KT Arts Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Naklejka']Tylko nie chce mi się niczego szukać, jak ktoś mi podeśle fajne strony, gdzie można wyczytać takie rzeczy, to spoko :)[/QUOTE] jaka cwaniara :P Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Naklejka']Trudno mi się rozstać z 70zł :evil_lol: Matka kupiła smycz Jetsanowi, bo mi szkoda kasy :loveu:[/QUOTE] a nie lepiej już ci uzbierać 100 zł i zamówić 10 dysków? :P Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='Angi']a nie lepiej już ci uzbierać 100 zł i zamówić 10 dysków? :P[/QUOTE] Gdzie ja kupię dysk za 10zł? :P Kasę to ja mam, ale nie lubię się z nią rozstawać :diabloti: i schodzić poniżej pewnej kwoty na koncie :evil_lol: No mój telefon umiera i będę musiała kupić nowy ;) Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [URL]http://dogfrisbee.pl/[/URL] :grins: Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='Angi'][URL]http://dogfrisbee.pl/[/URL] :grins:[/QUOTE] Fastbacki to ja mam roztargane :diabloti: Tak samo jak hero air, którego dostałam od Ciebie... Quote
angineuuka Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ja już zapomniałam, że miałam jakieś frisbee. :diabloti: czemu moje psy nie lubią frisbee.. czemu :( Quote
Luzia Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 no lepiej zainwestować w hero xtra :) ja fastbacki planuję zakupić sztuk 10 ale do nauki rzucania - bez psa, bo tego by nie przeżyły :evil_lol: Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='Luzia']no lepiej zainwestować w hero xtra :) ja fastbacki planuję zakupić sztuk 10 ale do nauki rzucania - bez psa, bo tego by nie przeżyły :evil_lol:[/QUOTE] Też tak myślę :) Ja lubiłam rzucać fastbackami, nawet rozwalone latają lepiej niż to pomarańczowe coś z tesco. Tylko ten z tesco jest na razie niezniszczalny :) Quote
Luzia Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 ja żałuję że nie udało mi się dorwać tego z tesco, bo też słyszałam o nim same pozytywne opinie Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='Luzia']ja żałuję że nie udało mi się dorwać tego z tesco, bo też słyszałam o nim same pozytywne opinie[/QUOTE] Dla mnie on daremnie lata, za miękki jest, ale do szarpania jest super :) Chociaż i tak uczę się nim rzucać, co było widac na filmiku :P Quote
Luzia Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 no mi do nakręcania i szarpania by się jakieś przydało, bo po Pamirze te moje są w rozsypce :roll: Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='Luzia']no mi do nakręcania i szarpania by się jakieś przydało, bo po Pamirze te moje są w rozsypce :roll:[/QUOTE] Te z trixie są bardzo podobne ;) Quote
Naklejka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 (edited) [quote name='Luzia']ale droższe :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie :P Swoją drogą, zastanawia mnie to, dlaczego taki kawałeczek plastiku tyle kosztuje... A tak co do idioctw Arniego... Bywa, że nie ma mnie kilka dni w domu, dosyć często ostatnio, bo nie zawsze go ze sobą mogę zabrać. No i co robi durny piesek? łazi za moją matką i sam z siebie robi sztuczki, albo siada przed nią, gapi się w jej oczy i się cieszy, po czym znów robi sam z siebie jakieś sztuczki :stupid: Edited November 2, 2013 by Naklejka Quote
KT Arts Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 boszzz ja nie wiem co ty za psa stworzyłaś :P ja kocham jak np. siedze przy kompie i kątem oka widzę że Toro mnie obserwuje, spojrzę na niego a on sę tak słodko zaczyna cieszyć :loveu: Quote
Naklejka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Ale on tak bezczelnie przyłazi do mojej matki i przed nią siada i się gapi i cieszy, no i który normalny pies sam z siebie robi sztuczki? :P A moja matka nic z nim na co dzień nie robi. Quote
KT Arts Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Naklejka']Ale on tak bezczelnie przyłazi do mojej matki i przed nią siada i się gapi i cieszy, no i który normalny pies sam z siebie robi sztuczki? :P A moja matka nic z nim na co dzień nie robi.[/QUOTE] może mu się jakieś klepki zablokowały i powtarza sobie "sztuczki, sztuczki, kocham sztuczki yeah! będzie żarcie, będzie żarcie yeah!" hahahah Quote
Naklejka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Nowy sposób na sępienie żarcia :P Muszę jakoś ten filmik z obi zrobić, tzn. z jakimiś pierdołkami, które robimy, bo do typowego obi to chyba temu daleko. Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 musisz, ale coś pogoda nie dopisuje :lol: Quote
Naklejka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Ej no, miałam w gębie żarcie dla Arniego i jakoś bardziej się na nim nie skupiał, dalej zerkał w podłogę :mdleje: doskonale widział, że miałam kiełbasę w gębie! (bleh, myślałam, że sie porzygam) Przewrażliwienie tego psa doprowadza mnie do szału. I boli mnie kolano. Muszę napisać maila po niemiecku. dziękuje, pozdrawiam, wyżaliłam się :D Quote
KT Arts Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Naklejka']Ej no, miałam w gębie żarcie dla Arniego i jakoś bardziej się na nim nie skupiał, dalej zerkał w podłogę :mdleje: doskonale widział, że miałam kiełbasę w gębie! (bleh, myślałam, że sie porzygam) Przewrażliwienie tego psa doprowadza mnie do szału. I boli mnie kolano. Muszę napisać maila po niemiecku. dziękuje, pozdrawiam, wyżaliłam się :D[/QUOTE] hahahaha ja nie mam z tym problemu i u mnie podziałało :P ale niufy rzadko chodzą na kontakcie :P foty bys jakies wrzuciła :) Quote
Naklejka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Chodzący na kontakcie tybetan, to jest coś! Kiedyś chciałam z nim ćwiczyć, ale wymiękłam :evil_lol: Zima idzie, to się Jetsu trochę rozrusza, może spróbuję :cool3: Nie mam fot żadnych już, chyba... ;) Ale za to napisałam maila na niemiecki :D Quote
angineuuka Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 zawsze możesz zrobić ahahah :evil_lol: Quote
Naklejka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='Angi']zawsze możesz zrobić ahahah :evil_lol:[/QUOTE] No już lecę z aparatem na deszcz :eviltong: W ogóle to powinnam z psami wyjść chyba na spacer, bo siedzą od rana w domu, hmmm :lol: Quote
Recommended Posts