Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='"Naklejka"'][COLOR=#000000]Jaj, za tydzień muszę mieć już lekturę przeczytaną, mam zapowiedzianą kartkówkę z matmy. Żyć nie umierać! Aaaa.... i nie mamy sali gimnastycznej, niezależnie od pogody ćwiczymy na dworze, super! Tzn. biegamy, biegamy, biegamy cały czas [/COLOR]:placz:[/quote]
Jeju, jak ja się cieszę, że ja już nie muszę do szkoły. Nigdy nie zrozumiem też po co robić kartkówkę zaraz po wakacjach, jakiś słaby sposób motywacji :shake: . A biegać nienawidziłam w szkole, dopiero w liceum miałam babkę, która wrzucała z bieganiem na luz. Współczucia.

Posted

Miałam zadane nawet zadania z matmy na wakacje i dwie lektury :cool3: Szkoda, że z chemii nic nie robimy, a bardzo ją potrzebuję na studia :roll: Nie jest tajemnicą, że myślę o wecie, albo o jakiś innych biologicznych, chemicznych, czy medycznych kierunkach. Jak nie weta, albo coś okołomedycznego, to polibuda czeka :lol:
Mój aktualny wfista jest świetny, chociaż poprzednie dwa lata też miałam spoko babkę, wpisała mi dodatkowe punkty za dogtrekking :multi:

Bjuta, to żeś mnie teraz dobiła :lol:

Posted

Mi najbardziej do rozszerzonej matury z chemii pomogło robienie zadań stricte maturalnych z poprzednich lat czy z jakiś przykładowych arkuszy. Jakoś mi się to opatrzyło i wyszło zdecydowanie lepiej w efekcie końcowym ;) . Niestety u mnie w LO takich zadań dużo się nie robiło, ciągle tylko Pazdro, do zerzygu.

Posted

My nawet Pazdro nie musimy robić, my nic nie robimy :-( W gimnazjum zrobiłam część materiału z LO, więc sobie radzę dobrze, no ale co to za poziom :shake: Uwielbiam chemię, a w tej szkole nie ma lepszego chemika, został zwolniony jak większość dobrych nauczycieli, bo młodzi, a etatów brak....

Posted

ja jestem w drugiej LO na biol-chemie i mamy 6h tygodniowo chemii i 6h tygodniowo biologii, 2h fizyki medycznej jako uzupełnienie, 2 h Histori i spoleczeństwa (połączyli nam żeby było cokolwiek z humana :roll:) , a tak to tylko matma , polski języki i w-f reszty np. geografii, woku, wosu i takich pierdół nic :D

Posted

[quote name='gato']Mi najbardziej do rozszerzonej matury z chemii pomogło robienie zadań stricte maturalnych z poprzednich lat czy z jakiś przykładowych arkuszy. Jakoś mi się to opatrzyło i wyszło zdecydowanie lepiej w efekcie końcowym ;) . Niestety u mnie w LO takich zadań dużo się nie robiło, ciągle tylko Pazdro, do zerzygu.[/QUOTE]

Pazdro do zerzygu, to chyba taki must have liceum ;)
Ja szłam jeszcze starym trybem (czy ktoś pamięta te 8 klas podstawówki?) i też miałam tylko Pazdro i Pazdro...

Posted (edited)

A ja mam 3h chemii- na rozszerzeniu!! 4h biologii, 5h polskiego i 4h matmy, to jest chore! :shake: Nie wiem jakim cudem w innych szkołach tych godzin jest więcej, u nas twierdzą, że więcej mieć nie możemy :roll:
Do drugiej klasy miałam jeszcze historię, WOS, PO, geografię, fizykę, zaleznie od roku i przedmiotu po 1-3h tygodniowo.
Do tego mam teraz 3h angielskiego i 2h niemieckiego, 3h wfu, godzina PP i godzina WOKu(doszedł w tym roku)

Muszę kupić Witowskiego z chemii, a to koszt ponad 100zł! :placz: No i potrzebuję korków z tej chemii...

Edited by Naklejka
Posted

[quote name='Aleksandra95']ja tez jestem na tym profilu i nie wiem jakim cudem mam 2h biologii i 2 chemii.[/QUOTE]

Ja tak miałam w pierwszej klasie :) W drugiej juz 3h biologii.

[url]http://www.kodzan.pl/index.php?planowany-miot-2013-2014,51[/url]
Jaki piękny ojciec szczeniąt :crazyeye: tylko rodowód nie do końca ten...

Posted

[quote name='Naklejka']Ja tak miałam w pierwszej klasie :) W drugiej juz 3h biologii.

[URL]http://www.kodzan.pl/index.php?planowany-miot-2013-2014,51[/URL]
Jaki piękny ojciec szczeniąt :crazyeye: tylko rodowód nie do końca ten...[/QUOTE]
nie znaleziono danych... :(

Posted

Mi żaden z podanych linków nie działa :P

Ja w 1 kl miałam 3 godz biologii, w 2 klasie chyba 4 a w 3 klasie miałam 8 razem z dwoma godz fakultetów :evil_lol:

Posted

Mi się tam podoba , a to złoto co wczoraj pisałam , związane z harishem to nie była suczka tylko samiec

[IMG]http://4.bp.blogspot.com/-6J82mk6yDtg/UO0Q-xjHLeI/AAAAAAAAFVk/oWJJj7wfPWQ/s1600/DSC_0284.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='Naklejka']Wolę jego matkę :eviltong:[/QUOTE]

podobna do niego :eviltong:

[quote name='Angi']ten pies ma tylko kolor ładny ;)[/QUOTE]

to by trzeba na żywo widzieć ;)