Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajnie by było, jakby mi ktoś chciał dać psa na jakiś tydzień do opieki :evil_lol: Albo chciał iść na zdjęcia i mi za to jeszcze zapłacić :evil_lol:

Daremny, ale żeby nie przepadł- filmik z frisbującym Arnim :loveu:
[url]https://plus.google.com/photos/105911600974972693444/albums/5904192688493165649/5938708711563906994?banner=pwa&pid=5938708711563906994&oid=105911600974972693444[/url]

Posted

[quote name='Naklejka']Ale wtedy kupię sobie lepszy :grins:[/QUOTE]

spoko :P więc jakbyś chciała sprzedać, to daj znać :evil_lol:

chcę cię o czymś poinformować :evil_lol: w wakacje mamy trip do Wawki :lol: zamiast do Krakowa. Tam już byłyśmy na wystawie :evil_lol: :grins:

Posted

[quote name='Olson']nie Ty jedna byś tak chciała :grins:[/QUOTE]

Domyślam się ;)

[quote name='Angi']spoko :P więc jakbyś chciała sprzedać, to daj znać :evil_lol:

chcę cię o czymś poinformować :evil_lol: w wakacje mamy trip do Wawki :lol: zamiast do Krakowa. Tam już byłyśmy na wystawie :evil_lol: :grins:[/QUOTE]

Chyba nie dożyjesz tej chwili :P

Nie będzie problemu z darmowym noclegiem w Wawce :cool3:

Posted

[b]Naklejka[/b], a dowiedz się czegoś o Silesia Dog Disc Club ;) . Na Śląsku jest akurat sporo osób rzucających talerzyki, na pewno ktoś mógłby Ci pomóc, nawet nie w ramach semi, ale jakiegoś dokształcania. Jeśli byś miała jakieś problemy to mogę zagadać ze znajomą, która się tym zajmuje i ona może Ci kogoś polecić ostatecznie.

Posted

Wiem, wiem o nich. Np. Patka mieszka bardzo blisko mnie, nawet widuję ją z borderami prawie pod moim domem :eviltong:

Co za dzień, co za dzień! Relacje zdam jutro po szkole, jak wrócę w końcu do domu :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']przez te dropsy zapomniałaś drogi do domu? :diabloti:[/QUOTE]

Już przestały działać... melduję się z domu :evil_lol:

No to wczoraj byłam na skałach, wspinać się! Ogólnie to nie wiedziałam na co sie zgodziłam, miałam robić zdjęcia, ale nie wiedziałam, że mam wisieć na skale i robić te foty :diabloti: A jak wiadomo, ja nie trenuję wspinaczki, więc było ciekawie. Ostatecznie wspięłam się na jakąś tam wysokość, zawisłam na skale i robiłam te zdjęcia :evil_lol: Będą na fejsie ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Już przestały działać... melduję się z domu :evil_lol:

No to wczoraj byłam na skałach, wspinać się! Ogólnie to nie wiedziałam na co sie zgodziłam, miałam robić zdjęcia, ale nie wiedziałam, że mam wisieć na skale i robić te foty :diabloti: A jak wiadomo, ja nie trenuję wspinaczki, więc było ciekawie. Ostatecznie wspięłam się na jakąś tam wysokość, zawisłam na skale i robiłam te zdjęcia :evil_lol: Będą na fejsie ;)[/QUOTE]
weź już dodaj, bom ciekawa :diabloti:

Posted

Ale świetny filmik!!!

Jak ja bym chciała moje suczysko tak na dekle nakręcić... Rollery łapie z chęcią, ale tak żeby poleciała za dyskiem, to nie ogarnia ;( Ja też nie ogarniam, więc w sumie nie mam do niej żalu. Tylko, że czuję się niespełniona ;)
No i mamy jakiś kryzys z deklami, może to dlatego, że jakiś czas temu, po jednej sesyjce miała objawy zapaści wysiłkowej i jakoś nie chcę jej obciążać...

