gato Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='"Naklejka"'][COLOR=#000000]Jaj, za tydzień muszę mieć już lekturę przeczytaną, mam zapowiedzianą kartkówkę z matmy. Żyć nie umierać! Aaaa.... i nie mamy sali gimnastycznej, niezależnie od pogody ćwiczymy na dworze, super! Tzn. biegamy, biegamy, biegamy cały czas [/COLOR]:placz:[/quote] Jeju, jak ja się cieszę, że ja już nie muszę do szkoły. Nigdy nie zrozumiem też po co robić kartkówkę zaraz po wakacjach, jakiś słaby sposób motywacji :shake: . A biegać nienawidziłam w szkole, dopiero w liceum miałam babkę, która wrzucała z bieganiem na luz. Współczucia. Quote
Naklejka Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Miałam zadane nawet zadania z matmy na wakacje i dwie lektury :cool3: Szkoda, że z chemii nic nie robimy, a bardzo ją potrzebuję na studia :roll: Nie jest tajemnicą, że myślę o wecie, albo o jakiś innych biologicznych, chemicznych, czy medycznych kierunkach. Jak nie weta, albo coś okołomedycznego, to polibuda czeka :lol: Mój aktualny wfista jest świetny, chociaż poprzednie dwa lata też miałam spoko babkę, wpisała mi dodatkowe punkty za dogtrekking :multi: Bjuta, to żeś mnie teraz dobiła :lol: Quote
Aleksa. Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Ja dzisiaj normalnie już lekcje miałam.. i lekture zaczęliśmy, bo mieliśmy w wakacje przeczytac :/ Quote
gato Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Mi najbardziej do rozszerzonej matury z chemii pomogło robienie zadań stricte maturalnych z poprzednich lat czy z jakiś przykładowych arkuszy. Jakoś mi się to opatrzyło i wyszło zdecydowanie lepiej w efekcie końcowym ;) . Niestety u mnie w LO takich zadań dużo się nie robiło, ciągle tylko Pazdro, do zerzygu. Quote
Naklejka Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 My nawet Pazdro nie musimy robić, my nic nie robimy :-( W gimnazjum zrobiłam część materiału z LO, więc sobie radzę dobrze, no ale co to za poziom :shake: Uwielbiam chemię, a w tej szkole nie ma lepszego chemika, został zwolniony jak większość dobrych nauczycieli, bo młodzi, a etatów brak.... Quote
Culineo Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 ja jestem w drugiej LO na biol-chemie i mamy 6h tygodniowo chemii i 6h tygodniowo biologii, 2h fizyki medycznej jako uzupełnienie, 2 h Histori i spoleczeństwa (połączyli nam żeby było cokolwiek z humana :roll:) , a tak to tylko matma , polski języki i w-f reszty np. geografii, woku, wosu i takich pierdół nic :D Quote
IZMADO Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='gato']Mi najbardziej do rozszerzonej matury z chemii pomogło robienie zadań stricte maturalnych z poprzednich lat czy z jakiś przykładowych arkuszy. Jakoś mi się to opatrzyło i wyszło zdecydowanie lepiej w efekcie końcowym ;) . Niestety u mnie w LO takich zadań dużo się nie robiło, ciągle tylko Pazdro, do zerzygu.[/QUOTE] Pazdro do zerzygu, to chyba taki must have liceum ;) Ja szłam jeszcze starym trybem (czy ktoś pamięta te 8 klas podstawówki?) i też miałam tylko Pazdro i Pazdro... Quote
Naklejka Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 (edited) A ja mam 3h chemii- na rozszerzeniu!! 4h biologii, 5h polskiego i 4h matmy, to jest chore! :shake: Nie wiem jakim cudem w innych szkołach tych godzin jest więcej, u nas twierdzą, że więcej mieć nie możemy :roll: Do drugiej klasy miałam jeszcze historię, WOS, PO, geografię, fizykę, zaleznie od roku i przedmiotu po 1-3h tygodniowo. Do tego mam teraz 3h angielskiego i 2h niemieckiego, 3h wfu, godzina PP i godzina WOKu(doszedł w tym roku) Muszę kupić Witowskiego z chemii, a to koszt ponad 100zł! :placz: No i potrzebuję korków z tej chemii... Edited September 4, 2013 by Naklejka Quote
Aleksa. Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 ja tez jestem na tym profilu i nie wiem jakim cudem mam 2h biologii i 2 chemii. Quote
Naklejka Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 [quote name='Aleksandra95']ja tez jestem na tym profilu i nie wiem jakim cudem mam 2h biologii i 2 chemii.[/QUOTE] Ja tak miałam w pierwszej klasie :) W drugiej juz 3h biologii. [url]http://www.kodzan.pl/index.php?planowany-miot-2013-2014,51[/url] Jaki piękny ojciec szczeniąt :crazyeye: tylko rodowód nie do końca ten... Quote
angineuuka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Naklejka']Ja tak miałam w pierwszej klasie :) W drugiej juz 3h biologii. [URL]http://www.kodzan.pl/index.php?planowany-miot-2013-2014,51[/URL] Jaki piękny ojciec szczeniąt :crazyeye: tylko rodowód nie do końca ten...[/QUOTE] nie znaleziono danych... :( Quote
angineuuka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 i o dobrą rasę ci chodzi :P ? bo wyskoczył NTM XD Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 u mnie niby Kodżan wyskakuje ale jest napis "brak danych " Quote
angineuuka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 bo Nalepka wrzuciła link do planowanych miotów Niemieckich terrierów myśliwskich ;) Chodzi chyba o to [URL]http://www.kodzan.pl/index.php?planowany-miot-2013-2014,51[/URL] Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 ten link powinien być chyba ;) [URL]http://www.kodzan.pl/index.php?planowany-miot-2013-2014,51[/URL] Quote
vege* Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Mi żaden z podanych linków nie działa :P Ja w 1 kl miałam 3 godz biologii, w 2 klasie chyba 4 a w 3 klasie miałam 8 razem z dwoma godz fakultetów :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Aneta to złotko jest piekne :loveu: [IMG]http://www.beskerm.eu/images/amigo/00amigo i sami 012 2.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Angi']przecież to wrzuciłam :P[/QUOTE] jednocześnie my wrzuciły :eviltong: Quote
Naklejka Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Kolor ma ładny, ale reszta mi sie nie podoba :eviltong: Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Mi się tam podoba , a to złoto co wczoraj pisałam , związane z harishem to nie była suczka tylko samiec [IMG]http://4.bp.blogspot.com/-6J82mk6yDtg/UO0Q-xjHLeI/AAAAAAAAFVk/oWJJj7wfPWQ/s1600/DSC_0284.JPG[/IMG] Quote
łamAga Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Naklejka']Wolę jego matkę :eviltong:[/QUOTE] podobna do niego :eviltong: [quote name='Angi']ten pies ma tylko kolor ładny ;)[/QUOTE] to by trzeba na żywo widzieć ;) Quote
Recommended Posts