Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja to niby nikt....choc wiem, ze dla Sedzika to za malo :(

Pomyslałam, ze moze trzeba odnowic ogłoszenia Seda....tylko nie wiem do kogo podać kontakt i czy moge....u kogo jest aktualnie Sed ???

Posted

Cześć. Dodałam w pierwszym poście bardziej aktualne zdjęcia - nie wiem, czy o to Wam chodziło. Nie ukrywam, że ja się już poddałam i pogodziłam z myślą, że pewnie Sed będzie mieszkał w hotelach do końca jego dni. Cóż c'est la vie.

Może błędne zalożenie....

Rzadko zaglądam teraz na dogo, więc podaję swój numer telefonu 0 602 850 467.

Sed jest w hotelu w Teresinie (50 km od Warszawy). Ma się dobrze, choć posmutniał, gdy kolezanki z boksu obok odjechały do swoich domów.

Posted

jutro podam linki do ogłoszeń bo dziś sie nie wyrobiłam....probuje cos wymyslec z 4 małymi kociakami, ktore sie pojawiły u mnie kolo pracy....sa u szefowej w ogrodku, ale chce je przegonic :( sa juz na tyle duze, ze jedza same....nie moge tak ich zostawic a komlpetnie nie wiem co zrobic...mama kotkow jest praktycznie dzika wiec jej raczej nie dam rady sama zlapac...moze Wy cos wymyslicie, bo juz nie wiem do kogo pisac :(

tutaj jest link na forum na miau

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=77003

Posted

Jeśli chodzi o koty, to kompletnie nie mam pomysłu. Mysle, że wiele kotek tak na dziko gdzies rodzą swoje małe i potem .... kolejne kocięta są bezdomne i potem znów mają małe..... :(
Mogę tylko podopowiedzieć moja koleżankę z Bytomia, która zajmuje się kotami, ale pewnie ona też już nie ma chętnych na przyjęcie małych koteczków.
Strona jej fundacji to www.chatul.pl