Posted

[quote name='IZMADO']Ale świetny filmik!!!

Jak ja bym chciała moje suczysko tak na dekle nakręcić... Rollery łapie z chęcią, ale tak żeby poleciała za dyskiem, to nie ogarnia ;( Ja też nie ogarniam, więc w sumie nie mam do niej żalu. Tylko, że czuję się niespełniona ;)
No i mamy jakiś kryzys z deklami, może to dlatego, że jakiś czas temu, po jednej sesyjce miała objawy zapaści wysiłkowej i jakoś nie chcę jej obciążać...[/QUOTE]

Dzięki! :)

Arni też nie ogarniał, ale go męczyłam i się udało :D Chociaż na dyski i tak nie jest nakręcony do tego stopnia, do jakiego bym chciała ;) Ale dyski teraz są naj, nawet piłeczki go tak nie cieszą.
Arni wciąż trochę boi się dysków i muszę uważać, co robię, żeby się nie spłoszył :/

Angi, jutro będą, dzisiaj to ja już nie ogarniam, chociaż już je obrobiłam, to chcę jutro jeszcze nanieść poprawki....

Posted

[quote name='Naklejka']Dzięki! :)

Arni też nie ogarniał, ale go męczyłam i się udało :D Chociaż na dyski i tak nie jest nakręcony do tego stopnia, do jakiego bym chciała ;) Ale dyski teraz są naj, nawet piłeczki go tak nie cieszą.
Arni wciąż trochę boi się dysków i muszę uważać, co robię, żeby się nie spłoszył :/

Angi, jutro będą, dzisiaj to ja już nie ogarniam, chociaż już je obrobiłam, to chcę jutro jeszcze nanieść poprawki....[/QUOTE]
kobieto, co ty od niego chcesz ;) bosko łapie ! to nie borderem ani żaden inny owczarek żeby zapindalał za dyskiem ile wlezie ;) poza tym, z czasem może przestanie się płoszyć i będzie jeszcze lepiej ;)

Posted (edited)

[quote name='Niufciak']kobieto, co ty od niego chcesz ;) bosko łapie ! to nie borderem ani żaden inny owczarek żeby zapindalał za dyskiem ile wlezie ;) poza tym, z czasem może przestanie się płoszyć i będzie jeszcze lepiej ;)[/QUOTE]

Ale on potrafi :cool3: Tylko musi mieć dobry dzień i niezły poziom nakręcania. On się bardzo pobudza, nakręca, ale nie w takich sytuacjach w jakich bym chciała :eviltong:
On boi się gwałtowniejszych ruchów, wiec muszę uważać, by mu nad łbem jakoś nie majtnąć tym dyskiem, jakoś dajemy radę ;)

Wykąpałam Jetsana :razz: Prawie listopad, a ja w krótkim rękawku na ogrodzie kąpię psa w zimnej wodzie :evil_lol:

Arniego tylko trochę spłukałam, bo nie lubię go kąpać na dworze, bo panikuje, a w łazience zostawia mnóstwo kłaków :evil_lol:

Edited by Naklejka
Posted

[quote name='Naklejka']Ale on potrafi :cool3: Tylko musi mieć dobry dzień i niezły poziom nakręcania. On się bardzo pobudza, nakręca, ale nie w takich sytuacjach w jakich bym chciała :eviltong:
On boi się gwałtowniejszych ruchów, wiec muszę uważać, by mu nad łbem jakoś nie majtnąć tym dyskiem, jakoś dajemy radę ;)

Wykąpałam Jetsana :razz: Prawie listopad, a ja w krótkim rękawku na ogrodzie kąpię psa w zimnej wodzie :evil_lol:

Arniego tylko trochę spłukałam, bo nie lubię go kąpać na dworze, bo panikuje, a w łazience zostawia mnóstwo kłaków :evil_lol:[/QUOTE]
Toro wymusił dzisiaj kąpiel :diabloti: