne i potem znów mają małe..... :( Mogę tylko podopowiedzieć moja koleżankę z Bytomia, która zajmuje się kotami, ale pewnie ona też już nie ma chętnych na przyjęcie małych koteczków. Strona jej fundacji to www.chatul.pl Quote
malgooska Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 t_kasiek próbuj wszystkiego co możliwe na pewno nic nie tracisz a może się poszczęści ;) A ja podnoszę Sedzika!!! Quote
t_kasiek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 potrzebny transport z Krakowa do Warszawy - Tweety załatwiła hotelik dla maluchów Quote
Recommended Posts